Mexico kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Ixtapa - ZihuatanejoMexico

Ta et avbrekk med familien på stranden i Ixtapa, der du kan se eksotiske fugler, fargerike korallrev og listige krokodiller.

Ixtapa (uttales isjtapa) er en kystby med mange golfanlegg og hoteller ved havet i den sørvestlige meksikanske staten Guerrero. De utallige strendene og øyene omgis av varmt vann året rundt. Området er kjent for krokodiller, sjeldne fugler og korallrev.

Følg sykkelstien til Playa Linda (spansk for vakker strand) nord for Ixtapa. Se nærmere på krokodillereservatet som ligger i skogen rett ved stranden. Det sies at reptilene har ruslet ned på stranden en og annen gang. Se også etter eksotiske fugler, fisker og iguanaer.

Ta en tur på hesteryggen langs strandkanten. Sandstranden er 1 kilometer lang og byr på ganske tøffe bølger. Det blir ofte arrangert surfekonkurranser i bukten. Gå den 8 kilometer lange naturstien ved Parque Aztlan. Her får du muligheten til å se sjeldne fugler og vakker natur.

Lei en panga (en liten motorbåt) med fører til å skysse deg til Ixtapa Island, eller benytt deg av en offentlig båttaxi fra Playa Blanca. Dykk eller snorkle rundt korallrevet like ved stranden. Prøv å få napp på en søramerikansk karpelaks eller seilfisk fra pangaen eller båten, og få en av restaurantene på øya til å steke den for deg til middag. Besøk andre strender på øya for å få litt variasjon.

Kjør 25 kilometer sørover for å komme til Playa La Ropa (spansk for "klesstranden"), en bukt med sjømatrestauranter bygd inn i klippene. Ta med deg surfbrettet på de rullende bølgene, eller prøv paraseiling eller jetski. Vær sosial med de faste beboerne på en av de lokale pubene. Padle med kajakk til Playa Las Gatas (spansk for kattestranden) for å få et rolig avbrekk fra folkemengdene.

Bruk en dag av ferien til å få massasje i en hytte i nærheten av Playa El Palmar (spansk for palmelundstranden). Denne stranden var i sin tid en kokosnøtt- og mangoplantasje, men er nå blitt til et vakkert reiseeventyr. Spill strandvolleyball med venner. Rund av feriedagen med en perfekt Ixtapa-solnedgang over vannet på den vestvendte stranden.

Du kan reise med fly til Ixtapa fra mange flyplasser i USA, eller du kan ankomme med båt.

Hvor du bør bo i Ixtapa - Zihuatanejo

Ixtapa - Zihuatanejo som viser kyst og bukt eller havn

Sentrum

Vakre strender og spennende butikker er bare noe av det som gjør Sentrum verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til La Madera-stranden og Zihuatanejo-bukten.

Sentrum

De mest populære hotellene i Ixtapa - Zihuatanejo

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Las Brisas Ixtapa
Las Brisas Ixtapa
4 out of 5
Playa Vista Hermosa, Po Box 97, Ixtapa, GRO
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 019 kr per natt fra 7. okt. til 8. okt.

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Ixtapa og 10 minutters gange unna Vista Hermosa-stranden og El Palmar strand. Dessuten ligger Ixtapa golfbane og ...

4.2/5Excellent! (1,022 anmeldelser)

"Nos hubiera gustado mas variedad de alimentos en el desayuno ya que son alguno repetitivos pero en general tienen buen sazón y de calidad. Que los elevadores no esten tanto en servicio para que las subidas y bajadas no sean tan pesadas. Todo lo demas excelente y el personal muy amable :)"…"

Anmeldelse skrevet 18. sep. 2020

Las Brisas Ixtapa
Hotel Emporio Ixtapa
Hotel Emporio Ixtapa
3.5 out of 5
Boulevard Ixtapa S.n., Ixtapa, GRO
Prisen er 718 kr per natt fra 29. sep. til 30. sep.

Dette resort-hotellet, i sentrum, befinner seg ved stranden i Ixtapa og 2 kilometer unna El Palmar strand og Marina Ixtapa. Dessuten ligger Ixtapa øy og Zihuatanejo-bukten ...

