Billige flybilletter til Gol

Billige flyreiser til Gol

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 479 kr for enveisflyvninger og 757 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Fly til Gol

Flyvninger til Gol

Gol ligger i Buskerud med nabokommunene Ål, Nes og Hemsedal. Gol har tilknytning til Bergensbanen som binder Oslo og Bergen sammen. For å komme til Gol er det mest praktisk å fly via Oslo Lufthavn Gardermoen, som ligger cirka 180 kilometer unna. Du kan enkelt ta seg fra Gardermoen til Gol ved å skaffe leiebil på flyplassen ved ankomst. Ellers kan man ta ekspressbuss eller tog og hente leiebil på Gol. Det er lett å finne flybilletter til Gol ettersom Gardermoen er Norges hovedflyplass og tilbyr flyvninger både innenlands og utenlands.

Gardermoen tilbyr reiser til en rekke destinasjoner og man kan velge blant mange flyreiser til Gol. Det er lett å finne avganger mellom mange europeiske storbyer samt mellom byer i Norge. Det finnes mange ulike selskaper med direkteflyvninger og man kan finne billige flybilletter til Gol om man er tidlig ute.

Om Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn ligger på Gardermoen i Akershus, mellom Nannestad og Ullensaker kommune. Flyplassen, som ligger 45 kilometer nord for Oslo og er Norges største, åpnet i oktober 2008. SAS, Norwegian og en enkelte mindre selskaper har hovedbase her. Dersom du har noen timer å slå i hjel på flyplassen kan du velge mellom en rekke spisesteder enten du reiser utenlands eller innenlands. Det finnes kafeer, kaffebarer og restauranter både utenfor og innenfor innsjekkingsområdet. Dersom du ønsker å handle finnes det mange gode tilbud i tax-free sonen, samt at det finnes en rekke ulike butikker hvor man kan finne eksempelvis elektronikk, gaveartikler, klær og parfyme. I det senere har det blitt foretatt utbygging av flyplassen og målet er at nye Gardermoen skal stå ferdig i 2017.

På flyreise til Gol

Fiske, sykling og vandreturer om sommeren eller alpint og langrenn om vinteren— Gol har noe for enhver årstid, så det er alltid populært å fly til Gol. Besøk alle dyrene i E.K.T Langedrag villmarkspark, eller dra til Vassfaret Bjørnepark og opplev ville bjørner! Golsfjellet er et eldorado for vinterentusiaster. Enten du vil stå på slalåm eller gå langrenn finnes løyper som passer de fleste. Hva med å oppleve naturen med å kjøre hundespann, eller kanskje nyte en tur med hest og slede? Disse og en rekke andre aktiviteter er å finne om du drar på ferie til Gol. Interessert i historie? Middelalderparken, Gordarike, har norrøn mytologi som tema, og her finner vi Gol stavkirke. Kirken er en kopi av den opprinnelige kirken som ble solgt og flyttet til Bygdøy Kongsgaard — Norsk Folkemuseum — i 1882. Nyt utsikten på Gol Bygdemuseum Skaga, eller besøk HallingGlass glassblåseri og lag din egen glasskunst. Eller hva med å legge turen innom Skinnfellmaker’n og se hvordan man bruker tusen år gammel tradisjon for å lage trykk på lærprodukter.

