Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Arlanda

Vis alle leiebiler i Arlanda

Utforsk Arlanda

Utforsk Arlanda med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Gode tilbud på leiebiler i Arlanda

Leiebil Arlanda

Arlanda er området hvor Stockholm og Sveriges største flyplass ligger, og er derfor ikke et typisk reisemål man tenker særlig over. Arlanda ligger i Sigtuna kommune, omtrent 40 kilometer nord for Stockholm. Hvis du gjerne vil ha storbyen i nærheten, men vil bo litt mer isolert, kan et hotell i Arlanda fort være tingen for deg.

Bilutleie Arlanda – Siden Arlanda er stedet flyplassen ligger, er det et svært godt utvalg av leiebiler. Alle de store selskapene holder til på flyplassen, så du vil ikke ha problemer med å finne billige leiebiler i Arlanda. Bruk søkeverktøyet vårt her på Expedia.no når du skal bestille, og du finner enkelt de beste prisene.

Stockholm–Arlanda flyplass

Når du legger ut på reise til Arlanda, er det enklest å sette seg på flyet for oss nordmenn. Når du skal fly til Arlanda, er det selvfølgelig Stockholm–Arlanda flyplass du lander på. Arlanda består i grunn bare av flyplassen, det er ikke noe annet spesielt å se i området. Derfor er det ekstra lurt å ordne seg med leiebil i Arlanda, så du enkelt kommer deg rundt og kan utforske området rundt flyplassen. Det er mye spennende du kan se og gjøre i nærheten av Arlanda, med Stockholm som høydepunktet.

Hvilken leiebil skal du velge?

På grunn av den store flyplassen er det et veldig bra utvalg biler når du skal leie bil i Arlanda. Hvis du er ute på tur med en venn eller venninne og ikke har med så mye bagasje, er en bil at typen mini spesial eller økonomi ofte et godt valg. Disse bilene er billige å leie og bruker lite drivstoff. Har du med hele familien på tur, noe som ofte betyr mye bagasje, passer det kanskje bedre med en stasjonsvogn. Også innen stasjonsvognene er det flere forskjellige klasser å velge mellom. Du har alt fra mellomstore stasjonsvogner til premium stasjonsvogner. Bruker du Expedia.no når du skal bestille leiebil i Arlanda, finner du enkelt de beste prisene på bilene.

Arlandastad Golf

Denne flotte golfbanen ligger rett ved flyplassen, og med leiebil på Arlanda kommer du deg raskt og enkelt dit. Golfbanen har vært vert for Scandinavian Masters 2007 og SAS Masters 2008, så det er en golfbane av ypperste klasse. I tillegg til golfbanen, er det en restaurant og en butikk som selger golfutstyr på området. Hvis du ikke har spilt golf før, kan du sjekke om det arrangeres noen golfkurs mens du er i Arlanda på ferie.

Kjør inn til Stockholm

Du bruker bare en halvtimes tid på å kjøre fra Arlanda til Stockholm, så det er ingenting som står i veien for å ta en dagstur til den svenske hovedstaden. Stockholm har utrolig mye spennende å by på, alt fra en fantastisk vakker skjærgård til shopping og et livlig uteliv. Ta en titt på guiden vår for Stockholm, og du vil finne mange gode tips!