LemvigDanmark

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'; -webkit-text-stroke: #000000}span.s1 {font-kerning: none}Nyt den avslappende atmosfæren i denne koselige havnebyen og utforsk Vest-Jyllands majestetiske natur mellom den frådende Nordsjøen og den idylliske Limfjorden.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'; -webkit-text-stroke: #000000}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 12.0px}span.s1 {font-kerning: none}span.s2 {font: 7.3px 'Times New Roman'; font-kerning: none}En ferie i Lemvig er den ideelle løsningen hvis du ikke klarer å bestemme deg for om du vil ha en livlig byferie eller et avslappende opphold i naturen ved den ville Nordsjøen eller rolige Limfjorden. Lemvig har alt, så her kan du la årstiden, været og dagsformen bestemme programmet.

Forbered deg på en fullpakket agenda, uansett om du velger en lengre ferie eller bare en weekendtur til Lemvig. Det er rikelig å oppleve i dette fascinerende hjørnet av Danmark. Selve Lemvig er en koselig havneby med spennende nisjebutikker og fremragende restauranter.

Lemvig fikk privilegier som kjøpstad i 1471 og fikk enda flere fordeler da fiskerhavnen og jernbanen mellom Vemb, Lemvig og Thyborøn ble bygd i 1879. I dag er ikke jernbanen i drift, men havnetoget Bjergbanen tar turistene med på en idyllisk reise med nydelig utsikt og et fall på hele 30 meter. Har du lyst å lære mer om den spennende historien til området, kan du besøke Lemvig museum.

Hvis du reiser til Lemvig med barn, har de nok mer lyst til å utforske omgivelsene enn å tilbringe tiden på museet. Mens mor og far slapper av med en god lunsj i sentrum eller den koselige havnen, kan ungene ta en tur til Lemvig skatepark like ved. Barnefamilier kan også glede seg over flere store familieseverdigheter like i nærheten. Dere kan for eksempel besøke det 5 000 m2 store Kystcenteret Thyborøn, som er en blanding av et opplevelsessenter og en enorm kystlekeplass, eller ta ferjen til den idylliske øya Venø i Limfjorden.

Sportsentusiaster bør derimot teste den 50 kilometer lange terrengsykkelruten mellom Lemvig og Struer i Klosterheden Plantage. Foretrekker du å se sjøen ovenfra, er turen til 26 meter høye Bovbjerg Fyr på toppen av den 40 meter høye Bovbjergskrænt en flott dagstur. Du kan reise til Lemvig i bil eller med tog til Holstebro. Herfra går det tog til Vemb og deretter pendlertog til Lemvig.

Kort sagt: Ferien i Lemvig er den perfekte kombinasjonen av landsbyliv, spennende utendørsaktiviteter og vill, majestetisk natur.

De mest populære hotellene i Lemvig

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hotel Nørre Vinkel
Hotel Nørre Vinkel
3 out of 5
Søgårdevejen 6, Lemvig
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 421 kr per natt

Dette hotellet med golfmuligheter ligger i Lemvig og 2 kilometer unna Lemvig Golfklub og Lemvig museum. Dessuten ligger Lemvig Kirke og Lemvig Kirke kun 3 kilometer ...

3.8/5Good! (64 anmeldelser)
Fin beliggenhet med rolige omgivelser

"Etter en god natts søvn våknet jeg opp til en god frokost"…"

Anmeldelse skrevet 8. sep. 2014

Hotel Nørre Vinkel
Hotel Lidenlund
Hotel Lidenlund
2 out of 5
Vasen 11, Lemvig
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 244 kr per natt

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Lemvig og få skritt unna Lemvig Kirke og Lemvig Kirke. Dessuten ligger Lemvig museum og Lemvig Golfklub kun 2 kilometer ...

3.6/5Good! (115 anmeldelser)
Ikke mersmak til dette Hotellet

"Hotell standard som en fikk for 30 år siden, luktet mugg, slitte tepper og lite tiltalende. Komme rikke tilbake dit."…"

Anmeldelse skrevet 12. mar. 2020

Hotel Lidenlund
Hotel Tante Lemvig
Hotel Tante Lemvig
3 out of 5
8 Torvet, Lemvig
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 415 kr per natt

Dette hotellet ligger i Lemvig og få skritt unna Lemvig Kirke og Lemvig Kirke. Dessuten ligger Lemvig museum og Lemvig Golfklub kun 2 kilometer unna.

4/5Very Good! (5 anmeldelser)

"Fantastisk værelse"…"

Anmeldelse skrevet 10. jan. 2020

Hotel Tante Lemvig

Byer nær Lemvig