Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Casper Johannisson på trover

Hoteller i Grenaa

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Grenaa

Sostrup Slot og Kloster
3 out of 5
Maria Hjerte Engen 2, Grenaa
Prisen er 1 303 kr per natt
7.53 km fra sentrum
Sostrup Slot og Kloster
Hotel Marina
3 out of 5
Kystvej 32, Grenaa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 326 kr per natt
5.18 km fra sentrum
3.8/5Good! (746 anmeldelser)
Bra familiehotell

"Fint familiehotell med bra svømmebasseng. Rent og ordentlig."…"

Anmeldelse skrevet 11. okt. 2019

Hotel Marina
Hotel Crone
3 out of 5
13 Havneplads, Grenaa
Prisen er 782 kr per natt
5.02 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (18 anmeldelser)

"Hyggeligt,spændende og godt beliggende med god service"…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

Hotel Crone
Dronningens Ferieby
4 out of 5
Dronningens Ferieby 1, Grenaa
Hent priser
5.72 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (40 anmeldelser)
We're coming back!

"2 adults and 2 children (5,17) Clean and big cabin, and helpful staff. Playgrounds for the children and outdoor place for the adults to do their workou."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2017

Dronningens Ferieby
Hotel Grenaa - Havlund
2.5 out of 5
Kystvej 1, Grenaa
Hent priser
5.53 km fra sentrum
4/5Very Good! (53 anmeldelser)

"Litt lenger til se trum enn vi hadde sett for oss. Enkel men grei frokost. Det var en lukt som kom og gikk, ikke god. Lite rom for 4 personer. Synes ikke prisen sto i forhold til standard."…"

Anmeldelse skrevet 14. aug. 2019

Hotel Grenaa - Havlund
Kystvejens Hotel og Konferencecenter
3 out of 5
Kystvej 26, Grenaa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 194 kr per natt
5.16 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (179 anmeldelser)
Kystvein hotell

"Greit hotell men litt skuffende at de ikke hadde kjøkken opp i helgen,Område det ligger ved er topp kort vei til strand og tur område."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2019

Kystvejens Hotel og Konferencecenter
Hotel Gjerrild Kro
3 out of 5
Gjerrild Bygade 16, Grenaa
Hent priser
7.84 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (52 anmeldelser)
Anbefales

"Bra sted med god service og god atmosfære"…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Hotel Gjerrild Kro
4 Stjerners Feriehus i Grenaa
SKAKKES HOLM 54 C, Grenaa
Hent priser
5.48 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Das Haus lebt von seiner fantastischen Aussicht über den Yachthafen und das Meer. Man kann sich von

"Das Haus lebt von seiner fantastischen Aussicht über den Yachthafen und das Meer. Man kann sich von dem Anblick gar nicht losreißen. / Allerdings eine Kritik zur Schlüsselübergabe: Ich wollte bei Dancenter Fjellerup anrufen, um mitzuteilen, daß wir später ankommen. Es lief nur ein Band, daß der Schlüssel ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2019

4 Stjerners Feriehus i Grenaa
5 Stjerners Feriehus i Grenaa
SLETTEN 122, Grenaa, Midtjylland
Hent priser
6.56 km fra sentrum
5 Stjerners Feriehus i Grenaa
Holiday Resort Dronningens Ferieby, Grenå
Dronningens Ferieby 1, Grenaa, Midtjylland
Hent priser
5.77 km fra sentrum
Holiday Resort Dronningens Ferieby, Grenå
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Grenaa
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Grenaa

Hotell Grenaa: Leter du etter overnatting i Grenaa? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Grenaa, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Grenaa eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Grenaa, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Grenaa?
Kystvejens Hotel og Konferencecenter er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Hotel Crone og Danhostel Gjerrild også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Grenaa hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Grenaa.
Hvilket overnattingssted er best hvis man reiser med barn til Grenaa?
Kystvejens Hotel og Konferencecenter er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Noen andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Hotel Grenaa - Havlund og Hotel Marina. Kattegatcentret er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par som skal reise til Grenaa?
Hotel Marina er et overnattingssted 3 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med digitale kanaler og spa med full service.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Grenaa?
Hotel Gjerrild Kro er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et gjestegiveri kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer for deg og kjæledyret ditt er Hotel Grenaa - Havlund og Hotel Marina.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Grenaa?
Kystvejens Hotel og Konferencecenter er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et gjestegiveri kan dessuten friste med en restaurant og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for strandferien er Hotel Grenaa - Havlund og Hotel Marina. Hvis du vil tilbringe en avslappende ettermiddag ved vannet, kan du dra til Nordstranden.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Grenaa?
Kystvejens Hotel og Konferencecenter er et populært overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant.
Hva er det beste spahotellet i Grenaa?
Hotel Marina er blant de beste spahotellene på stranden og har restaurant, innendørs basseng, treningssenter og bar/lounge. Tilbring en ettermiddag på Wellness med blant annet ansiktsbehandlinger, kroppsskrubber og massasje med varme steiner. Kystvejens Hotel og Konferencecenter er et annet populært spahotell i Grenaa.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Grenaa?
Grenaa har mye å tilby sine besøkende, blant annet golfmulighetene, sandstrendene og monumentene. Turister som besøker byen, kan også glede seg over akvariet, underholdningstilbudet og museene. En av områdets mest populære attraksjoner er Djurs Sommerland. I Grenaa kan du velge mellom 181 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Grenaa?
Noen av de mest besøkte severdighetene i byen er Kattegatcentret, Nordstranden og Baunhoj Molle Grenaa. I tillegg finner du Djurs Sommerland i området.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Grenaa?
Dra til Grenaa Trafikterminal for T-banetransport. Hvis du vil se mer av regionen, kan du ta toget fra Grenå stasjon.
Hvordan er værsesongene i Grenaa?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Grenaa er 892 mm.

Nylige anmeldelser i Grenaa

Flere reisealternativer