Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Santorini

Sol og strandliv er noe av det som lokker turister til å ta ferie på Santorini, men om man trenger en solpause, er det mye å se og gjøre på øya, og hva er da bedre enn å leie bil på Santorini? Det finnes billig bilutleie på Santorini spredt rundt på flere steder, men kan være praktisk å leie bil på flyplassen. Hvis du bestiller gjennom Expedia, er det ingen skjulte kostnader.

Santorini er en oversiktlig øy å kjøre omkring i, men veiene er smale, og derfor kan en liten bil være langt mer praktisk enn en stor. Tenk over hva du har behov for av leiebil på Sanorini. Hvis du tar fly til Santorini og bestiller bil samtidig med flybilletten, står den og venter på deg når du ankommer.

Bilkjøring på Santorini

På Santorini er det vanligvis lite trafikk på veiene, og du kommer deg fra den ene siden av øya til den andre i løpet av en times kjøring. Det er imidlertid all grunn til å kjøre oppmerksomt. Trafikkbildet er ganske annerledes enn i Norge. Fartsgrensene er lave, og både folk og dyr kan dukke opp i veien når som helst.

Santorini – eller Thira, som er det offisielle navnet på gresk – går for å være den aller vakreste av de mange tusen greske øyene, og det sier ikke så lite. Bildene av de hvite husene med blå dører og vinduslemmer og de alltid nymalte blå kirkekuplene har blitt ikoniske, og står som selve symbolet på det solfylte ferielandet Hellas. Hovedstaden Fira breier seg ut over en klippe høyt over bukten der de fleste cruisebåtene legger til, og ser nokså utilgjengelig fra vannkanten. Veien opp til byen er slyngete og bratt, og er laget for fotfolk og esler, men heldigvis det går også en moderne taubane opp fra havnen. Utsikten fra byen over Egeerhavet er spektakulær, og solnedgangen sett fra Fira er en av de tingene man bør få meg seg i løpet av livet.

Santorini er formet omtrent som en månesigd, og i den nordlige enden av sigden, ligger Oia, også den på en høyde. Men i motsetning til Fira, der turistlivet kan være ganske hektisk til tider, er Oia langt fredeligere. Byen hadde sin økonomiske storhetstid på slutten av 1800- og begynnelsen av 1900-tallet, da seilskutene fra byen betjente handelsruten mellom Russland og Alexandria. Øyas redere og sjøkapteiner bygde seg gjerne prangende hus i nyklassisistisk stil, innimellom de tradisjonelle, hvitkalkede cykladiske husene. En arkitekturvandring gjennom de labyrintaktige, trange gatene i Oia er en stor opplevelse, og det finnes utsiktspunkter over alt. Er du ute etter hotell på Santorini, kan Oia være et godt alternativ.

Med leiebil på Santorini kan du også komme deg opp på Profitis-klosteret, det høyeste punktet på øya. Veien som snor seg oppover fjellsiden kan virke skremmende – det er temmelig høyt ned – men panoramaet fra toppen er verdt reisen: Du får en fantastisk utsikt over øya og havet omkring.

Av de mange stedene det er verdt å besøke på øya, kan nevnes Perissa, en populær strand med mange tavernaer og kafeer, og Pirgos, en liten og urtypisk cykladisk landsby som er bygget rundt et venetiansk fort.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Santorini

Hva er den beste prisen på leiebil i Santorini?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Santorini .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Santorini?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Santorini er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Santorini?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Santorini?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Santorini

Utforsk Santorini med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!