Danmark kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

KøgeDanmark

Besøk Øst-Sjælland og nyt en deilig ferie eller weekendtur til Køge. Fantastiske opplevelser og mange spennende muligheter venter på deg.

Når du reiser til Køge, kan du nyte både vannet og bukten, men du får også mulighet til å bli kjent med byens og områdets historiske rolle. Her finner du historie, kunst, kultur og natur, som alle gir mange fine minner.

Køge ligger innerst i Køge bukt, nær Køge Å, noe som betyr at det er mange muligheter for fantastiske opplevelser i og på vannet. De to strendene Køge Nordstrand og Køge Sydstrand er flotte badesteder og har alle fasilitetene du forventer å finne på populære strender. Ved Køge Nordstrand finner du også Køge Marina, hvor du kan nyte synet av seilbåtene og kose deg på restauranter og i butikker. I Det Grønne Hus kan du leie en kano og padle oppover Køge Å, eller leie en sykkel og ta en sykkeltur rundt byen eller området.

Køge er en middelalderby som ble grunnlagt etter kongelig dekret, fordi kongen ønsket en havneby like sør for København. Mens du er i Køge, vil du se mange levninger fra fortiden, for eksempel i Køge Museum, som ligger i et gammelt kjøpmannshus fra 1619.

Er du interessert i kunst og kultur, må du ikke glemme KØS, museet for offentlig kunst som er ganske unikt. I tillegg til å stille ut kunstverk, skisser og forarbeid har museet ulike midlertidige utstillinger som stiller spørsmål ved samfunnsutviklingen og kunstens rolle i den offentlige debatten. Dette er en tankevekkende opplevelse du ikke finner andre steder i Danmark. Ta også en titt på kvalitetsproduktene i museumsbutikken.

Besøk også Køge Maritime Modelbyggerlaug, hvor du kan se modeller av skipene som deltok i slaget ved Køge bukt. Verkstedet er i drift, og modeller av berømte skip bygges fremdeles. I utstillingssalen kan du også se deler av Linieskibet Dannebroge, som fremdeles ligger forlist i bukten.

Den beste måten å komme seg til Køge på, er via København flyplass, som har forbindelser til de fleste store flyplassene i Europa. Kjøreturen fra flyplassen tar omtrent 35 minutter. Du kan også ta metrolinje M2 til København og deretter E-toget til Køge. Den totale reisetiden er omtrent 1 time og 10 minutter.

Reis til Køge og nyt byens mangfoldige tilbud. Du kan slappe av på stranden, besøke et kunstmuseum, eller benytte muligheten til å utforske historien.

De mest populære hotellene i Køge

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Comwell Køge Strand
Comwell Køge Strand
4 out of 5
Strandvejen 111, Køge
Prisen er 1 262 kr per natt

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger ved vannkanten og 2 kilometer unna Køge strand, Køge museum og Køge skitsesamling (skissesamling). Dessuten ...

4/5Very Good! (721 anmeldelser)

"Putene kunne ha vært bedre, litt mer variasjon på frokost eller ganake fin hotell"…"

Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020

Comwell Køge Strand
Køge Bed & Kitchen
Køge Bed & Kitchen
3 out of 5
38 Glæisersvej, Køge
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 008 kr per natt

Dette gjestehuset ved stranden ligger midt i hjertet av Køge og 10 minutters gange unna Sankt Nikolai kirke og Køge museum. Dessuten ligger Køge strand og Koge ...

2.2/5 (11 anmeldelser)
Styr unna

"Pluss for at det virket rent, men å føle en flytter rett inn til en familie, hvor en deler et knøttlite toalett (uten vask) og bad med både familie og andre gjester er ikke noe jeg vil betale 800dk for. Vi ble innlosjert på det jeg vil kalle et kryploft. Nærmest en stige opp, snublebjelke midt i ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2019

Køge Bed & Kitchen
AD Apartment
AD Apartment
3.5 out of 5
1 Borgegårdsvej, Køge
Prisen er 933 kr per natt

Denne leiligheten med et spa ligger i Køge og 5 kilometer unna Sankt Nikolai kirke, Køge skitsesamling (skissesamling) og Køge museum. Dessuten ligger Køge Nordstrand ...

4.3/5Excellent! (40 anmeldelser)

"Rent og pent. Fin innredning. Mye for pengene, men trafikkstøy trekker ned."…"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2019

AD Apartment

Anmeldelser av Køge

4

Populært reisemål

5 - Fantastisk
0
5 - Fantastisk 0%
4 - Bra
1
4 - Bra 100%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

4/5 - Bra

skuffet

6. aug. 2019

Anbefaler restaurant Rib House i havnen på det sterkeste. Meget god mat, gos atmotsfære og hyggelig betjening.