Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Arlanda

Vis alle leiebiler i Arlanda

Gode tilbud på leiebiler i Arlanda

Leiebil Arlanda

Arlanda er området hvor Stockholm og Sveriges største flyplass ligger, og er derfor ikke et typisk reisemål man tenker særlig over. Arlanda ligger i Sigtuna kommune, omtrent 40 kilometer nord for Stockholm. Hvis du gjerne vil ha storbyen i nærheten, men vil bo litt mer isolert, kan et hotell i Arlanda fort være tingen for deg.

Bilutleie Arlanda – Siden Arlanda er stedet flyplassen ligger, er det et svært godt utvalg av leiebiler. Alle de store selskapene holder til på flyplassen, så du vil ikke ha problemer med å finne billige leiebiler i Arlanda. Bruk søkeverktøyet vårt her på Expedia.no når du skal bestille, og du finner enkelt de beste prisene.

Stockholm–Arlanda flyplass

Når du legger ut på reise til Arlanda, er det enklest å sette seg på flyet for oss nordmenn. Når du skal fly til Arlanda, er det selvfølgelig Stockholm–Arlanda flyplass du lander på. Arlanda består i grunn bare av flyplassen, det er ikke noe annet spesielt å se i området. Derfor er det ekstra lurt å ordne seg med leiebil i Arlanda, så du enkelt kommer deg rundt og kan utforske området rundt flyplassen. Det er mye spennende du kan se og gjøre i nærheten av Arlanda, med Stockholm som høydepunktet.

Hvilken leiebil skal du velge?

På grunn av den store flyplassen er det et veldig bra utvalg biler når du skal leie bil i Arlanda. Hvis du er ute på tur med en venn eller venninne og ikke har med så mye bagasje, er en bil at typen mini spesial eller økonomi ofte et godt valg. Disse bilene er billige å leie og bruker lite drivstoff. Har du med hele familien på tur, noe som ofte betyr mye bagasje, passer det kanskje bedre med en stasjonsvogn. Også innen stasjonsvognene er det flere forskjellige klasser å velge mellom. Du har alt fra mellomstore stasjonsvogner til premium stasjonsvogner. Bruker du Expedia.no når du skal bestille leiebil i Arlanda, finner du enkelt de beste prisene på bilene.

Arlandastad Golf

Denne flotte golfbanen ligger rett ved flyplassen, og med leiebil på Arlanda kommer du deg raskt og enkelt dit. Golfbanen har vært vert for Scandinavian Masters 2007 og SAS Masters 2008, så det er en golfbane av ypperste klasse. I tillegg til golfbanen, er det en restaurant og en butikk som selger golfutstyr på området. Hvis du ikke har spilt golf før, kan du sjekke om det arrangeres noen golfkurs mens du er i Arlanda på ferie.

Kjør inn til Stockholm

Du bruker bare en halvtimes tid på å kjøre fra Arlanda til Stockholm, så det er ingenting som står i veien for å ta en dagstur til den svenske hovedstaden. Stockholm har utrolig mye spennende å by på, alt fra en fantastisk vakker skjærgård til shopping og et livlig uteliv. Ta en titt på guiden vår for Stockholm, og du vil finne mange gode tips!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Arlanda

Hva er den beste prisen på leiebil i Arlanda?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Arlanda 545 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Arlanda?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Arlanda er 577 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Arlanda?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Arlanda?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Arlanda

Utforsk Arlanda med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!