Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Malta

Malta er en republikk i Middelhavet sør for Sicilia, og et fantastisk reisemål året rundt. Hva med å ta en høstferie på Malta, for eksempel? Øygruppen består av seks øyer, der Malta er den største og det mest populære reisemålet. Øygruppen ble uavhengig fra Storbritannia i 1964, og språket er engelsk hvilket gjør det lett å gjøre seg forstått for oss nordmenn.

Bilutleie Malta – Det er ikke bare språket som er engelsk på Malta, her er også venstrekjøring, men heldigvis mye mindre trafikk enn i engelske byer. Du finner flere turer, enten du velger pakkeløsning eller kun fly på Expedia.no, og her får du også hjelp til å leie bil billig på Malta.

Leiebil på flyplassen

Det enkleste er å leie bil på flyplassen når du tar fly til Malta, siden du da lander på Malta internasjonale lufthavn. Den ligger fem kilometer sørvest for hovedstaden Valletta, og med leiebil er du i hovedstaden på null komma niks. Det finnes flere utleiefirmaer å velge blant, og prisene gjør det lett å finne billig bilutleie på Malta. Bare husk venstrekjøringen, så tar bilen deg trygt til ditt hotellrom på Malta.

Hvilken leiebil på Malta?

Du finner garantert en leiebil på Malta som passer for deg eller dere, og siden prisene er så gode kan du jo kanskje flotte deg litt? Hva med en kabriolet eller en stor, kul van? Husk å beregne plass til bagasjen, her kan du trenge både luftmadrasser og parasoll for å få maksimalt ut av ferien og strandlivet. Husk at veistandarden ikke er helt på topp, så en tanke er å unngå de aller minste og billigste bilene. Sjekk søkemotoren her på Expedia.no før du bestemmer deg.

Utflukter på Malta

Med leiebil på Malta kan du lett utforske hele den vakre middelhavsøya. Den er nemlig bare 27 kilometer lang og 14 kilometer bred, og vakre strender finnes langs hele den funklende kysten. Du velger selv om du vil besøke turistbyen Bugibba eller utforske øya for å finne strender med mindre mennesker. Malta har noe for alle. I Bahar ic-Caghaq, som også kalles White Cliffs, finner du badeparken ”Splash and Fun”. I tillegg vil både barn og voksne like det fascinerende delfinshowet på ”Mediterraneo Marine Park” like ved. Hovedstaden Valletta byr på butikker, kafeer og byliv for den som ønsker det.

Ting å utforske på Malta

Hovedstaden Valletta byr på butikker, kafeer og byliv for den som ønsker. Hele byen står dessuten på UNESCOs verdensarvliste, og er full av historie og vakker arkitektur som Fort St. Elmo og Grand Maste’s Palace. Er du ute etter festliv på Malta, kjører du til St. Julians, for her er det full fart. Hvis du vil sove godt om natta, kan det lønne seg å bo litt utenfor sentrum. Og selv om du har bil, kan du ta den kjappe båtturen over til øya Comino for å besøke den fantastiske Blå Lagune, start gjerne ekskursjonen tidlig. God tur til Malta, og kjør pent på venstre side!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Malta

Hva er den beste prisen på leiebil i Malta?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Malta .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Malta?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Malta er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Malta?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Malta?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Malta

Utforsk Malta med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!