Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Expedia bilutleie på Fyn

Velkommen til Fyn

Danmarks tredje største øy er et paradis for familier, med moro for ungene fra morgen til kveld. Avstandene er små, så selv for de minste er det populært å reise til Fyn med leiebil. Vi tilbyr et stort utvalg modeller, alle uten skjulte kostnader.

Øya er spesielt stolt av sin store sønn, eventyrsamleren H.C. Andersen, som kom fra Odense. Barna vil elske å bo på et hotell på Fyn i nærheten av hans hus, eller å sette seg i leiebilen i Odense og kjøre et av de eventyrlige stedene å besøke på øya. Opplevelsene står i kø for deg og familien på fantastiske Fyn.

Barnas favoritter

Fyn er et særdeles familievennlig reisemål, med milelange strender, morsomme utflukter, dyrehage og eventyr. Med en av våre billige leiebiler på Fyn har du hele øya for dine føtter, og står fritt til å oppleve så mye du vil og har tid til. Selv om Odense sentrum har massevis av spennende aktiviteter å by på både for store og små, er det så mye mer å se utenfor byen. Strendene på sydsiden av Fyn går for å være noen av landets beste, med sine lange grunner og plasseringer i bukter som ligger i le for mye vind og blest som ellers preger den danske kysten. Sanden er finkornet og vannet er krystallklart, og de fleste store strendene har hjelpsomme og profesjonelle badevakter som holder sikkerheten i høysetet.

Hvis været ikke tilsier strandturer, er det en rekke inneaktiviteter som appellerer til barna. Klatreparken i Svendborg, dyrehagen i Odense, Barnekulturhuset Fyrtøyet og en drøss med andre steder innbyr til morsomme opplevelser for alle.

Praktisk info om å kjøre og leie bil på Fyn

Veistandarden i Danmark er veldig god, noe som er fint å ta med seg når man tar i betraktning at det ikke er mulig å fly til Fyn fra Norge. Den enkleste måten er å ta et fly til Kastrup lufthavn i København, og så hente ditt kjøretøy der, fremfor å belage seg på å ta tog eller buss frem til bilutleien på Fyn. Husk at de fleste utleiefirmaene tilbyr å møte deg med utleiebilen der du ankommer.

Trafikkreglene i Danmark er nokså like de i Norge, med noen få unntak. Fotobokser tar ikke bare bilde av fartsovertredelser, men også mobilbruk. Du vil altså få to bøter hvis du kjører for fort og snakker i telefonen, så her gjelder det å føye seg etter lokale lover og regler. Promillegrensene er nesten som hjemme, så det anbefales å la leiebilen stå dersom man vil nyte et glass vin, en øl eller «en lille en» til maten. De fleste offentlige parkeringsplasser i Danmark krever at du bruker tidsoblat i bilens frontrute for å indikere hvor lenge du har stått parkert. I de aller fleste tilfeller er dette plassert i bilens rute, men skulle det mangle, får du et slikt oblat gratis på bensinstasjoner, bilforhandlere eller av ditt leiebilfirma. Ferien på Fyn blir enda bedre med en behagelig leiebil, og her på våre sider finner du det meste.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Fyn

Hva er den beste prisen på leiebil i Fyn?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Fyn .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Fyn?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Fyn er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Fyn?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Fyn?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Fyn

Utforsk Fyn med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!