Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hotell i Malakoff, Paris

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Malakoff

Et Sjarmerende Pensjonat i en Hage 500 Meter fra Paris
62 Rue Vincent Moris, Malakoff, Ile-de-France
Hent priser
1.06 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (19 anmeldelser)
Minuit à PARIS

"Excellent accueil . Madame est généreuse, accueillante , bienveillante. Et l logement est très agréable. Vraiment recommandable! JPA"…"

Anmeldelse skrevet 7. nov. 2019

Et Sjarmerende Pensjonat i en Hage 500 Meter fra Paris
I Arkitekthus, 2 rom i Nærheten av Parc des Expositions Paris Versailles
Hent priser
0.88 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Agréable séjour !

"On a passé un agréable séjour, tout était parfait et vraiment apprécié . C'est une famille souriante et l'accueil fort sypathique. Un grand merci à vous tous et continuez ainsi!!"…"

Anmeldelse skrevet 8. jan. 2020

I Arkitekthus, 2 rom i Nærheten av Parc des Expositions Paris Versailles
B&B Hotel PARIS Malakoff Parc des Expositions
801 kr
per natt
1. mai–2. mai
0.92 km fra sentrum
3.8/5Good! (371 anmeldelser)
Helt greit

"Greit budsjett-hotell hvis det ikke er viktig for en å bo veldig sentralt. Metrostasjon ikke langt unna. Et minus var togskinnene rett utenfor som gjorde det umulig å ha vinduet åpent i lengre enn noen minutter, men det var godt lydisolert med vinduet igjen."…"

Anmeldelse skrevet 24. des. 2015

B&B Hotel PARIS Malakoff Parc des Expositions
Séjours et Affaires Paris Malakoff
1 569 kr
per natt
1. mai–2. mai
0.62 km fra sentrum
3.9/5Good! (373 anmeldelser)
litt avsides men billig og fint.

"Veldig fornøyd med oppholdet og service. Var litt vanskelig å finne da vi ankom og ligger litt usentralt i forhold til paris sentrum, Men stille å rolig på kveldene, 10 min å gå til metro og matvare butikker rett rundt hjørnet. Kjøleskap i forbindelse med kjøkken var greit siden vi hadde 32 grader ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2013

Séjours et Affaires Paris Malakoff
Résidence de la Tour
947 kr
per natt
1. mai–2. mai
0.84 km fra sentrum
3.6/5Good! (225 anmeldelser)

"tous était parfait , les conseils du gérant , le petit déjeuner la douche ,le lit"…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Résidence de la Tour
Duplex Grand Luxe à 5 min de Paris -parc des Exposition- Vacance/déplacement Pro
Duplex Grand Luxe à 5 min de Paris -parc des Exposition- Vacance/déplacement Pro
Duplex Grand Luxe à 5 min de Paris -parc des Exposition- Vacance/déplacement Pro
Hotel De La Place
2 out of 5
21 Rue Henri Martin, Malakoff
Hent priser
0.72 km fra sentrum
3.5/5Good! (50 anmeldelser)

"Next door to a large indoor and outdoor market. 5 minutes walk from metro. Lots of restaurants nearby. Staff very friendly, professional and welcoming. Very accommodating"…"

Anmeldelse skrevet 1. des. 2019

Hotel De La Place
Hotel Patio Brancion
35 rue Edgar Quinet, Malakoff
1 015 kr
per natt
1. mai–2. mai
0.75 km fra sentrum
3.9/5Good! (126 anmeldelser)

"Very helpful staff. Small room, not fancy, but clean"…"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2019

Hotel Patio Brancion
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Malakoff
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Malakoff

Hotell Malakoff: Leter du etter overnatting i Malakoff? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Malakoff, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Malakoff eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Malakoff, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Malakoff?
Résidence de la Tour er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell kan blant annet friste med gratis wi-fi og en bar. Noen andre favoritter basert på anmeldelser er blant annet B&B Hotel PARIS Malakoff Parc des Expositions og Hotel De La Place.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Malakoff hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan du kanskje avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Malakoff.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Malakoff?
Basert på anmeldelser er Hôtel Le Petit Château et populært overnattingssted med 2 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en bar. Noen andre rimelige alternativer er B&B Hotel PARIS Malakoff Parc des Expositions og Hotel Patio Brancion.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Malakoff?
Aparthotel Adagio Paris Malakoff Châtillon er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. bolig er et bra valg for familier og kan friste med blant annet kjøkken på rommet og klesvaskfasiliteter. Hotel Mercure Paris Malakoff Parc des Expositions er et annet bra valg for familieturen. Attraksjoner som Moulin Rouge og Aquaboulevard ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Malakoff?
Aparthotel Adagio Paris Malakoff Châtillon er et overnattingssted 4-stjerners. bolig er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med kjøkken på rommet og LCD-TV. Et annet bra valg for en romantisk ferie er Hotel Mercure Paris Malakoff Parc des Expositions.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Malakoff?
Hotel Mercure Paris Malakoff Parc des Expositions er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en bar/lounge og concierge-tjenester. B&B Hotel PARIS Malakoff Parc des Expositions er også et alternativ hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hvordan er det å overnatte i Malakoff?
Prisbevisste reisende kan finne gode tilbud i Malakoff, men reisemålet kan også by på spisesteder, som enhver besøkende vil like. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet hagene. Katakombene i Paris, Tour Montparnasse og Parc des Princes er noen av de mest populære attraksjonene i området. I Malakoff kan du velge mellom 27 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Malakoff?
Katakombene i Paris, Tour Montparnasse og Parc des Princes er noen av severdighetene som ligger i områdene i nærheten. I tillegg finner du Les Invalides og Rue Cler i området.
Hvordan er det best å utforske Malakoff?
De lokale T-banestasjonene er Malakoff – Rue Étienne Dolet stasjon og Malakoff – Plateau de Vanves stasjon. Hvis du vil se mer av det omkringliggende området, kan det være lurt å leie en bil.
Hvordan er værsesongene i Malakoff?
De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 23 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Malakoff er 990.50 mm.

Nylige anmeldelser i Malakoff

Flere reisealternativer