Bilutleie i Storbritannia

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Storbritannia

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Storbritannia

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Storbritannia
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Storbritannia?
Hvis du avbestiller minst seks timer før du skal hente bilen, er mange bestillinger kvalifiserte for full refusjon. Det er imidlertid ikke alle bestillinger dette er mulig for, så det er viktig at du er godt kjent med leiebilavtalen. Ta en titt på bekreftelsen, eller besøk vår kundeservice for mer informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Storbritannia?
Du kan velge alt fra økonomibiler og store biler til premiumbiler. Den mest etterspurte bilklassen i Storbritannia er imidlertid kompakte biler. Hvis du er på jakt etter en liten og rimelig bil men ikke for liten, er denne biltypen et opplagt valg. Det er dessuten enkelt å komme seg rundt i travle gater med en av disse. Kompakte kjøretøy har litt bedre plass enn økonomiske biler, og de passer godt for par og familier på et begrenset budsjett.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Storbritannia hos Expedia?
Å få tak i et bra tilbud på bilutleie i Storbritannia er ingen sak hos Expedia. Velg biltype, legg til noen detaljer og sammenlign tilbud fra de mest pålitelige leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du kan oppnå fantastiske rabatter ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hva trenger jeg for å leie bil i Storbritannia?
De fleste leiebilselskaper krever følgende: førerkort og kredittkort i ditt navn. Hvis du ikke vil benytte deg av selskapets forsikring, kreves det også bevis på egen forsikring. Les nøye gjennom avtalen, så du vet hva du trenger når du skal hente bilen.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Storbritannia?
Ja, det kan du. Expedia samarbeider med anerkjente bilutleiebyråer som tilbyr langtidsutleie for alle typer biler. Ta en titt på utvalget av leiebiler for langtidsleie, og oppdag hver krok og krik av Storbritannia – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Storbritannia hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Storbritannia er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder som er mellom 21 og 24 år gamle. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.