Sverige kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Gävle

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Gävle

Pensionat City
2 out of 5
Nygatan 8, Gävle
Hent priser
0.26 km fra sentrum
4/5Very Good! (367 anmeldelser)
Helt greit. Du får det du betaler for.

"- Serviceinnstilt personell. Fikk låne dusj og ekstra håndkle etter utsjekk. - Rommet var moderne og fint. - Renhold var bra. - Ligger sentralt til, men noe forvirrende at det er samme adresse og samme bygg som Best Western hotellet i Gävle. - Felles bad trekker noe ned, samt at det er en del støy ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2019

Pensionat City
Leilighet Sentral, men Rolig i Gävle. Ideell for Både Familie- og Forretningsreisende
Hent priser
1.23 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (4 anmeldelser)
Urlaub in Gävle

"Wir waren 5 Nächte in Gävle. Die Stadt haben wir mit dem Fahrrad erkundet. Sie hat einen schönen Park , tollte Gaststätten und ein Freibad. In die Stadt Uppsala sind wir mit dem Auto gefahren. Sie hat eine interessante Altstadt und schöne Museen. Außerdem haben wir schöne Stunden in der Natur ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Leilighet Sentral, men Rolig i Gävle. Ideell for Både Familie- og Forretningsreisende
Clarion Hotel Winn
4 out of 5
Norra Slottsgatan 9, Gävle
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 045 kr per natt
0.06 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (897 anmeldelser)
Bra

"Bra hotell med bra beliggenhet. Helt ok senger, bra fasiliteter på hotellet (basseng og badstu) pluss treningsrom og egen Garage i anknytning til hotellet"…"

Anmeldelse skrevet 16. des. 2019

Clarion Hotel Winn
Best Western Hotell Hedåsen
3 out of 5
Årsundavägen 100, Sandviken
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 904 kr per natt
22.45 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (248 anmeldelser)

"Greit hotell og god mat fin beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2018

Best Western Hotell Hedåsen
Scandic CH
3.5 out of 5
Nygatan 45, Gävle
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 988 kr per natt
0.38 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (470 anmeldelser)
Nice city hotel

"Nice hotel for one night. Glad they had parking in basement, difficult to park in the area. Very close to city center and restaurants.No aircondition, so having the window open in the middle of the town was noisy."…"

Anmeldelse skrevet 1. jun. 2017

Scandic CH
Scandic Gävle Väst
3 out of 5
Johanneslötsvägen 6, Gävle
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 933 kr per natt
2.9 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (509 anmeldelser)

"Bra familierom til tross for liten størrelse. God størrelse på sengen slik at baby fint får plass sammen med foreldrene. Også veggmonterte senger var ok til større barn. Jevnt over ok renhold, men fant skittene håndduker mellom de rene. Noe som er meget ubehagelig, enn om vi hadde tørket oss i ansiktet ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. jun. 2019

Scandic Gävle Väst
Elite Grand Hotel Gävle
4 out of 5
Kyrkogatan 28, Gävle
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 106 kr per natt
0.38 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (930 anmeldelser)
fint

"Ligger nær togstasjon og sentrum uten at det blir preget av mye lyd. Bra komfort og en god frokost som gir en bra start på dagen"…"

Anmeldelse skrevet 4. feb. 2020

Elite Grand Hotel Gävle
Järnvägshotellet
2.5 out of 5
Centralplan 3, Gävle
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 671 kr per natt
0.44 km fra sentrum
3.9/5Good! (209 anmeldelser)
Enkelt og veldig greit

"Vi fikk ekstra god info på mail og sms på forhånd. Da vi ankom ganske sent, sto nøkkelen i døra. Stort rom og greie bad og toalett på gangen. Frokosten var bra og hele oppholdet gitt knirkefritt."…"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2018

Järnvägshotellet
HOTELL BOULOGNE
2.5 out of 5
BYGGMÄSTARGATAN 1, Gävle
Hent priser
0.47 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (14 anmeldelser)
Prisvärt

"Bra service och intressant inredning i hallen. Prisvärt, dock fattig frukost. Rummet jag fick luktade lite rök så det var ett annat minus. Annars bra allt som allt."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2018

HOTELL BOULOGNE
Hotel Aveny Bed & Breakfast
2 out of 5
Södra Kungsgatan 31, Gävle
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 717 kr per natt
0.7 km fra sentrum
3.5/5Good! (411 anmeldelser)

"Greit"…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2017

Hotel Aveny Bed & Breakfast
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Gävle
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Gävle

Overnatting i Gävle

Hotell Gävle: Gävle er en koselig by i Sverige som har rundt 70 000 innbyggere. Byen ligger flott til ved Sveriges østkyst, og nærheten til vannet har gjort den populær blant norske turister. Det er mange hoteller i Gävle å velge mellom. Du kan velge et billig hotell med 2 stjerner eller et mer eksklusivt hotell med 4 stjerner. Det er romantiske hoteller, dyrevennlige hoteller og familiehoteller i byen.

