Bilutleie i Tice

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Tice

Bilde tatt av Ádám Dorián

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Tice

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Tice
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Tice per dag?
Følg din egen rute i Tice med leiebilpriser så lave som per dag denne uken. Med sånne priser er det ikke vanskelig å finne en bil som passer for deg.
Kan jeg leie bil på Split (SPU)?
Du finner et godt utvalg av leiebilselskaper i nærheten av Split (SPU). Economy, Ace, NÜ Car Rentals, Budget og Sixt er blant de beste.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Tice?
Når du avbestiller minst seks timer før henting av bilen, er mange forhåndsbetalte leiebilbestillinger kvalifiserte for full refusjon. Det er imidlertid ikke alle bestillinger dette er mulig for, så det er viktig at du setter deg inn i leieavtalen. Sjekk bestillingsbekreftelsen, eller gå til vår kundeservice for å få vite mer.
Hva slags biler kan jeg leie i Tice?
De fleste besøkende i Tice går for biler i økonomiklassen. Sjåfører liker dem fordi de er drivstoffeffektive og rimelige. Størrelsen gjør dem dessuten velegnet for å kjøre i byer der gatene er travle og parkeringsplassene er små. Men du har langt flere valgmuligheter, for du kan også velge mellomstore, store, standard- og premiumbiler. Uansett om du planlegger å være i Tice eller kjører videre, har vi en bil som passer din stil.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Tice?
Tice kan friste med mye moro, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Skaff deg en leiebil og dra på biltur for å utforske andre deler av området. Her er noen ideer:

  • Dubrovnik ligger 140 km fra Tice. Kjente severdigheter som Rector-palasset bør være øverst på listen din når du først er her.
  • Neste stoppested? Det må være Pomena, som ligger ca. 85 km unna. Mljet nasjonalpark er en lokal attraksjon du bør få med deg.
  • Drar du til Brijuni nasjonalpark, omtrent 290 km fra Tice, kommer du deg ut i naturen og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Tice gjennom Expedia?
Fra raske dagsturer til lengre reiser – Expedia har biler for ethvert behov. Du kan velge mellom leiebilselskaper i Tice, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud er det ingen sak å finne et fantastisk tilbud på bilutleie. Hvis du setter sammen bestillingen av leiebil med hotell eller fly (eller begge deler) til en pakkereise, kan du dessuten spare mye.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Tice hos Expedia?
Expedia gjør det enkelt å sammenligne gebyrer, priser og leiebilselskaper samt lese kundeanmeldelser. Slå sammen bestillingen av leiebil i Tice med hotell eller flyreise for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Tice?
I Tice må sjåfører være minst 18 år for å leie bil. Unge sjåfører må imidlertid regne med strengere leievilkår og ekstra gebyrer. De fleste leverandører krever nemlig et dagsgebyr i tillegg til prisen for leie av bilen. Dette skal være med på å dekke den ekstra ulykkesrisikoen. Selv om mange bilkategorier (som kompaktbiler og mellomstore biler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie luksuriøse biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Tice?
Det er lett som en plett å leie bil i Tice. Det du trenger, er egentlig bare førerkort og kredittkort. Når du har funnet bilen du vil leie, bør du lese gjennom avtalen før henting for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Tice?
De to laveste dagsprisene i Tice de siste sju dagene var og . Det er virkelig et kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Tice?
Enten du bare vil utforske Tice eller området rundt, er det enkelt å leie en bil for en lengre periode gjennom Expedia. Oppgi reisedatoer og hente-/leveringssted, så hjelper vi deg med å finne de billigste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Tice hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Tice er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Tice?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ut fra enkelte faktorer, blant annet sjåførens alder og størrelsen på bilen. Ikke glem å se nøye på leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller.