Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Mole-stranden

Spenningssøkende, solbadere og festglade kommer til denne populære stranden for å surfe, fly hangglider, slappe av og danse i barene.

Mole-stranden er populær blant surfere og solbadere på grunn av den myke sanden, svale brisen og de store bølgene. Den lange sandstrekningen ligger på østkysten av Santa Catarina, og barene her sørger for en energisk stemning som tiltrekker seg unge mennesker.

Slapp av i sanden eller prøv deg på surfebrett i vannet. Eller så kan du bare se på de talentfulle surferne på bølgene. Noen av Brasils beste surfere kommer hit på jakt etter den perfekte bølgen. De som liker ekstremsport kan fly hangglider fra åsene og klippene som omgir stranden.

Mole-stranden har rykte på seg for å være en av de kuleste og mest trendy strendene på øya. Du kan forvente posører av begge kjønn som viser seg frem i bittesmå bikinier og badebukser. Ta turen til de livlige strandbarene for å danse, spise og drikke. DJ-er får vanligvis festen i gang på ettermiddagen og de holder på til sent på natt. Det er mer uteliv i barene, restaurantene og klubbene rundt Lagoa da Conceição i nærheten.

Mole-stranden har solrikt klima hele året. De varmeste månedene er vanligvis desember til og med mars. Juli og august er de kjøligste månedene, men temperaturen er fortsatt høy nok til soling og bading, selv om lokalbefolkningen nok synes det er litt for kaldt.

Mole-stranden ligger omtrent 18 km fra sentrum av Florianopolis. Kjør, ta en taxi eller benytt de lokale busstjenestene. Vær oppmerksom på at veiene rundt kan være veldig trafikkerte, spesielt i helgene da mange av innbyggerne drar til stranden. Kom tidlig og dra sent for å unngå den verste trafikken.

Du bør også vurdere å ta en nærmere titt på noen av de andre strendene på østsiden av øya. Her finner du blant annet Joaquina-stranden og Galheta-stranden. På den sistnevnte er det valgfritt med badetøy.


Kart

De beste hotelltilbudene i Mole strand

Vis alle de 1 094 overnattingsstedene i Mole strand
Cabanas Praia Mole
Cabanas Praia Mole

Cabanas Praia Mole

Rodovia Jornalista Manuel de Menezes, 2001 - Barra da Lagoa, Florianopolis, SC
   
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet ligger ved stranden i Florianopolis og 2 kilometer unna Galheta strand og Mole strand. Dessuten ligger Joaquina strand og Barra da Lagoa strand kun 5 kilometer unna.

  Paraíso na Praia Mole 2 167 kr
  Paraíso na Praia Mole

  Paraíso na Praia Mole

  Rod. Jorn. Manoel de Menezes 2057, Florianopolis, SC
    
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Dette feriehjemmet ligger ved sjøen og 2 kilometer unna Galheta strand og Mole strand. Dessuten ligger Joaquina strand og Barra da Lagoa strand kun 5 kilometer unna.

   Quartos na Praia Mole
   Quartos na Praia Mole

   Quartos na Praia Mole

   Rod. Jorn. Manoel de Menezes 2031, Florianopolis, SC
     
    2.5 av 5.0 Stjerner

    Dette gjestehuset ligger i Florianopolis og 2 kilometer unna Galheta strand og Mole strand. Dessuten ligger Joaquina strand og Barra da Lagoa strand kun 5 kilometer unna.

    FL001 5 Bedroom Apartment By Senstay
    FL001 5 Bedroom Apartment By Senstay

    FL001 5 Bedroom Apartment By Senstay

    Rod Jornalista Manoel de Menezes 2057, Florianopolis
      
     3.5 av 5.0 Stjerner

     Denne leiligheten ligger i Florianopolis og 2 kilometer unna Galheta strand og Mole strand. Dessuten ligger Joaquina strand og Barra da Lagoa strand kun 5 kilometer unna.

     Sunset Backpackers 340 kr
     Sunset Backpackers

     Sunset Backpackers

     Rodovia Jornalista Manoel de Menezes 631, Praia Mole, Florianopolis, SC
       
      1.5 av 5.0 Stjerner

      Dette vandrerhjemmet ved stranden ligger i Florianopolis og 2 kilometer unna Dunas da Joaquina (sanddyner) og Mole strand. Dessuten ligger Joaquina strand og Barra da Lagoa strand kun 5 kilometer unna.

      Pousada Bangalôs da Mole 520 kr
      Pousada Bangalôs da Mole

      Pousada Bangalôs da Mole

      Rod Jornalista Manoel de Menezes, 1007, Praia Mole, Florianopolis, SC
        
       0.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet ligger i Florianopolis og 2 kilometer unna Galheta strand og Mole strand. Joaquina strand ligger 3,5 kilometer unna.

       Selina Floripa
       Selina Floripa

       Selina Floripa

         
        2.5 av 5.0 Stjerner

        Denne pousadaen ligger ved sjøen og 2 kilometer unna Galheta strand og Mole strand. Joaquina strand ligger 3,7 kilometer unna.

        Casa Alto Astral Foran Praia Mole i Borettslag - 3 qts
        Casa Alto Astral Foran Praia Mole i Borettslag - 3 qts

        Casa Alto Astral Foran Praia Mole i Borettslag - 3 qts

        Rodovia Jornalista Manoel de Menezes, 2201 Praia Mole, Florianopolis, Sør-regionen
          
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Dette feriehjemmet for romantiske reiser ligger i nærheten av stranden og 2 kilometer unna Galheta strand og Mole strand. Dessuten ligger Joaquina strand og Barra da Lagoa strand kun 5 kilometer unna.