Når du skal på ferie til Gävle, lønner det seg å bruke Expedia til å bestille hotell. Hvis du foretar din hotellbooking hos oss, er du sikret et billig hotell i Gävle. Jo mindre penger du bruker på hotellet, desto mer penger har du til å kose deg med.

Turen til ditt hotell i Gävle

De fleste nordmenn velger å fly til Gävle, siden kjøreturen fort tar en god del timer. Det er ikke noen direkteflyvninger fra Norge til Gävle, så du må regne med en mellomlanding. Byen er imidlertid ikke så langt fra Stockholm, så det er også et alternativ å fly direkte til Stockholm for deretter å leie bil. De fleste har uansett tenke å ordne seg med leiebil i Gävle, og med leiebil kan du kjøre rett til hotellet ditt fra flyplassen.

Hotellweekend i Gävle – Opplevelser

Det er mye spennende å se i Gävle, og det beste er at mange av severdighetene ligger rett ved hotellet. Gamlebyen i Gävle er svært populær blant turistene. Her kan du se gamle trebygninger som overlevde den store brannen som ødela deg meste av byen på 1800-tallet. Hvis du er glad i museer, tar du turen til det nasjonale jernbanemuseet. I løpet av besøket vil du lære mye om jernbaneutbyggingen i Sverige, og du kan se mange av de gamle togene som ble brukt utstilt.

Byfest i Gävle

De fleste byer har arrangementer de gjentar år etter år, og i Gävle er dette byfesten i august. Skulle du befinne deg i Gävle når denne festen går av stabelen, har du mye spennende å se frem til. Byfesten foregår i gamlebyen, og det er underholdning å finne rundt enhver sving. For de små settes det oppe et tivoli, noe som alltid er populært.

Shopping rett ved hotellet i Gävle

Hvis du har planer om å shoppe litt i løpet av ferien, trenger du ikke bekymre deg – Gävle har mer enn nok butikker du kan ta turen innom. Du kan velge om du vil gå rundt i byen å shoppe eller ta turen til et av de mange kjøpesentrene. I kjøpesentrene finner du de fleste av de store kjedebutikkene, mens du rundt om i byen kanskje kommer over butikker du ikke finner hjemme i Norge.

Sportsopplevelser

Sport er en viktig del av Gävles identitet, og byen har mange muligheter for deg som vil få med deg en kamp live. På fotballfronten er det Gefle IF som er laget, mens de som foretrekker ishockey kan se Brynäs IF, som har vært i den øverste divisjonen i Sverige i mange år. Dersom du vil bedrive litt sport selv, kan du prøve deg på golf eller bowling i Gävle.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Gävle?
Elite Grand Hotel Gävle er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Clarion Hotel Winn og Scandic CH også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Gävle hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Gävle.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Gävle?
Gävle Pendlarlägenhet er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. en leilighet er et bra valg for familier og kan friste med blant annet kjøkken på rommet og gratis parkering. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Best Western Hotel City Gavle og Scandic Gävle Väst. Jernbanemuseum er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Gävle?
Gävle Pendlarlägenhet er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet vaskeritjenester og kjøkken på rommet. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Best Western Hotel City Gavle og Scandic Gävle Väst.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Gävle?
Engeltofta Sea Lodge Hotel er et populært overnattingssted 3,5 stjerner og strand i nærheten. et leilighetshotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og en restaurant. Andre valgmuligheter nær stranden er Best Western Hotel City Gavle og Scandic Gävle Väst. Hvis du vil tilbringe en avslappende ettermiddag ved vannet, kan du dra til Lillsjön.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Gävle?
Elite Grand Hotel Gävle har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Hva er det beste overnattingsstedet i Gävle hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Elite Grand Hotel Gävle et hotell med 4 stjerner, restaurant samt gratis wi-fi og er perfekt for historieentusiaster som bestiller på Expedia.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man vil bo nær skibakkene i Gävle?
Basert på reisestatistikken vår er Gävle Pendlarlägenhet er et populært overnattingssted 3,5 stjerner, som er perfekt hvis du liker å gå på ski. en leilighet kan blant annet friste med gratis wi-fi og gratis ubetjent parkering. Hotel Aveny Bed & Breakfast er også et bra valg for vinterferien. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Hemlingbybacken.
Hvilke overnattingssteder i Gävle har basseng?
Engeltofta Sea Lodge Hotel er et leilighetshotell med 3,5 stjerner og kan friste med utendørsbasseng, restaurant og 2 utendørs tennisbaner. To andre overnattingssteder med basseng er Scandic Gävle Väst og Clarion Hotel Winn.

Nylige anmeldelser i Gävle

Flere reisealternativer