Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Mole-stranden

Spenningssøkende, solbadere og festglade kommer til denne populære stranden for å surfe, fly hangglider, slappe av og danse i barene.

Mole-stranden er populær blant surfere og solbadere på grunn av den myke sanden, svale brisen og de store bølgene. Den lange sandstrekningen ligger på østkysten av Santa Catarina, og barene her sørger for en energisk stemning som tiltrekker seg unge mennesker.

Slapp av i sanden eller prøv deg på surfebrett i vannet. Eller så kan du bare se på de talentfulle surferne på bølgene. Noen av Brasils beste surfere kommer hit på jakt etter den perfekte bølgen. De som liker ekstremsport kan fly hangglider fra åsene og klippene som omgir stranden.

Mole-stranden har rykte på seg for å være en av de kuleste og mest trendy strendene på øya. Du kan forvente posører av begge kjønn som viser seg frem i bittesmå bikinier og badebukser. Ta turen til de livlige strandbarene for å danse, spise og drikke. DJ-er får vanligvis festen i gang på ettermiddagen og de holder på til sent på natt. Det er mer uteliv i barene, restaurantene og klubbene rundt Lagoa da Conceição i nærheten.

Mole-stranden har solrikt klima hele året. De varmeste månedene er vanligvis desember til og med mars. Juli og august er de kjøligste månedene, men temperaturen er fortsatt høy nok til soling og bading, selv om lokalbefolkningen nok synes det er litt for kaldt.

Mole-stranden ligger omtrent 18 km fra sentrum av Florianopolis. Kjør, ta en taxi eller benytt de lokale busstjenestene. Vær oppmerksom på at veiene rundt kan være veldig trafikkerte, spesielt i helgene da mange av innbyggerne drar til stranden. Kom tidlig og dra sent for å unngå den verste trafikken.

Du bør også vurdere å ta en nærmere titt på noen av de andre strendene på østsiden av øya. Her finner du blant annet Joaquina-stranden og Galheta-stranden. På den sistnevnte er det valgfritt med badetøy.


Kart

De beste hotelltilbudene i Mole strand

Vis alle de 1 654 overnattingsstedene i Mole strand
Selina Floripa 351 kr
Selina Floripa

Selina Floripa

   
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Denne pousadaen ligger ved sjøen og 2 kilometer unna Galheta strand og Mole strand. Dessuten ligger Joaquina strand og Barra da Lagoa strand kun 5 kilometer unna.

  FL001 5 Bedroom Apartment By Senstay
  FL001 5 Bedroom Apartment By Senstay

  FL001 5 Bedroom Apartment By Senstay

  Rod Jornalista Manoel de Menezes 2057, Florianopolis
    
   3.5 av 5.0 Stjerner

   Denne leiligheten ligger i Florianopolis og 2 kilometer unna Galheta strand og Mole strand. Dessuten ligger Joaquina strand og Barra da Lagoa strand kun 5 kilometer unna.

   Quartos na Praia Mole
   Quartos na Praia Mole

   Quartos na Praia Mole

   Rod. Jorn. Manoel de Menezes 2031, Florianopolis, SC
     
    2.5 av 5.0 Stjerner

    Dette gjestehuset ligger i Florianopolis og 2 kilometer unna Galheta strand og Mole strand. Dessuten ligger Joaquina strand og Barra da Lagoa strand kun 5 kilometer unna.

    Pousada Bangalôs da Mole
    Pousada Bangalôs da Mole

    Pousada Bangalôs da Mole

    Rod Jornalista Manoel de Menezes, 1007, Praia Mole, Florianopolis, SC
      
     0.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger i Florianopolis og 2 kilometer unna Galheta strand og Mole strand. Joaquina strand ligger 3,5 kilometer unna.

     The View Hostel
     The View Hostel

     The View Hostel

     Rod. Jornalista Manoel de Menezes 774, Florianopolis, SC
       
      2.0 av 5.0 Stjerner

      Dette vandrerhjemmet ved stranden ligger i Florianopolis, 1,6 kilometer unna Dunas da Joaquina (sanddyner) og 5 kilometer unna Mole strand og Joaquina strand. Dessuten ligger Galheta strand og Paróquia Nossa Senhora Imaculada Conceição da Lagoa (kapell) kun 5 kilometer unna.

      Sunset Backpackers 576 kr
      Sunset Backpackers

      Sunset Backpackers

      Rodovia Jornalista Manoel de Menezes 631, Praia Mole, Florianopolis, SC
        
       1.5 av 5.0 Stjerner

       Dette vandrerhjemmet ved stranden ligger i Florianopolis og 2 kilometer unna Dunas da Joaquina (sanddyner) og Mole strand. Dessuten ligger Joaquina strand og Barra da Lagoa strand kun 5 kilometer unna.

       Cabanas da Praia Mole 682 kr
       Cabanas da Praia Mole

       Cabanas da Praia Mole

       Rd Jornalista Manuel de Menezes 200, Barra da Lagoa, Florianopolis, SC
         
        2.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet ligger i Lagoa da Conceicao og 2 kilometer unna Dunas da Joaquina (sanddyner) og Mole strand. Joaquina strand ligger 2,5 kilometer unna.

        Hus med Vakker Utsikt Over Praia Mole
        Hus med Vakker Utsikt Over Praia Mole

        Hus med Vakker Utsikt Over Praia Mole

        568 Rod. Jorn. Manoel de Menezes, casa 09, Florianopolis, Sør-regionen
          
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Dette feriehjemmet ligger i Florianopolis og 2 kilometer unna Dunas da Joaquina (sanddyner) og Mole strand. Joaquina strand ligger 2,9 kilometer unna.