Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Haarlem

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Haarlem

Hello I'm Local
2 out of 5
SPIEGELSTRAAT 4, Haarlem
1 029 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
0.57 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (20 anmeldelser)

"Ok"…"

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2019

Hello I'm Local
Koninginn
3.5 out of 5
7 Koningstraat, Haarlem, NH
1 901 kr
per natt
20. apr.–21. apr.
0.09 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (13 anmeldelser)

"Great Location, great rooms, super clean, great breakfast for adults and kids - we had a great stay at the Koninginn Haarlem"…"

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2020

Koninginn
ibis Styles Haarlem City
3 out of 5
A.w.f. Idenburglaan 2, Haarlem
Hent priser
2.19 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (269 anmeldelser)
Uplanlagt hotellnatt.

"Varmt om natten, ellers ganske bra👍"…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2019

ibis Styles Haarlem City
Bed & Breakfast 1001 Nacht
3.5 out of 5
Koningstraat 20, Haarlem
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
727 kr
per natt
10. apr.–11. apr.
0.14 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (24 anmeldelser)
We had a very nice stay in high standard rooms.

"A very nice Bed and Breakfast in the heart of the nice town of Haarlem. The location is a bit difficult to find - only a very small marker in the window of a shop but the rooms are very bid, very clean, very stylish and the breakfast is very good. This was really a very nice stay for us."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2015

Bed & Breakfast 1001 Nacht
Joops City Centre Hotel
2 out of 5
Lange Veerstraat 36, Haarlem
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
552 kr
per natt
10. apr.–11. apr.
0.22 km fra sentrum
3.5/5Good! (207 anmeldelser)

"Hotellet ligger veldig flott til, nært sentrum av Haarlem"…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2016

Joops City Centre Hotel
Ambassador City Centre Hotel
3 out of 5
Oude Groenmarkt 20-24, Haarlem
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
775 kr
per natt
10. apr.–11. apr.
0.14 km fra sentrum
3.7/5Good! (334 anmeldelser)
Central, but alot of noise from the bar street.

"The hotel is in the middle of the town centre, and also right next to a quite busy bar street. Alot of noise from the people out drinking during the night. It was very loud. I guess it's more quiet if you have a room not facing the street."…"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2016

Ambassador City Centre Hotel
Boutiquehotel Staats
4 out of 5
Ripperdastraat 13A, Haarlem
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
995 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
0.62 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (162 anmeldelser)
Nydelig hotell

"Nydelig hotell, virkelig smakfullt innredet. Fint område ute i bakgården, supert oppholdsrom i 1. etasje med selvbetjent barskap, rimelig sykkelutleie på hotellet. Vi syklet til Zandvoort beach, fantastisk tur! Haarlem er bare helt fantastisk, anbefales virkelig. Veldig fornøyd med rommet helt til ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Boutiquehotel Staats
Amadeus Hotel
2 out of 5
Grote Markt 10, Haarlem
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
615 kr
per natt
10. apr.–11. apr.
0.05 km fra sentrum
3.5/5Good! (139 anmeldelser)
Location

"The hotel is located right in the town center at the market. Down stairs is a very nice restaurant, the breakfast will be served there. The breakfast is ok but the breakfast staff is very nice and helpfull. Good hotel for the price"…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2017

Amadeus Hotel
Van der Valk Hotel Haarlem
4 out of 5
Toekanweg 2, Haarlem
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 051 kr
per natt
13. apr.–14. apr.
1.56 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (652 anmeldelser)
Value for money

"Nice hotel at a reasonable price conveniently located in Haarlem."…"

Anmeldelse skrevet 27. nov. 2019

Van der Valk Hotel Haarlem
Hotel Lion d'Or
3.5 out of 5
Kruisweg 34-36, Haarlem
995 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
0.66 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (431 anmeldelser)

"Frokost/bar området var veldig hjemmekoselig med små bord for to til langbord for en hel familie. Sofagrupper inne og sittegrupper utenfor på fortau til å drikke kaffe eller noe fra baren. Frokosten var ok, men litt kjedelig og i enkleste laget om man skal være mange dager. Koselig å slå seg ned ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. mai 2017

Hotel Lion d'Or
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Haarlem
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Haarlem

Hotell Haarlem

:

Hoteller i Haarlem

Haarlem er provinshovedstaden i Nord-Holland og er populær på grunn av sitt historiske sentrum. Den ligger ved elven Het Spaarne, som deler byen i to. Her finner du en rekke nasjonalmonumenter, faktisk hele 1 150, og tre av disse står på Nederlands topp 100-liste.

