Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Lincang

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Lincang

WEI SHAN Hotel
2.5 out of 5
No.52, Nanzhao East Road, Weishan Town, Dali, Yunnan
Hent priser
156.88 km fra sentrum
WEI SHAN Hotel
HTYC Hotel
4 out of 5
No. 1 Chayuan road, Linxiang district, Lincang, Yunnan
Hent priser
43.94 km fra sentrum
HTYC Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Lincang
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Lincang

Hotell Lincang: Leter du etter overnatting i Lincang? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Lincang, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Lincang eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Lincang, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Lincang?
HTYC Hotel er et av de beste valgene for turen din basert på tilbakemeldinger fra reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med golfbane og 3 restauranter. WEI SHAN Hotel er er nok et alternativ for besøket i området.
Hvordan er værsesongene i Lincang?
De varmeste månedene er vanligvis mai og april, med en gjennomsnittstemperatur på 27 °C, og de kaldeste månedene er januar og desember, med en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Lincang er 1369.80 mm.