Billige flybilletter til Kongsberg

Billige flyreiser til Kongsberg

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 628 kr for enveisflyvninger og 1 229 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Kongsberg

Skal du fly til Kongsberg eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Kongsberg. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Kongsberg eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Kongsberg eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Kongsberg?
Hvis du har valgt å fly, slipper du å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har nemlig bare én – og det er Sandefjord (TRF-Torp).
Kan jeg fly til Kongsberg nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om reiserestriksjonene som gjelder for Kongsberg, før du setter deg på flyet. Der legges det ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Kongsberg?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Kongsberg, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Kongsberg med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Kongsberg, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Kongsberg?
Kongsberg har én stor flyplass, så derfor kan du enkelt å søke etter den beste flyreisen. Du tar fly til TRF, som ligger omtrent 65 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Kongsberg?
Det finnes totalt 6 flyselskaper som forbinder Kongsberg med 31 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Kongsberg?
Flyvningene til Kongsberg betjenes stort sett av Wideroe. Mesteparten av disse flyvningene har avreise fra Bergen, og Wideroe opererer de fleste av dem på denne ruten.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Kongsberg?
Det er svært lett å arrangere en opplevelsesrik ferie til Kongsberg når du kan velge fra 198 direkteflyvninger i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Kongsberg avreise fra?
Flyvninger til Kongsberg med avreise fra flyplasser i Bergen, Gamlebyen og Trondheim, blir fort utsolgt.
Hvor lang er flyturen til Kongsberg?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra Bergen til Kongsberg tar det vanligvis ca. 50 min. Fra Gamlebyen kan du forvente 2 t og 41 min, mens det fra Trondheim tar 1 t og 10 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Kongsberg?
Vi vet alle om noen som alltid drar i land grisebillige flybilletter uansett hvor de skal. Vil du vite hvordan de gjør det? De venter ikke til siste liten med å bestille. Ikke nok med det. Du bør også sjekke om reisemålet har flere flyplsser. Prisene kan nemlig variere avhengig av hvilken flyplass du flyr til. Ikke glem å sammenligne priser hos forskjellige flyselskaper. Og til slutt: Bestill tidlig hvis du kommer over en knallbra tilbud. Billettprisene kan nemlig endres raskt! Med litt kunnskap og hell kan de billige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Kongsberg?
Hvis du ikke planlegger, kan det være utfordrende å fly. Men det er ingen grunn til panikk. Følg disse tipsene for å få en problemfri start på reisen til Kongsberg.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Først og fremst bør du ta med pass, viktige dokumenter, penger og daglige medisiner. Deretter tar du med ting som holder deg underholdt på flyet. For eksempel en spennende roman og et nettbrett med filmer på. Hvis du planlegger å lade opp med en lur, er en støttende nakkepute og et par støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du pakke noen toalettsaker, så du føler deg frisk og opplagt når du kommer frem.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Du må legge større beholdere med sjampo og hårgelé i bagasjen du skal sjekke inn. Hvis du har med mer enn 100 milliliter væske og gelé i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe gjenstander, som en lommekniv, og farlige produkter som er eksplosive eller lett antennelige, f.eks. Nødbluss, kjemikalier og fyrstikker, er heller ikke lov å ha med om bord.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Midtgangen på et fly er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg i behagelige klær og ta med en genser ettersom det kan være litt kjølig i kabinen. Flate, lukkede sko er også lurt.
  • Mange reisende har hørt om DVT (dyp venetrombose), en blodpropptilstand som kommer av redusert mobilitet eller inaktivitet. Det er imidlertid mye du kan gjøre for å redusere risikoen. Du kan ha på et par kompresjonsstrømper eller -sokker, drikke vann samt bevege på ben og føtter. Gå litt rundt eller gjør øvelser i setet.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Kongsberg?
Det handler bare om å klargjøre ting på forhånd. Vi har gode tips til hvordan du uten problemer kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Neste stopp er Kongsberg:

  • Først må du vise pass og reisedokumenter til de som jobber i sikkerhetskontrollen. Legg dette på et sted som er lett tilgjengelig, så du slipper å lete.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som blant annet yttertøy, belte og hodetelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Alt av elektronikk, inkludert mobil og laptop, må også skannes separat.
  • Har du med deg håndkrem og parfyme? Det går fint. Så lenge den er i en beholder på maks. 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, er det OK å ha den med i håndbagasjen.
  • Du blir kanskje bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være lurt å ha på lette joggesko.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du legge dem i kofferten du skal sjekke inn. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Kongsberg
AnkomstflyplassTorp
Ankomstflyplassens IATA-kodeTRF
AnkomstbySandefjord
Pris for flyreisen1 229 kr

Populære flyvninger til Kongsberg

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 628 kr for enveisflyvninger og 1 229 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe