Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Christian Kozma Holm på trover

Hoteller i Holmsbu

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Holmsbu

2 Roms Overnatting i Holmsbu
Holtnes brygge 2, Hurum, Viken
Hent priser
1.45 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Holmsbu
4 Stjerners Feriehus i Holmsbu
RØDTANGVEIEN 18, Hurum, Viken
Hent priser
1.52 km fra sentrum
4 Stjerners Feriehus i Holmsbu
6 Person Ferie Hjemme i Holmsbu
HOLMSBU SPAHOTELL, Hurum, Viken
Hent priser
1.51 km fra sentrum
6 Person Ferie Hjemme i Holmsbu
Comfort Hotel Union Brygge - Drammen
4 out of 5
Grønland 64, Drammen
Prisen er 1 029 kr per natt
25.19 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (827 anmeldelser)

"Veldig bra"…"

Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020

Comfort Hotel Union Brygge - Drammen
Clarion Collection Hotel Tollboden
3.5 out of 5
Tollbugaten 43, Drammen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 195 kr per natt
24 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (342 anmeldelser)
👍

"Supert hotell og veldig hyggelig ansatte"…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

Clarion Collection Hotel Tollboden
Quality Hotel Leangkollen
3.5 out of 5
Bleikeråsen 215, Asker
Hent priser
31.23 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (119 anmeldelser)

"Ruteren på soverommet ristet/bråket hver gang det gikk folk i etasjen over. dette betød lite nattesøvn for vår del da det var noen idrettslag på overnatting, der det ble endel støy og bevegelse til sent på natten. Det var kun ett drikkeglass på rommet, og døra til det ene rommet var det vanskelig ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Quality Hotel Leangkollen
Quality Hotel River Station
3 out of 5
Dr. Hansteins 7, Drammen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 045 kr per natt
24.27 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (37 anmeldelser)
River Station Hotel, nærme stasjonen.

"Alltid hyggelig å bo på River Station Hotel. Baren er litt stusselig. Helt perfekt for å få reisende til og fra flytoget."…"

Anmeldelse skrevet 1. mar. 2020

Quality Hotel River Station
Son Spa
4 out of 5
Hollandveien 60, Son, Vestby
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 850 kr per natt
14.73 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (241 anmeldelser)

"Trang parkering. Noe kaldt vann i bassenget. Maten var bra. Har ellers ikke noe spesielt å bemerke"…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2020

Son Spa
4 Star Holiday Home in Holmsbu
3 out of 5
RØDTANGVEIEN 18, Hurum, Viken
Hent priser
1.52 km fra sentrum
4 Star Holiday Home in Holmsbu
6 Person Holiday Home in Holmsbu
2.5 out of 5
HOLMSBU SPAHOTELL, Hurum, Viken
Hent priser
1.51 km fra sentrum
6 Person Holiday Home in Holmsbu
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Holmsbu
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Holmsbu

Hotell Holmsbu: Holmsbu er et tettsted i Hurum kommune i Buskerud, hvor det ikke bor mer enn rundt 300 mennesker. Mange kunstnere har holdt til i Holmsbu, som er populært sted for båtfolk og badegjester om sommeren. Det er flere hoteller i området, og bruker du Expedia er du sikret å få en så god pris som mulig på oppholdet. Når du bestiller hotellrom er det imidlertid viktig at du sjekker hvor hotellet ligger, siden mange av hotellene ligger i nabobyer eller nærområdet. Det er bare ett hotell som ligger i selve Holmsbu.

Holmsbu: sommeridyll og bading

Holmsbu er som nevnt hovedsakelig en sommerby, og det er først når temperaturen kryper opp mot 20 grader at havnen våkner til liv og de mange tusen badegjestene vender tilbake. Som du sikkert skjønner er det med andre ord om sommeren du bør ta turen til Holmsbu – som er et paradis for badeglade nordmenn i disse månedene.

Severdigheter og attraksjoner

For kunstinteresserte er det mye spennende å se i Holmsbu. Ta turen til Galleri Askestad Art, som er kunstneren Birgit Askestads eget verksted og galleri. Galleri Moseng er et annet galleri i byen, og ligger i andre etasje av Schulerudgården. Det drives av kunstneren Ingunn Moseng, og her kan du blant annet kjøpe malerier, masker og postkort, med motiver hentet fra maleriene. Holm Gård er en av Hurums eldste gårder, og har utviklet seg til å bli en av byens viktigste kulturarenaer. Her er det både teateroppsetninger, konserter og kunstutstillinger. Hver sommer fylles tunet i forbindelse med årets sommerkonsert – en konsert du bør få med deg hvis du er i Holmsbu når den går av stabelen.

Strender

Det meste i Holmsbu sentrerer seg rundt områdets flotte strender om sommeren, og badegjestene kommer valfartende i tusenvis for å nyte solen og sanden. Det er mange og varierte strender i området, og vi skal her prøve å fortelle deg litt om noen av dem. Bråtan er en barnevennlig strand med en gressbakke, som har adkomst ved Støaveien 28. Bugtestranda er en langgrunn strand som er både småbarnsvennlig og lun. Den ligger i Bugtegaten, nedenfor bebyggelsen. Børraverket er en liten odde med to små strender og et svaberg. Solen skinner hele dagen her, og adkomsten er mellom Støaveien 10 og 12. Hotellstranda ligger rett ved Holmsbu bad, og har både en liten strand, gressbakke og svaberg. Rødtangen er en langgrunn sandstrand ved campingplassen som egner seg godt for familier. Dette er ikke alle strendene i området, men gir deg iallfall et godt utgangspunkt når du skal velge hvor timene i solen skal tilbringes.

Golf

Selv om Holmsbu er et lite tettsted, ligger det en flott golfbane her. Ta turen til Myhrene Gård for å spille noen runder på banen med 9 hull. De flotte omgivelsene egner seg perfekt for golf og krokket, og banen har alle tilhørende og nødvendige fasiliteter.

Shopping

På shoppingfronten er det de lokale småbutikkene som gjelder, og for å finne disse er det bare å gå rundt i blant annet Storgaten og Thomasløkken.

Hotellbestilling: Holmsbu

Søk etter et hotell i Holmsbu. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Holmsbu ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Holmsbu.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Holmsbu. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Holmsbu for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Holmsbu. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Holmsbu.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Holmsbu?
Basert på preferansene til Expedias kunder er 2 Roms Overnatting i Holmsbu et av de beste overnattingsstedene i Holmsbu. Andre valgmuligheter for reisen din er blant annet 6 Person Ferie Hjemme i Holmsbu og 4 Stjerners Feriehus i Holmsbu.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Holmsbu hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Holmsbu.
Hvordan er det å overnatte i Holmsbu?
Holmsbu har mye å tilby sine besøkende, blant annet kunstmiljøet, marinaen og parkene. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet museene. I Holmsbu kan du velge mellom 6 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Holmsbu?
Verkstedgalleriet Askestad Art, Holmsbu billedgalleri og Holmsbustuene er noen av kulturattraksjonene i byen. Vakre naturomgivelser, som Oslofjorden og Holtnesdalen, bidrar til byens skjønnhet. Du bør også legge til Holmsbu havn på listen over ting du bør se.
Hvordan er værsesongene i Holmsbu?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Holmsbu er 953 mm.

Nylige anmeldelser i Holmsbu

Flere reisealternativer