3.9/5Good! (989 anmeldelser)

"Fue Perfecto muy agradecido con la atención y servicios"…"

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2020

Hotel Emporio Ixtapa
Barceló Ixtapa All Inclusive
Barceló Ixtapa All Inclusive
3.5 out of 5
1 Blvd Ixtapa S/n, Ixtapa, GRO
Prisen er 1 796 kr per natt fra 29. sep. til 30. sep.

Dette resort-overnattingsstedet, ved siden av en golfbane, befinner seg ved stranden i Ixtapa og 2 kilometer unna Ixtapa golfbane og El Palmar strand. Dessuten ...

4/5Very Good! (453 anmeldelser)

"La variedad de platillos para todos los gustos junto con un excelente servicio hacen de la estancia una maravilla."…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2020

Barceló Ixtapa All Inclusive

Ferieboliger i Ixtapa - Zihuatanejo

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Bungalows La Madera
Bungalows La Madera
3 out of 5
Eva Samano de Lopez Mateos 25 Col., La Madera, Zihuatanejo, GRO

Denne leiligheten ligger ved stranden i Madera-stranden og få skritt fra La Madera-stranden og Zihuatanejo-bukten. Dessuten ligger La Ropa-stranden og Las Gatas-stranden ...

4.2/5Excellent! (55 anmeldelser)

"We stayed in ocean view, and city view- loved both!"…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Bungalows La Madera
Arena Suites
Arena Suites
3 out of 5
Eva Samano de López Mateos s/n, Playa La Madera, Zihuatanejo, GRO

Dette leilighetshotellet ligger ved stranden i Madera-stranden og få skritt fra La Madera-stranden og Zihuatanejo-bukten. Dessuten ligger La Ropa-stranden og ...

3.9/5Good! (42 anmeldelser)

"I loved the restaurant and food. The service was great. Had one mishap with other guests who were drunk, loud and boisterous and inconsiderate of other guests staying at the hotel."…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

Arena Suites
Villa El Ensueño by La Casa Que Canta
Villa El Ensueño by La Casa Que Canta
4 out of 5
Camino Escénico a Playa La ropa S/N, Playa La Ropa, Zihuatanejo, GRO
Prisen er 3 396 kr per natt fra 6. okt. til 7. okt.

Denne villaen ligger ved stranden i Zihuatanejo og 15 minutters gange unna La Madera-stranden og Kioto Plaza. Principal-stranden ligger 1,3 kilometer unna.

Villa El Ensueño by La Casa Que Canta

Populære steder å besøke i Ixtapa - Zihuatanejo

La Ropa-stranden
Bilde av La Ropa-stranden

La Ropa-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på La Ropa-stranden, en populær strand i Zihuatanejo. Dette avslappende området er kjent for sine mange restauranter.

Ixtapa øy
Bilde av Ixtapa øy

Ixtapa øy

Ta en båt til denne lille tropiske øya for å oppleve fred og ro, nyte fantastisk utsikt over kysten og gå turer i vakker natur.

Las Gatas-stranden
Bilde av Las Gatas-stranden

Las Gatas-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Las Gatas-stranden, en populær strand i Zihuatanejo. Dette avslappende området er kjent for sine mange restauranter.

El Palmar strand
Bilde av El Palmar strand

El Palmar strand

Du kan svømme, stå på vannscooter og danse barfot på en av de mest populære strendene i Ixtapa, der det tidligere lå en mango- og kokosnøttplantasje.

Zihuatanejo-bukten
Bilde av Zihuatanejo-bukten

Zihuatanejo-bukten

Gå utendørs og opplev naturen ved Zihuatanejo-bukten, et populært stoppested i Zihuatanejo. Dette avslappende området har strender som passer godt for en trivelig spasertur, og er kjent for sine mange restauranter.

Linda-stranden
Bilde av Linda-stranden

Linda-stranden

Denne stranden er en favoritt hos lokalbefolkningen og det perfekte stedet for å gå lange spaserturer, se på vakre solnedganger og slappe av med en kald øl. 

Populære aktiviteter i Ixtapa - Zihuatanejo

Mexico Golf Passport
Bilde av Mexico Golf Passport

Mexico Golf Passport

348 kr
per voksen

Byer nær Ixtapa - Zihuatanejo

Marina Ixtapa fasiliteter samt solnedgang og marina

Ixtapa

Ixtapa - Zihuatanejo som viser kyst og bukt eller havn

Zihuatanejo