Hoteller nær Mosede Church

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved Mosede Church i Greve

Søk etter hoteller i Mosede Church på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Mosede Church ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Mosede Church
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Mosede Church
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Mosede Church. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Mosede Church
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Mosede Church – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Mosede Church?
Mosede Church ligger i en vennlig del av Greve Strand som er særlig kjent for gode shoppingmuligheter. Du finner 7 hoteller og andre overnattingssteder bare noen kilometer unna, noe som er svært praktisk.
Hva er det beste overnattingsstedet i nærheten av Mosede Church?
Strandmotellet: Dette hotellet med 3 stjerner har både 2 restauranter og gratis parkering. Overnattingsstedet er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk og ligger 2,3 km unna Mosede Church. Noen andre gode alternativer under ti kilometer unna er Zleep Hotel Ishøj og Quality Hotel Høje Taastrup.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Mosede Church?
Ja! De aller fleste romreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Mosede Church.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Mosede Church?
Karlslunde Strand, Trylleskoven strand og Olsbæk Strand er flotte steder for å nyte sjøluft og strandliv. Solrød Strand, Karlstrup Kalkgrav og Jersie Strand er flotte steder for å nyte naturen. Dersom du planlegger å sette av tid til shopping, bør du vurdere å ta turen til Waves kjøpesenter, Ishøj Bycenter eller City2 kjøpesenter.

Nylige anmeldelser i Mosede Church