Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Malta

Malta er en republikk i Middelhavet sør for Sicilia, og et fantastisk reisemål året rundt. Hva med å ta en høstferie på Malta, for eksempel? Øygruppen består av seks øyer, der Malta er den største og det mest populære reisemålet. Øygruppen ble uavhengig fra Storbritannia i 1964, og språket er engelsk hvilket gjør det lett å gjøre seg forstått for oss nordmenn.

Bilutleie Malta – Det er ikke bare språket som er engelsk på Malta, her er også venstrekjøring, men heldigvis mye mindre trafikk enn i engelske byer. Du finner flere turer, enten du velger pakkeløsning eller kun fly på Expedia.no, og her får du også hjelp til å leie bil billig på Malta.

Leiebil på flyplassen

Det enkleste er å leie bil på flyplassen når du tar fly til Malta, siden du da lander på Malta internasjonale lufthavn. Den ligger fem kilometer sørvest for hovedstaden Valletta, og med leiebil er du i hovedstaden på null komma niks. Det finnes flere utleiefirmaer å velge blant, og prisene gjør det lett å finne billig bilutleie på Malta. Bare husk venstrekjøringen, så tar bilen deg trygt til ditt hotellrom på Malta.

Hvilken leiebil på Malta?

Du finner garantert en leiebil på Malta som passer for deg eller dere, og siden prisene er så gode kan du jo kanskje flotte deg litt? Hva med en kabriolet eller en stor, kul van? Husk å beregne plass til bagasjen, her kan du trenge både luftmadrasser og parasoll for å få maksimalt ut av ferien og strandlivet. Husk at veistandarden ikke er helt på topp, så en tanke er å unngå de aller minste og billigste bilene. Sjekk søkemotoren her på Expedia.no før du bestemmer deg.

Utflukter på Malta

Med leiebil på Malta kan du lett utforske hele den vakre middelhavsøya. Den er nemlig bare 27 kilometer lang og 14 kilometer bred, og vakre strender finnes langs hele den funklende kysten. Du velger selv om du vil besøke turistbyen Bugibba eller utforske øya for å finne strender med mindre mennesker. Malta har noe for alle. I Bahar ic-Caghaq, som også kalles White Cliffs, finner du badeparken ”Splash and Fun”. I tillegg vil både barn og voksne like det fascinerende delfinshowet på ”Mediterraneo Marine Park” like ved. Hovedstaden Valletta byr på butikker, kafeer og byliv for den som ønsker det.

Ting å utforske på Malta

Hovedstaden Valletta byr på butikker, kafeer og byliv for den som ønsker. Hele byen står dessuten på UNESCOs verdensarvliste, og er full av historie og vakker arkitektur som Fort St. Elmo og Grand Maste’s Palace. Er du ute etter festliv på Malta, kjører du til St. Julians, for her er det full fart. Hvis du vil sove godt om natta, kan det lønne seg å bo litt utenfor sentrum. Og selv om du har bil, kan du ta den kjappe båtturen over til øya Comino for å besøke den fantastiske Blå Lagune, start gjerne ekskursjonen tidlig. God tur til Malta, og kjør pent på venstre side!

Utforsk Malta

Utforsk Malta med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!