Bilutleie i Kongsberg

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Kongsberg

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Kongsberg

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Kongsberg
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Kongsberg per dag?
Denne uken var prisen for leiebiler i Kongsberg kun . Med sånne priser kommer du til å legge ut på veien i Kongsberg i en perfekt leiebil på én, to, tre.
Kan jeg leie bil på Notodden (NTB)?
Hertz ligger bare en kort tur fra terminalen og er det eneste leiebilalternativet her. Bestill en leiebil så snart som mulig.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Kongsberg?
Du finner mer informasjon om avbestillinger på vår kundeservice. Vanligvis tilbys det full tilbakebetaling for forskuddsbetalte bestillinger som avbestilles minimum seks timer før hentetidspunktet. Du bør sjekke bilens avbestillingsregler for å se om det er noen unntak.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Kongsberg?
Lei en bil, hent nøklene og legg ut på veien for å oppleve alt Kongsberg har å by på. Det er imidlertid så mange andre steder å besøke i det omkringliggende området, så dette kan ikke være siste stopp. Stikk også innom noen andre spennende steder i regionen:

  • Med en gang du stopper i Kristiansand, kommer du til å føle den pulserende stemningen i byen, som ligger 190 km fra Kongsberg. Der kan du oppleve mange flotte attraksjoner, som Dyreparken i Kristiansand.
  • En annen destinasjon som er en favoritt blant mange reisende, er Oslo, rundt 70 km unna. Nobel-senteret er bare én av mange årsaker til at folk reiser hit.
  • Kom deg litt bort fra det yrende bylivet ved å ta turen til Fløyen, omtrent 250 km fra Kongsberg. Dette er stedet å dra til to get your fill of nature.

Hvorfor skal jeg leie bil i Kongsberg gjennom Expedia?
Du kan oppnå store besparelser hos Expedia. Uansett om du ser etter noe til hele familien eller bare deg selv, kan du sammenligne tilbud fra leiebilselskaper i Kongsberg. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne den best mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og hotell for å spare enda mer. Er du på utkikk etter ting å gjøre i Kongsberg, kan du også legge til noen aktiviteter og opplevelser i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Kongsberg hos Expedia?
Ta en titt på vurderinger og anmeldelser, velg rett biltype, og sammenlign tilbudene fra de ledende leiebilselskapene. Expedia gjør det lett å finne fantastiske priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Kongsberg med bestilling av fly og hotell, og kjør av gårde med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Kongsberg?
Vanligvis må du være 19 år i Kongsberg. Det er viktig å vite at de fleste selskaper krever ekstra betaling ved ung alder. Finn ut av dette før du bestiller, ettersom reglene kan variere fra leverandør til leverandør. Hvis du vil leie en luksusbil eller en premium SUV, må du nok være over 19.
Hva trenger jeg for å leie bil i Kongsberg?
Selv om reglene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, er det aller viktigste førerkort og et kredittkort i samme navn. Du trenger ikke å bruke bilforsikringen som leverandøren tilbyr. I så fall må du nok legge frem dokumentasjon på egen bilforsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Kongsberg?
Kongsberg har uten tvil hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder i det siste. Prisen per dag de siste sju dagene har vært nede i og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Kongsberg?
Du kan leie bil i en måned eller lenger i Kongsberg, så det er bare å bli litt lenger. Bare oppgi reisedatoene dine på siden vår for langtidsleie av biler for å finne den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Kongsberg hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie bil i Kongsberg når du er under 25, avhenger ofte av hvilket leiebilselskap du velger. Enkelte leverandører krever et ekstra gebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noen ekstra gebyrer for denne aldersgruppen. Pass på at du leser betingelsene og vilkårene til leiebilselskapet du har valgt, for å slippe å betale ekstra ved henting.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Kongsberg?
Husk å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du betaler, så får du svar på alt du lurer på angående forsikring for leiebil.