Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Moss

Leiebil i Moss

Moss ligger idyllisk til på Østlandet, og har en flott kystlinje mot Oslofjorden. Det er en sjarmerende by som har mye spennende å by på, og som kan friste med en svært aktiv kulturscene. Det er store naturområder og parker i områdene rundt Moss, og det kan derfor være praktisk å ha tilgang til leiebil under besøket.

En leiebil gir deg stor frihet til å oppleve Moss og nærområdet som du selv ønsker det, uten å måtte være avhengig av tog- og busstider. Hvis du er ute etter en billig leiebil i Moss, gjør du lurt i å bruke Expedia. Med Expedia får du de beste prisene på leiebil, i tillegg til tilbud på hotell i Moss.

Naturskjønne Moss

Dersom du skal fly til Moss, er sjansen stor for at du lander på Moss Lufthavn Rygge, som bare ligger 10 minutter med bil fra Moss sentrum. Det er flere selskaper som driver med bilutleie på flyplassen, så det er ikke noe problem å avtale at leiebilen plukkes opp der.

Når du reiser til Moss, kan du vente deg en ferie i et fantastisk kulturlandskap, med flotte strender, innsjøer og generelt god stemning. Som du sikkert skjønner er det på sommerstid det lønner seg å besøk Moss, så du får utnyttet byens fantastiske plassering langs Oslofjorden. På bryggen er det god stemning dagen lang, og de mange flotte badestedene fylles opp av lokale og turister som vil nyte det herlige sommerværet. De aller flotteste grøntområdene og strendene i Moss ligger ute på halvøya, og med leiebil kan du kjøre rundt for å finne de beste stedene.

Ting å gjøre i Moss

Som turist i Moss er det også mye annet du kan gjøre. Ta en tur til Moss by- og industrimuseum, som tar for seg Moss’ sosiale, industrielle og arkitektoniske historie, med hovedvekt på det 20. århundret. Museet ligger sentralt plassert, midt i Møllebyen, i to av de gamle møllebygningene.

Dersom du er interessert i kunst, er en tur til Galleri F 15 et bedre valg. Dette er et av de eldste og mest anerkjente stedene for norsk samtidskunst, og ble opprettet allerede i 1966. Utstillingene skiftes jevnlig gjennom året, og galleriet holder til på Alby gård – en av de aller vakreste tomtene i Oslofjorden. På sommerstid kan du også dra nytte av det flotte parkanlegget ved museet, som blant annet inkluderer en strand. Det er alltid god stemning og bra med liv i og rundt museet når solen skinner over Moss en vakker sommerdag.

Kjør en tur til Tusenfryd

Reiser du med barn, kan vi anbefale en tur til Tusenfryd – en av Norges største fornøyelsesparker. Du kjører fra Moss til Tusenfryd på en halvtimes tid, og i parken er det utrolig mange spennende karuseller og attraksjoner – både for store og små. Blant de nyeste tilskuddene i parken er SpinSpider og SpeedMonster, som begge garantert vil gi deg et skikkelig adrenalinkick!

Opplev nærliggende byer i leiebilen

Fra Moss til Oslo er det bare 45 minutter i leiebilen, og i Oslo kan du blant annet slå til med litt skikkelig shopping. Det er mange spennende museer og gallerier i byen, og kanskje får du også med deg vaktskiftet utenfor slottet.

Utforsk Moss

Utforsk Moss med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!