Billige flybilletter til Gol

Billige flyreiser til Gol

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 698 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Brussels Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Brussels Airlines
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Brussels Airlines

Fly til Gol

Flyvninger til Gol

Gol ligger i Buskerud med nabokommunene Ål, Nes og Hemsedal. Gol har tilknytning til Bergensbanen som binder Oslo og Bergen sammen. For å komme til Gol er det mest praktisk å fly via Oslo Lufthavn Gardermoen, som ligger cirka 180 kilometer unna. Du kan enkelt ta seg fra Gardermoen til Gol ved å skaffe leiebil på flyplassen ved ankomst. Ellers kan man ta ekspressbuss eller tog og hente leiebil på Gol. Det er lett å finne flybilletter til Gol ettersom Gardermoen er Norges hovedflyplass og tilbyr flyvninger både innenlands og utenlands.

Gardermoen tilbyr reiser til en rekke destinasjoner og man kan velge blant mange flyreiser til Gol. Det er lett å finne avganger mellom mange europeiske storbyer samt mellom byer i Norge. Det finnes mange ulike selskaper med direkteflyvninger og man kan finne billige flybilletter til Gol om man er tidlig ute.

Om Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn ligger på Gardermoen i Akershus, mellom Nannestad og Ullensaker kommune. Flyplassen, som ligger 45 kilometer nord for Oslo og er Norges største, åpnet i oktober 2008. SAS, Norwegian og en enkelte mindre selskaper har hovedbase her. Dersom du har noen timer å slå i hjel på flyplassen kan du velge mellom en rekke spisesteder enten du reiser utenlands eller innenlands. Det finnes kafeer, kaffebarer og restauranter både utenfor og innenfor innsjekkingsområdet. Dersom du ønsker å handle finnes det mange gode tilbud i tax-free sonen, samt at det finnes en rekke ulike butikker hvor man kan finne eksempelvis elektronikk, gaveartikler, klær og parfyme. I det senere har det blitt foretatt utbygging av flyplassen og målet er at nye Gardermoen skal stå ferdig i 2017.

På flyreise til Gol

Fiske, sykling og vandreturer om sommeren eller alpint og langrenn om vinteren— Gol har noe for enhver årstid, så det er alltid populært å fly til Gol. Besøk alle dyrene i E.K.T Langedrag villmarkspark, eller dra til Vassfaret Bjørnepark og opplev ville bjørner! Golsfjellet er et eldorado for vinterentusiaster. Enten du vil stå på slalåm eller gå langrenn finnes løyper som passer de fleste. Hva med å oppleve naturen med å kjøre hundespann, eller kanskje nyte en tur med hest og slede? Disse og en rekke andre aktiviteter er å finne om du drar på ferie til Gol. Interessert i historie? Middelalderparken, Gordarike, har norrøn mytologi som tema, og her finner vi Gol stavkirke. Kirken er en kopi av den opprinnelige kirken som ble solgt og flyttet til Bygdøy Kongsgaard — Norsk Folkemuseum — i 1882. Nyt utsikten på Gol Bygdemuseum Skaga, eller besøk HallingGlass glassblåseri og lag din egen glasskunst. Eller hva med å legge turen innom Skinnfellmaker’n og se hvordan man bruker tusen år gammel tradisjon for å lage trykk på lærprodukter.

Hotell på Gol

Det finnes en rekke hoteller på Gol, og de som ligger i sentrum ligger nær handleområdet. Hotellene på Golsfjellet ligger nesten 1000 m.o.h. og har en herlig panoramautsikt. De fleste av disse er moderne med egen sjarm og stil, men det finnes også enkelte som er datert tilbake helt til 1860-tallet.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Gol

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 698 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS