Bilutleie i Sørvågen

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Sørvågen

Bilde tatt av Ruve Roots

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Sørvågen

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Sørvågen
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Sørvågen per dag?
Med leiebilpriser i Sørvågen så lave som per dag denne uken er attraksjonene i regionen innenfor rekkevidde.
Kan jeg leie bil på Leknes (LKN)?
Når flyet har landet på Leknes (LKN), er det bare å sette kursen mot Hertz eller Avis, som holder til like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du utforske Sørvågen bak rattet i leiebilen din.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Sørvågen?
Ta det med ro. Du kvalifiserer sannsynligvis for full tilbakebetaling hvis du avbestiller minimum seks timer i forkant av henting. Bekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle forskuddsbetalte bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så det kan være lurt å sjekke avbestillingsreglene for leiebilen.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Sørvågen?
Hvis du kjører selv, er det ikke vanskelig å oppleve ting i det omkringliggende området. Sørvågen er et opplagt sted å starte, men det er mye annet du også kan få med deg. Lei en bil, legg bagasjen i bagasjerommet og sjekk ut disse flotte stedene:

  • Ca. 190 km fra Sørvågen ligger Narvik, som du absolutt bør få med deg. Med populære attraksjoner som Narvikfjellet mangler det ikke på ting å gjøre her.
  • Ca. 190 km unna ligger Andøya, en annen destinasjon du bør legge til på listen din. Du må huske å ta turen til Bleikstrand når du først er her.
  • Få et avbrekk fra det yrende bylivet ved å ta turen til Arktisk-alpin botanisk hage, ca. 310 km fra Sørvågen. Dette er det perfekte stedet å dra til for å tilbringe litt tid i naturen.

Hvorfor skal jeg leie bil i Sørvågen gjennom Expedia?
Expedia er det rette stedet å bestille leiebil. Vi har leiebilselskaper å velge blant i Sørvågen, og vi gjør alt for å finne gode priser. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du tjene opp poeng og fordeler hver gang du bestiller, og du kan spare enda mer ved å sette sammen bestillingene dine til en pakkereise til Sørvågen. Bilutleie, hoteller, flyreiser, utflukter og opplevelser: Expedia har alt du trenger, samlet på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Sørvågen hos Expedia?
Sjekk ut kundevurderinger, velg bilen du foretrekker, og sammenlign prisene fra de mest populære leverandørene. Expedia gjør det enkelt å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Sørvågen med bestilling av fly og hotell, og legg ut på tur med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Sørvågen?
Reglene for bilutleie i Sørvågen krever at sjåfører er over 19 år. Er du en ung sjåfør? Da kan ekstra kostnader påløpe, og begrensninger kan gjelde. De fleste leiebilselskaper krever nemlig et ekstra gebyr av unge sjåfører i tillegg til leiekostnaden. En av begrensningene kan dreie seg om hvilke biltyper unge sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra selskap til selskap, så det kan være lurt å sjekke dette før bestilling.
Hva trenger jeg for å leie bil i Sørvågen?
Det aller viktigste er førerkort og kredittkort i samme navn. Leiebilselskaper tilbyr deg også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid kunne legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Du bør derfor sjekke dette på forhånd for å unngå forsinkelser.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Sørvågen?
Sørvågen har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder i det siste. Dagsprisene de siste sju dagene har vært nede i og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Sørvågen?
Ja, og du finner garantert den perfekte bilen for deg blant våre langtidsleietilbud. Bare oppgi reiseinformasjonen din, så finner vi gode valgmuligheter fra flere forskjellige pålitelige selskaper.
Hvor kan jeg leie bil i Sørvågen hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Sørvågen er. Er du under 25 år, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra gebyrer. Det er best å vite dette på forhånd, så du vet hvor mye du må ut med. Hvert bilutleiebyrå har sine egne regler for unge sjåfører, så det lønner seg å sjekke ting på forhånd.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Sørvågen?
Alt avhenger av hvilken bilkategori du velger, alderen din og en del andre hensyn. Ta en titt på leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du velger.