Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Reis til Maui

Hawaiis "magiske øy" er kjent for sine flotte strender, det rike dyrelivet, den vulkanske Haleakalā-nasjonalparken, sjarmerende landsbyer og naturskjønne kjøreturer.

Naturelskere reiser til Maui for å oppleve dyrelivet, de vulkanske kratrene og de bølgende åsene, mens aktive personer kommer til øya for å gå turer, spille golf og drive med vannsport. Uansett hva du liker å fylle dagen din med, er Hawaiis "magiske øy" en drøm av et reisemål. De rundt 80 strendene er innbydende, vannet er varmt og landskapet er frodig.

Den enkleste måten å komme seg til Maui på, er å fly til Kahului Airport fra Honolulu International Airport, som ligger på Oahu. Siden øya er såpass liten, tar det ikke lang tid fra du har landet til du kan starte med å utforske Mauis hovedstad Wailuku, som ligger like ved flyplassen. Wailuku er øyas sjarmerende kommersielle senter, og også inngangsporten til 'Iao Valley. Hvis du besøker øya i løpet av vinteren, bør du etter hvert ta turen vestover for å besøke historiske Lahaina, som er et ypperlig sted for å se hvaler. På denne tiden av året flokker også surferne til Honolua Bay i nordvest, på jakt etter de perfekte bølgene og for å delta i profesjonelle konkurranser. Slapp av på et av de mange prisbelønte feriestedene, som Kaanapali Beach, for å få mest mulig ut av det alltid flotte været i dette tropiske paradiset.

Om sommeren, når vannet er roligere, kan du kose deg med snorkling og dykking utenfor Kapalua Beach, som også har attraksjoner for barn. Dra sørover til Keawakapu for å finne en annen familievennlig strand, eller fortsett videre til strendene Maluaka og Wailea for å se grønne skilpadder. I nærheten finner du også Makena State Park, som har tre veldig spesielle strender og et vulkansk krater. Seil til den halvmåneformede atollen Molokini, et vulkankrater som delvis er under vann, for å se på fuglene eller dykke.

Fra Makena kan du reise østover til Haleakalā-krateret (Solens hus). Ta turen til toppen av krateret, og du vil faktisk være over skylaget! Ta turen dit ved daggry for å få med deg det som kanskje er den beste utsikten i hele USA. Det varierte økosystemet som utfolder seg foran deg består av både skog og vulkansteiner, og er selve opprinnelsen til Maui. Før du drar tilbake til Wailuku, må du ta den storslåtte bilturen østover langs kysten og til Hana. Denne turen er kjent for sine mange hårnålssvinger, fosser, broer og fantastiske natur.

En ferie til Maiu kan fort bli ganske dyr, men mange føler at det er en liten pris å betale for en tur til paradis. Enten du er på bryllupsreise og ute etter romantikk, en familie med energiske barn, et hardtarbeidende par som ønsker å slappe av eller ung og på jakt etter et spennende eventyr, deler Maui gledelig sin magi med deg!


Guide til Maui


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Maui

Vis alle de 6 895 overnattingsstedene i Maui
Maui Coast Hotel 2 277 kr
Anmeldelse skrevet 8. jun. 2017
Mer informasjon
 
Maui Coast Hotel

Maui Coast Hotel

2259 S Kihei Rd, Kihei, HI
   
  4,4 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  Nærme strand, shuttle til byen, hyggelig bassengområde, gratis drikkevann, romslige og rene rom. Dessverre ikke mobiltelefondekning på rommet. Dette medførte at jeg tapte en kontrakt med stor verdi for meg.

  Royal Lahaina Resort 2 543 kr
  Anmeldelse skrevet 28. jul. 2017
  Mer informasjon
   
  Royal Lahaina Resort

  Royal Lahaina Resort

  2780 Kekaa Dr, Lahaina, HI
    
   4,2 av 5
   3.5 av 5.0 Stjerner

   15 dagers familitur ble ikke helt som vi hadde forventet. Vi hadde bedt om å få en ekstra seng på rommet (som var mulig i flg nettsted), men når vi kom var dette vanskelig pga det var ikke vanlig, og sikkerheten på rommet ble redusert??. Rommet var ellers ok og greit utstyrt. Vii ba om å at rommet ...

   Hyatt Regency Maui Resort & Spa 4 230 kr
   Anmeldelse skrevet 3. jan. 2020
   Mer informasjon
    
   Hyatt Regency Maui Resort & Spa

   Hyatt Regency Maui Resort & Spa

   200 Nohea Kai Dr, Lahaina, HI
     
    4,3 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Hotellet har dårlige rom med slitt interiør. Bærer preg av mangel på oppussing. Veldig små og mørke baderom. Dårlig service. Flott strand og badeanlegg. Totalt sett betaler man for 5 stjerner men opplevelsen og romnene tilsvarer et 3 stjerners hotell

    Maui Beach Hotel 1 507 kr
    Anmeldelse skrevet 15. feb. 2016
    Mer informasjon
     
    Maui Beach Hotel

    Maui Beach Hotel

    170 Kaahumanu Avenue, Kahului, HI
      
     3,4 av 5
     2.5 av 5.0 Stjerner

     Greit hotell. Egner seg best som startsted og transitnatt for videre utforskning av Maui.

     Four Seasons Resort Maui at Wailea 7 697 kr
     Anmeldelse skrevet 27. jul. 2018
     Mer informasjon
      
     Four Seasons Resort Maui at Wailea

     Four Seasons Resort Maui at Wailea

     3900 Wailea Alanui Drive, Kihei, HI
       
      4,8 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Four seasons Resort Maui levde absolutt opp til forventningen. Dette er absolutt et 5-stjerners restort av ypperste kvalitet. Forvent dere en service uten like fra utrolige hyggelige ansatte.

      Honua Kai Resort & Spa 4 130 kr
      Anmeldelse skrevet 10. okt. 2019
      Mer informasjon
       
      Honua Kai Resort & Spa

      Honua Kai Resort & Spa

      130 Kai Malina Parkway, Lahaina, HI
        
       4,4 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Good for kids / families. Nice pools with water slide, and easy access to the beach. Easy parking in the garage, with elevators to room floors. Grocery shopping within walking distance.

       Sheraton Maui Resort & Spa
       Anmeldelse skrevet 25. mar. 2020
       Mer informasjon
        
       Sheraton Maui Resort & Spa

       Sheraton Maui Resort & Spa

       2605 Kaanapali Pkwy, Lahaina, HI
         
        4,0 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Nice room and beach. Room service menu was limited. Water machine on our floor was broken.

        Aston Kaanapali Shores 2 981 kr
        Anmeldelse skrevet 24. sep. 2018
        Mer informasjon
         
        Aston Kaanapali Shores

        Aston Kaanapali Shores

        3445 Lower Honoapiilani Hwy, Lahaina, HI
          
         4,2 av 5
         3.5 av 5.0 Stjerner

         Bra leilighetskompleks med fine fasiliteter og nydelig beliggenhet. Rent og pent. Kan absolutt anbefales, litt slott men de pusser opp nå så det ut som.

         De beste tingene å gjøre i Maui

         Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Maui