Hotell på Gol

Det finnes en rekke hoteller på Gol, og de som ligger i sentrum ligger nær handleområdet. Hotellene på Golsfjellet ligger nesten 1000 m.o.h. og har en herlig panoramautsikt. De fleste av disse er moderne med egen sjarm og stil, men det finnes også enkelte som er datert tilbake helt til 1860-tallet.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Gol?
Hvis planen er å fly, er det lett å velge flyplass. Byen har nemlig bare én – og det er Oslo (OSL-Gardermoen).
Kan jeg fly til Gol nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om restriksjonene som gjelder for Gol, før du setter deg på flyet. Der legges det ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Gol?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Gol, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Gol med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Gol, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Gol?
35 flyselskaper har flyvninger til Gol fra 101 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Gol?
Gol mottar det høyeste antallet flyvninger fra SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS. SAS er det mest populære flyselskapet, og Trondheim er byen de fleste reisende reiser fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Gol?
Med ca. 2171 flyvninger uten mellomlandinger ukentlig, vil du lande i Gol før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Gol avreise fra?
Flyvninger til Gol med avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Trondheim og Bergen, er de mest populære.
Hvor lang tid tar det å fly til Gol?
Hvilken by du reiser fra, avgjør hvor mange filmer du rekker å se på veien. Fra Gamlebyen til Gol pleier det å ta rundt 2 t og 55 min. Fra Trondheim tar det omtrent 55 min, mens det fra Bergen tar 4 t og 6 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Gol?
Ikke vent med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene smarte reisende bruker for å få de beste tilbudene. Hvis du bestiller i god tid, er valgmulighetene flere, og flybillettene er billigere. Du bør også undersøke litt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet har flere flyplasser, kan du være heldig å finne fantastiske priser ved å velge den som er lengst unna. Og helt til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du kommer over en knallbra tilbud. Prisene kan nemlig endre seg raskt! Med gode råd og flaks kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Gol?
Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger for å få en super reise. Følger du tipsene våre, så cruiser du gjennom sikkerhetskontrollen og nyter livet i Gol før du vet ordet av det.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Det første du må gjøre, er å pakke pass, viktige dokumenter, bankkort og medisiner. Deretter tar du med noe som får tiden til å gå på flyet. Noen bra forslag er en spennende bok og et nettbrett med bra TV-serier. Hvis planen er å lade opp med en blund, er en støttende nakkepute og et par støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du gjøre plass til tannbørste og våtservietter, så du føler deg opplagt når du kommer frem.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte ting varierer fra flyselskap til flyselskap, er det lurt å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, knivblader, brennstoff og blekemidler. Sportsutstyr som hockeykøller og andre gjenstander som kan skade folk, f.eks. Pepperspray og pistoler, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør være hovedmålet når du skal velge hva du skal ha på deg på flyet. Det er også viktig å ta på behagelige sko ettersom det er normalt at føttene hovner opp litt. Romslige, lukkede sko er det smarteste valget.
  • Dyp venetrombose (DVT) forårsakes av inaktivitet over lengre tid og er en alvorlig tilstand som kan påvirke passasjerer på lange flyturer. De gode nyhetene er at det er mulig å forebygge. Drikk vann, gå rundt i kabinen så ofte som mulig, og bruk kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Gol?
Svaret er – vær forberedt. Vi har noen nyttige tips til hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Det er bare å glede seg til å lande i Gol:

  • Ha ID og reisedokumenter i nærheten. Dette er det første du må vise i kontrollen.
  • Røntgenmaskinen er neste steg. Tøm lommene for alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. Det kan være øretelefoner eller hodetelefoner samt tykkere jakker og kåper. Alt dette må gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske duppeditter som telefoner og laptoper må også gjennomlyses. Ikke vær redd – du er på nettet igjen før du vet ordet av det.
  • Ikke glem å ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og du må få plass til alt en gjennomsiktig pose på maks. 1 liter.
  • Det er en god idé å ha på joggesko ettersom det reduserer sjansen for at du må ta dem av i sikkerhetskontrollen. Fjellsko og annet tyngre fottøy må ofte sjekkes.
  • Flyselskapene tillater ikke at du pakker med lommekniver eller andre skarpe gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ta med deg slike ting, må du sjekke dem inn.

Informasjon om flyreiser til Gol
Ankomstflyplass
Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode
OSL
Ankomstby
Oslo
Pris for flyreisen
757 kr

Populære flyvninger til Gol

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 479 kr for enveisflyvninger og 757 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines