Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Moss

Vis alle leiebiler i Moss

Gode tilbud på leiebiler i Moss

Leiebil i Moss

Moss ligger idyllisk til på Østlandet, og har en flott kystlinje mot Oslofjorden. Det er en sjarmerende by som har mye spennende å by på, og som kan friste med en svært aktiv kulturscene. Det er store naturområder og parker i områdene rundt Moss, og det kan derfor være praktisk å ha tilgang til leiebil under besøket.

En leiebil gir deg stor frihet til å oppleve Moss og nærområdet som du selv ønsker det, uten å måtte være avhengig av tog- og busstider. Hvis du er ute etter en billig leiebil i Moss, gjør du lurt i å bruke Expedia. Med Expedia får du de beste prisene på leiebil, i tillegg til tilbud på hotell i Moss.

Naturskjønne Moss

Dersom du skal fly til Moss, er sjansen stor for at du lander på Moss Lufthavn Rygge, som bare ligger 10 minutter med bil fra Moss sentrum. Det er flere selskaper som driver med bilutleie på flyplassen, så det er ikke noe problem å avtale at leiebilen plukkes opp der.

Når du reiser til Moss, kan du vente deg en ferie i et fantastisk kulturlandskap, med flotte strender, innsjøer og generelt god stemning. Som du sikkert skjønner er det på sommerstid det lønner seg å besøk Moss, så du får utnyttet byens fantastiske plassering langs Oslofjorden. På bryggen er det god stemning dagen lang, og de mange flotte badestedene fylles opp av lokale og turister som vil nyte det herlige sommerværet. De aller flotteste grøntområdene og strendene i Moss ligger ute på halvøya, og med leiebil kan du kjøre rundt for å finne de beste stedene.

Ting å gjøre i Moss

Som turist i Moss er det også mye annet du kan gjøre. Ta en tur til Moss by- og industrimuseum, som tar for seg Moss’ sosiale, industrielle og arkitektoniske historie, med hovedvekt på det 20. århundret. Museet ligger sentralt plassert, midt i Møllebyen, i to av de gamle møllebygningene.

Dersom du er interessert i kunst, er en tur til Galleri F 15 et bedre valg. Dette er et av de eldste og mest anerkjente stedene for norsk samtidskunst, og ble opprettet allerede i 1966. Utstillingene skiftes jevnlig gjennom året, og galleriet holder til på Alby gård – en av de aller vakreste tomtene i Oslofjorden. På sommerstid kan du også dra nytte av det flotte parkanlegget ved museet, som blant annet inkluderer en strand. Det er alltid god stemning og bra med liv i og rundt museet når solen skinner over Moss en vakker sommerdag.

Kjør en tur til Tusenfryd

Reiser du med barn, kan vi anbefale en tur til Tusenfryd – en av Norges største fornøyelsesparker. Du kjører fra Moss til Tusenfryd på en halvtimes tid, og i parken er det utrolig mange spennende karuseller og attraksjoner – både for store og små. Blant de nyeste tilskuddene i parken er SpinSpider og SpeedMonster, som begge garantert vil gi deg et skikkelig adrenalinkick!

Opplev nærliggende byer i leiebilen

Fra Moss til Oslo er det bare 45 minutter i leiebilen, og i Oslo kan du blant annet slå til med litt skikkelig shopping. Det er mange spennende museer og gallerier i byen, og kanskje får du også med deg vaktskiftet utenfor slottet.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Moss

Hva er den beste prisen på leiebil i Moss?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Moss 866 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Moss?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Moss er 873 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Moss?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Moss?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Moss

Utforsk Moss med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!