Bilutleie i Moss

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Moss

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Moss

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Moss
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Moss?
Denne uken var den laveste daglige prisen for en billig leiebil i Moss .
Kan jeg leie bil på Sandefjord (TRF-Torp)?
Avis og Hertz ligger ikke langt fra Sandefjord (TRF-Torp), så det tar ikke lang tid før du kan sette deg i bilen og kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Moss?
Hvis du må endre planene dine, kvalifiserer de fleste forhåndsbetalte bestillinger for en full refusjon. Du må bare informere oss over seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Sjekk leieavtalen for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reisebekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Moss?
Lei en bil, vri om nøkkelen og gjør deg klar til å oppleve alt Moss har å by på. Det er imidlertid mye mer å se i området rundt, så turen kan ikke stoppe her. Stikk også innom noen andre interessante steder i regionen:

  • Oslo har mange severdigheter og attraksjoner, og ligger ca. 55 km fra Moss. Første stopp? Da bør du følge skiltingen mot Nobel-senteret, et av byens høydepunkter.
  • En annen destinasjon som er en favoritt blant mange reisende, er Skien, rundt 65 km unna. The Adventure Factory er bare én av mange grunner til at folk liker dette stedet.
  • Ingen bilferie er komplett uten et besøk til Fløyen. Denne flotte naturseverdigheten ligger rundt 320 km fra Moss. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Moss gjennom Expedia?
Expedia er stedet å gå til for å bestille leiebil. Vi har leiebilselskaper å velge mellom i Moss, og vi jobber hardt for å finne de beste prisene. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du tjene opp poeng og fordeler hver gang du bestiller, og du kan spare enda mer ved å sette sammen bestillingene dine til en pakkereise til Moss. Bilutleie, ferieboliger, hoteller, flyreiser, utflukter og opplevelser: Expedia har alt du trenger, på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Moss hos Expedia?
Expedia gjør det raskt og enkelt å sammenligne tilbud, priser og leiebilselskaper samt sjekke kundeanmeldelser. Slå sammen bestillingen av leiebil i Moss med flyreise eller hotell for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Moss?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan leie bil i Moss. Hvis sjåføren er ung, kreves det ofte ekstra betaling. Mange selskaper begrenser dessuten utvalget til noen få biler, for eksempel mellomstore biler og økonomibiler, og krever at leietakeren kjøper forsikring. Oppgi alltid riktig alder på hovedsjåføren ved bestilling for å få informasjon om eventuelle begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Moss?
Du må regne med å få spørsmål om førerkort og kredittkort på utleiestedet. Før du skal hente bilen, bør du høre med leiebilselskapet om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Moss?
Den beste prisen for en leiebil i Moss de siste sju dagene var per dag. Den nest beste var dessuten bare .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Moss?
Expedia gjør det enkelt å finne en billig langtidsleiebil i Moss. Bare besøk vår side for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å gå gjennom alle mulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Moss hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og du bør finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Moss som leier ut biler til sjåfører under 25 år? Så bra! Bare vær klar over at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner all den nødvendige informasjonen i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du ser på.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Moss?
Det avhenger av hvilken bilkategori du bestemmer deg for, alderen din og en rekke andre hensyn. Se over leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikring før du velger.