Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Hardangerfjorden

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Hardangerfjorden

Vacation Home Bjørnebo in Jondal - 6 Persons, 3 Bedrooms
2 Roms Overnatting i Kysnesstrand
3.4 km fra Hardangerfjorden
Hent priser
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Rust, prachtig uitzicht op Hardanger fjord. Ideaal voor vissers.

"Wij genoten van de rust, stilte en het uitzicht. Het huis is gerieflijk. Ideaal om buiten te zitten bij goed weer. Lokaal is er een wandeling naar een top vanwaar we een uitzicht hadden op. Het bootje maakt visavonturen mogelijk, ook gewoon varen was fijn. Voor uitstappen was het huisje wel wat afgelegen, ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019

2 Roms Overnatting i Kysnesstrand
12 Person Ferie Hjemme i Kysnesstrand
2.9 km fra Hardangerfjorden
Hent priser
Ingen anmeldelser
Besuch von Bergen, Wanderung zum Bondhusgletscher

"Besuch von Bergen, Wanderung zum Bondhusgletscher"…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2018

12 Person Ferie Hjemme i Kysnesstrand
2 Roms Overnatting i Mauranger
13 km fra Hardangerfjorden
Hent priser
Ingen anmeldelser
Mooi klein goed verzorgd huisje in de bergen.

"huisje prima. verhuurders zeer aardig en behulpzaam. locatie mooi in de bergen deels gravelweg en bij tochtjes steeds lange weg te gaan naar dingen in de omgeving."…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

2 Roms Overnatting i Mauranger
5 Roms Overnatting i Tørvikbygd
3 Roms Overnatting i Omastrand
4 Roms Overnatting i Omastrand
3 Roms Overnatting i Jondal
12 km fra Hardangerfjorden
Hent priser
3 Roms Overnatting i Jondal
Villa med 5 Soverom, Soveplass til 10 med Gratis Wifi
Hytte Bakkaholmen i Strandebarm - 10 Personer, 5 Soverom
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hardangerfjorden
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller som ligger i Hardangerfjorden i Vestland

Hotell Hardangerfjorden: Det er ikke noe problem å finne overnatting ved Hardangerfjorden. Det fins flere hoteller i Hardanger – noe for enhver smak og lommebok. Om det er beliggenheten eller fasilitetene som er viktigst, finner du noe som møter ditt behov. Dersom du er tidlig ute, er det muligheter for å finne billige hoteller ved Hardangerfjorden.

Er du glad i å bevege deg ute i naturen, bør du reise til Hardangerfjorden. Når du er i Hardanger, er det ikke langt mellom fjell og fjord, og Hardangervidda nasjonalpark er landets største. Området er godt tilrettelagt for fotturer, og det fins gode muligheter for overnatting i fjellet.

Reisen til Hardangerfjorden

Hardangerfjorden er lokalisert i Hordaland fylke, og er med sine 183 kilometer Norges lengste fjord. Den er over 850 meter på det dypeste, og vi finner isbreen Folgefonna sør for fjorden. Hardangerfjorden er et populært reisemål, og det fins gode muligheter for overnatting langs fjorden. Hvis du skal fly til Hardangerfjorden, er nærmeste flyplass Bergen lufthavn, Flesland. Herfra kan man enkelt reise til Bergen sentrum med flybuss, for så å ta buss videre til Hardanger. Har du behov for leiebil kan du ordne dette enten på flyplassen eller steder i nærheten som Voss eller Odda. Det er ikke noe problem å finne leiebil ved Hardangerfjorden. Dersom du ferierer med bil, kan du se mye flott norsk natur om du legger ruta langs en av turistveiene.

Hoteller ved Hardangerfjorden

Hardangerfjorden strekker seg over en god del kilometer, og det finnes mange muligheter for overnatting langs fjorden. Man finner både familievennlige og forretningshoteller, og hoteller med fokus på sportsaktiviteter. Det er også mulig å sjekke inn på en Bed & Breakfast, et gjestgiveri eller en turisthytte. Det mangler ikke på tilbud skal man finne billig overnatting ved Hardangerfjorden.

Aktiviteter og severdigheter ved Hardangerfjorden

Dersom en ønsker en aktiv ferie, er en tur til Hardangerfjorden absolutt å anbefale. Om man vil stå på ski, drive med padling eller rafting er det gode muligheter for dette. Ellers er det så å si obligatorisk med en fottur til Trolltunga, og med en stigning på 900 meter tar turen cirka 8–10 timer. Det fins merka sti fra Skjeggedal og de 11 kilometerne opp, og sesongen for turen er i hovedsak mellom juni og september. Det er også mulig å reise på en kombinert sykkel-, fot- og klatretur, og det er en fordel om man er i normalt god form. Dersom du reiser med familien, kan turen innom Odda og Hardanger Opplevelse være et godt aktivitetsforslag for ulike grupper. Skyte med pil og bue? Rappellere? Dra på skattejakt? Aktivitetssenteret kan lokke med mye moro.

Dersom du ønsker en mer avslappet ferie, kan du reise på sightseeing i Eidfjord med buss, besøke Hardanger folkemuseum for å se på bunader og flotte utstillinger eller ta en tur til Røldal Stavkirke. Det finnes en rekke museer, gallerier og andre severdigheter å oppleve langs Hardangerfjorden. Hotellene har bevertning som bærer preg av historie, matkultur og kortreist mat. Man kan nyte et smakfullt måltid samtidig som man tar inn den spektakulære, særegne, norske naturen

Vær ute i god tid og sikre deg gode tilbud på hoteller ved Hardangerfjorden.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Hardangerfjorden?
Dersom du planlegger å reise til området for å besøke Hardangerfjorden, bør du også sette av tid til å se resten av severdighetene som finnes her. Du finner 5 hoteller og andre overnattingssteder bare noen kilometer unna, noe som er svært praktisk.
Hva er det beste overnattingsstedet i nærheten av Hardangerfjorden?
Rosendal Turisthotell: et hotell har både en restaurant og gratis parkering. Overnattingsstedet er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk og ligger 21,6 km unna Hardangerfjorden. Et annet overnattingssted er Strandebarm Fjordhotel, som ligger 11,9 km unna.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Hardangerfjorden?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer med <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Hardangerfjorden.

Nylige anmeldelser i Hardangerfjorden