Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Limuru

Planlegger du en reise til Limuru? Vår reiseguide for Limuru er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Limuru. Les videre for å skape din pefekte reise til Limuru.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Limuru så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Limuru og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Limuru for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Limuru venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Limuru for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Limuru, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Limuru. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Limuru kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Limuru enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Limuru. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Limuru, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Limuru ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Limuru og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Limuru. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Limuru

Vis alle de 868 overnattingsstedene i Limuru
Sovereign Suites 1 360 kr
Anmeldelse skrevet 25. aug. 2018
Mer informasjon
 
Sovereign Suites

Sovereign Suites

Plot No. 166/5 - Limuru Road, Redhill Kiambu, Limuru
   
  4,2 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  The service was excellent and the staff very friendly, the food was also very good.

  The Jadav Gardens 545 kr
  The Jadav Gardens

  The Jadav Gardens

  Raini-Banana Road, Limuru, Kiambu County
    
   3.5 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet ligger i Limuru og 20 kilometer unna Two Rivers Mall, Village Market og Karura-skogen. Dessuten ligger Westgate Shopping Mall og Sarit-senteret 25 kilometer unna.

   Thayu Farm Hotel 795 kr
   Thayu Farm Hotel

   Thayu Farm Hotel

   Kabuku-Tigoni Road, Limuru
     
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet ligger i Limuru og 25 kilometer unna Two Rivers Mall, FN-kontoret i Nairobi og Village Market. Dessuten ligger University of Nairobi (universitet) og Yaya Centre 32 kilometer unna.

    Ack St. Julian's Centre 724 kr
    Ack St. Julian's Centre

    Ack St. Julian's Centre

    Redhill, Limuru
      
     3.5 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger i Limuru og 32 kilometer unna Kijabe Mission sykehus, FN-kontoret i Nairobi og Village Market. Dessuten ligger Two Rivers Mall og Karura-skogen 32 kilometer unna.

     Hill House Hotel 562 kr
     Hill House Hotel

     Hill House Hotel

     0716047535, Limuru, Kiambu
       
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet ligger på fjellet og 32 kilometer unna Kijabe Mission sykehus, FN-kontoret i Nairobi og Village Market. Dessuten ligger Two Rivers Mall og Karura-skogen 32 kilometer unna.

      Zereniti House 887 kr
      Zereniti House

      Zereniti House

      Off Gatatha Rd, Off Limuru Road Redhill, P.O. Box 1646 -00621, Limuru, Kiambu County
        
       3.5 av 5.0 Stjerner

       Dette gjestehuset ligger i Limuru og 15 kilometer unna Two Rivers Mall, Village Market og Karura-skogen. Dessuten ligger ABC Place og Westgate Shopping Mall 20 kilometer unna.

       Crestwood Country House 1 817 kr
       Crestwood Country House

       Crestwood Country House

       Kiambu District, Limuru, Nairobi
         
        2.5 av 5.0 Stjerner

        Dette feriehjemmet ligger i Limuru og 20 kilometer unna Village Market, Two Rivers Mall og Karura-skogen. Dessuten ligger FN-kontoret i Nairobi og Westgate Shopping Mall 25 kilometer unna.

        Idyllisk Cottage IN THE Kenyan Highlands
        Idyllisk Cottage IN THE Kenyan Highlands

        Idyllisk Cottage IN THE Kenyan Highlands

        Limuru Girls School Road, Limuru, Kiambu
          
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Denne hytta ligger i Limuru, 16,2 kilometer unna Two Rivers Mall og 18,4 kilometer unna Village Market. Dessuten ligger Karura-skogen og Westgate Shopping Mall 25 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.