Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Dubrovnik

Leiebil Dubrovnik

Dubrovnik er kjent som en av Kroatias vakreste byer, og byen har blant annet en bilfri gamleby med omsluttende bymur – perfekt for barnefamilier. Byen har lenge blitt litt oversett av turister, som i stedet har reist til byer som Split og Zadar. En weekendtur til Dubrovnik egner seg både for deg som vil på romantisk tur med kjæresten eller heisatur med vennegjengen.

Bilutleie Dubrovnik – Selv om gamlebyen er bilfri, er det mange selskaper som driver med bilutleie i Dubrovnik. Rundt om i sentrum ligger det fire-fem forskjellige utleiesteder, og bruker du søkeverktøyet her på Expedia.no får du opp et kart over stedene og en oversiktlig liste med billige leiebiler i Dubrovnik.

Hent leiebilen på flyplassen

For deg som skal fly til Dubrovnik, er det et tips å avtale overlevering av nøkler til bilen på Dubrovnik lufthavn, som er byens flyplass. På flyplassen holder alle de store bilutleieselskapene, så det er flere som konkurrerer på pris for å få nettopp deg som kunde. Selv om det går busser fra flyplassen inn til sentrum, er det både praktisk og tidsbesparende med leiebil. En ekstra bonus er at du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Dubrovnik.

Velg riktig leiebil i Dubrovnik

Når du skal leie bil i Dubrovnik, har du et godt utvalg biltyper du kan velge mellom. Veldig mange foretrekker en liten og økonomisk bil, siden disse bilene er økonomiske og lette å parkere. Er dere bare to eller tre personer, er det også som oftest nok plass til at alle kan ha med seg en koffert i bilen. Har du imidlertid behov for mer plass, kanskje fordi du har med hele familien på tur, kan en kompakt stasjonsvogn eller luksusvan fort være det riktige valget for deg. Uansett hvilken bil du bestemmer deg for til slutt, hjelper søkeverktøyet vårt deg med å finne de beste prisene.

Gamlebyen i Dubrovnik

Selv om du har ordnet deg med leiebil i Dubrovnik, er det bare å sette igjen denne på hotellet når du skal utforske gamlebyen. Innenfor denne bydelens murer er det nemlig ikke lov å kjøre bil, noe som gir den en helt spesiell atmosfære. Gamlebyen var en av hovedgrunnene til at Dubrovnik i 1979 ble satt på UNESCOs verdensarvliste. Blant gamlebyens mest populære attraksjoner kan vi nevne Sponzapalasset og Onofriofontenen.

Seiltur og strandliv

Når du har kjørt rundt i området noen dager og gjort deg kjent med den landlige delen av Dubrovnik og området rundt byen, slenger du deg med på en seiltur. Kroatia er kjent for seiling, og nede ved Dubrovniks båthavn finner du flere båter som tilbyr å ta deg med ut på tur. Det er flere flotte strender i byen, og med leiebilen kommer du deg raskt til dem. De mest populære ligger i Lapad-bukta, på Lapadhalvøya. På denne halvøya er det også en stor park, Velika I Mala Petka, hvor du kan ha en flott piknik.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Dubrovnik

Hva er den beste prisen på leiebil i Dubrovnik?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Dubrovnik .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Dubrovnik?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Dubrovnik er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Dubrovnik?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Dubrovnik?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Dubrovnik

Utforsk Dubrovnik med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!