Hoteller nær Heidelberg-slottet

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Hoteller ved Heidelberg-slottet i Heidelberg

Søk etter hoteller i Heidelberg-slottet på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Heidelberg-slottet ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Heidelberg-slottet
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Heidelberg-slottet
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Heidelberg-slottet. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Heidelberg-slottet
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Heidelberg-slottet – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Heidelberg-slottet?
Heidelberg-slottet ligger i en del av Altstadt som er særlig kjent for spennende historiske severdigheter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 53 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet nær Heidelberg-slottet?
Hotel & Restaurant Hackteufel: Dette hotellet med 3 stjerner har både en restaurant og gratis wi-fi. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Heidelberg-slottet og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et par andre valgmuligheter i nærheten er blant annet City Partner Hotel Holländer Hof og Hotel Am Schloss.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Heidelberg-slottet?
Ja, de fleste rombestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Heidelberg-slottet.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Heidelberg-slottet?
Heiliggeistkirche, Heidelberg Studentenkarzer og Universitätsbibliothek Heidelberg er serverdigheter du absolutt bør få med deg under et besøk til området. Skap gode minner for hele familien med et besøk til Tinnunculus Falknerei, Heidelberg Zoo og Heiliggeistkirche når dere skal til Heidelberg-slottet. Dersom du ønsker å se mer av området rundt, er to gode tips for steder å besøke Universitetet i Heidelbergs nye campus og Universitetet i Heidelbergs gamle campus.