Overnatting og hoteller i Haarlem sentrum

Sentrum er uten tvil det beste stedet å bo. Gamle gater, flere hundre år gamle bygninger og gårdsrom gjør det historiske sentrumet til et sjarmerende sted å overnatte. En av de mest kjente severdighetene er Teylers museum, som er det eneste museet i verden som ligger i en autentisk bygning fra 1700-tallet. Frans Hals-museet er en av de andre svært populære stedene.

Midt i sentrum ligger Grote Markt, der du finner rådhuset, Vleeshal og Grote Kerk, med sitt 80 meter høye kirketårn som dominerer bysilhuetten.

Det er ikke vanskelig å finne spisesteder i Haarlem. Det er det perfekte stedet for matelskere, og er nummer to etter Maastricht på listen over byer med flest restauranter i Nederland.

Shopping

Haarlem er også et utmerket sted for shopping. Det er en god grunn til at byen har blitt utnevnt som den beste shoppingbyen i Nederland to ganger. Besøk Grote Markt, der du finner utallige gater og smug fulle av butikker av alle slag, fra sjarmerende småbutikker til store moteutsalg. Du bør også dra til Kleine Houtstraat, som anses av mange som den beste shoppinggaten i Nederland.

Haarlem ligger bare 15 minutters kjøring fra Amsterdam, og er derfor et praktisk sted å besøke. Her finner du også flere strender, med Zandvoort og Bloemendaal rett i nærheten.

Alt du ønsker deg av et hotell i Haarlem

Ser du etter et hotell med spesielle fasiliteter, som wi-fi eller spa? Bruk filtrene og søkefunksjonene på Expedia.no for å finne det perfekte hotellet for deg.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Haarlem?
Hotel Malts er en favoritt blant Expedia-reisende. Bed & breakfast 3-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser fra reisende er Boutiquehotel Staats og Relaxed Slapen.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Haarlem hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Haarlem.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Haarlem?
Basert på anmeldelser er Van der Valk Hotel Haarlem et populært overnattingssted. hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Andre rimelige alternativer er Carlton Square Hotel og Ambassador City Centre Hotel.
Hvilket overnattingssted er best for en tur med hele familien til Haarlem?
Hotel Lion d’Or er et populært overnattingssted på Expedia 3,5-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis frokost og klesvaskfasiliteter. Noen andre alternativer for reiser med barn er Stayokay Haarlem - Hostel og Boutiquehotel Staats. Attraksjoner som Artis zoo og Amsterdam Dungeon ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk tur til Haarlem?
Carlton Square Hotel er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Haarlem?
Relaxed Slapen er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. bed & breakfast kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet concierge-tjenester og vaskeritjenester. Hotel Donatella er også en valgmulighet hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Haarlem?
Hotel Malts er et populært overnattingssted 3-stjerners. bed & breakfast er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter nær stranden er Bed & Breakfast 1001 Nacht og Hotel Donatella. Hvis du vil tilbringe en avslappende ettermiddag ved vannet, kan du dra til Zandvoort strand.
Hva er det beste luksushotellet i Haarlem?
Amrâth Grand Hotel Frans Hals har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Van der Valk Hotel Haarlem og Carlton Square Hotel er også to eksklusive overnattingssteder for ferien din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Haarlem?
Hotel Malts er et overnattingssted 3-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. bed & breakfast kan blant annet friste med både gratis frokost og gratis wi-fi. Hvis du foretrekker å bo på et boutique-hotell, bør du ta en titt på Amrâth Grand Hotel Frans Hals.
Hva er det beste overnattingsstedet i Haarlem for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Amrâth Grand Hotel Frans Hals er et populært overnattingssted 4-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Hvis du er interessert i historie, er Hotel Donatella også et bra valg for ferien din. Du kan også besøke kjente landemerker som Grote Kerk, De Adriaan-vindmøllen og Amsterdamse Poort.
Hvordan er det å overnatte i Haarlem?
Historiefantaster kommer til å like Haarlem, og reisemålet byr dessuten på shoppingmuligheter og flotte restauranter, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med interessante museer, katedraler og kafeer. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Keukenhof-hagene, Vondelpark og Van Gogh-museet. I Haarlem kan du velge mellom 62 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Haarlem?
Byen er godt kjent for interessante museer samt kulturelle attraksjoner som Frans Hals-museet, Corrie Ten Boomhuis og Teylers museum. Du kan også få med deg flotte katedraler og historiske plasser samt severdigheter som Grote Kerk, De Adriaan-vindmøllen og Amsterdamse Poort. Byen er kjent for sitt gode shoppingtilbud, og Grote Markt er et av favorittstedene til mange handleglade turister.

Nylig bestilte hoteller i Haarlem

Nylige anmeldelser i Haarlem

Flere reisealternativer