Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Tork Mackenzie på trover

Hoteller i Kupari

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Kupari

Leilighet Bare A2 - Kupari, Riviera Dubrovnik, Kroatia
Vukovarska 1A, Zupa dubrovacka, Dubrovnik-Neretva
Hent priser
0.36 km fra sentrum
Leilighet Bare A2 - Kupari, Riviera Dubrovnik, Kroatia
Leilighet Bare A1 - Kupari, Riviera Dubrovnik, Kroatia
Vukovarska 1A, Zupa dubrovacka, Dubrovnik-Neretva
Hent priser
0.36 km fra sentrum
Leilighet Bare A1 - Kupari, Riviera Dubrovnik, Kroatia
Apartments Račić - Superior Studioleilighet med Balkong og Byutsikt
Kupari Novi 18a, Kupari Novi 18a, Zupa dubrovacka, Dubrovnik-Neretva
Hent priser
0.31 km fra sentrum
Apartments Račić - Superior Studioleilighet med Balkong og Byutsikt
Leiligheter Račić - Leilighet Premiumleilighet med Balkong og Utsikt Over Byen
Apartments & Rooms Barišić - Dobbeltrom Standard med Uteplass og Hageutsikt
Apartments & Rooms Bari��ić - Dobbeltrom med Balkong og Hageutsikt
Apartments & Rooms Barišić - Studioleilighet med Balkong og Utsikt Over Byen
Apartments & Rooms Barišić - Dobbeltrom med Balkong og Hageutsikt
Vukovarska 1A, Vukovarska 1A, Zupa dubrovacka, Dubrovnik-Neretva
Hent priser
0.35 km fra sentrum
Apartments & Rooms Barišić - Dobbeltrom med Balkong og Hageutsikt
Apartments & Rooms Barišić - Dobbeltrom med Balkong og Utsikt mot Byen
Apartments & Rooms Barišić - Dobbeltrom med Terrasse og Hageutsikt
Vukovarska 1A, Vukovarska 1A, Zupa dubrovacka, Dubrovnik-Neretva
Hent priser
0.35 km fra sentrum
Apartments & Rooms Barišić - Dobbeltrom med Terrasse og Hageutsikt
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kupari
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Kupari

Hotell Kupari: Leter du etter overnatting i Kupari? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Kupari, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Kupari eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Kupari, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Kupari?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Apartments & Rooms Barišić - Dobbeltrom med Balkong og Utsikt mot Byen et av de beste valgene for turen din. Et gjestehus byr på blant annet private balkonger og kjøleskap. Andre muligheter for reisen din er Apartments & Rooms Bari��ić - Dobbeltrom med Balkong og Hageutsikt og Apartments & Rooms Barišić - Dobbeltrom med Balkong og Hageutsikt.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Kupari hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Kupari.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Kupari?
Basert på anmeldelser er Apartments Kate et populært overnattingssted med 3 stjerner. en leilighet passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Kupari?
Andrijana Apartments er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. en leilighet er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis betjent parkering og vaskeritjenester. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel og Villa Carmen. Attraksjoner som Dubrovnik akvarium og Dubrovnik kabelbane ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par i Kupari?
Apartments Villa Mirjana er et overnattingssted 3 stjerner. en leilighet er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med sengetøy av topp kvalitet og et utendørsbasseng.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Kupari?
Premium Apartments Srebreno er et hundevennlig overnattingssted. en leilighet kan blant annet friste sine menneskelige gjester med 3 restauranter og kjøkken på rommet. Villa Carmen er et annet bra valg hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Kupari?
Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel er et bra valg for strandferien. One Suite Hotel er også et bra overnattingssted for strandferien. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Banje-stranden eller Lapad-stranden.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Kupari?
Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. en resort kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Kupari?
Kupari kan by på strender, som de besøkende liker godt. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet spasentrene. Noen av de mest populære attraksjonene i området er Banje-stranden, Lapad-stranden og Dubrovnik katedral. I Kupari kan du velge mellom 33 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Kupari?
Banje-stranden, Lapad-stranden og Dubrovnik katedral er noen av severdighetene i det omkringliggende området. I tillegg finner du Rector-palasset og Sponza-palasset i området.
Hvordan er værsesongene i Kupari?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 23 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 10 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Kupari er 821 mm.

Nylige anmeldelser i Kupari

Flere reisealternativer