Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Zakynthos

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Zakynthos

Flyvinger til Zakynthos

Zakynthos er en gresk øy i det joniske hav med en blomstrende turistindustri. Den har en kystlinje på 123 km og kan tilby mange flotte strender samt gode muligheter både for de som er ute etter en avslappende ferie med familien, og de som er ute etter en sydenferie med bading, soling og festing. Hvis du vil reise til Zakynthos, kan du finne gode tilbud på fly til Zakynthos her på Expedia.

Expedia har oversikt over en rekke flyselskaper som tilbyr flybilletter til Zakynthos, og gjør det enkelt å finne gode tilbud for reisedatoene dine. For å få billigst mulig flyreiser til Zakynthos, kan det hende du må mellomlande, noe som gir deg en perfekt mulighet til å utforske byene du besøker, nærmere. Fly for eksempel via København til Athen, og spis en god lunsj eller få med deg de mest interessante severdighetene før du flyr videre til Zakynthos internasjonale lufthavn.

Flyplassen ligger mellom Zakynthos by og Laganas, en by som er perfekt for barnefamilier eller de som ønsker en avslappende ferie med en flott strandlinje og rolig uteliv. Herfra kan du ta deg videre ved hjelp av busser som går mellom de mest populære områdene på øya, men taxi er heller ikke spesielt dyrt. Hvis du ønsker mer frihet og mulighet til å utforske øya slik du vil, kan du også finne leiebiler i Zakynthos ved hjelp av Expedia. De fleste byene og strendene ligger på sør- og østkysten, mens vest- og nordkysten er mer preget av fjell og klipper.

Aktiviteter og severdigheter

Selv om de fleste byene og populære områdene ligger på den østlige og sørlige siden av øya, kan du også få med deg flere morsomme aktiviteter og severdighetene på motsatt side. Ta for eksempel turen til de fantastiske blå grottene på nordsiden av øya, som er en serie geologiske formasjoner som har dannet naturlige bueganger, der du kan bade i spektakulært blått vann. I vest langs Naviago-stranden kan du også besøke det berømte skipsvraket fra 1981 som ligger strandet. Vraket er et av de mest fotograferte stedene i Middelhavet, og for å få de beste bildene kan du gå til Agios Gergio Kremnao-klosteret for å få et unikt fugleperspektiv av skipet.

På sørsiden av øya finnes det en rekke vakre strender og feriesteder med spennende aktiviteter for turister. På Agios Nikolaos-stranden ved landsbyen Vassilikos kan du i tillegg til å slappe av på stranden med noe kaldt å drikke, oppleve vannsportaktiviteter som dykking og jetski. På Xehoriati-stranden ved landsbyen Alykanas finnes det også muligheter for snorkling langs vakre korallrev. Over hele øya finnes det også mange andre aktiviteter du kan bryne deg på, som basehopping, kajakkpadling, sykling og fotturer langs fjellene.

Finn billige flybilletter til Zakynthos

Hvis dette høres fristende ut, kan Expedia hjelpe deg med å finne alt du trenger for å finne billige flyreiser til Zakynthos. Bare angi reisedatoene dine, så lager vi en komplett oversikt over flyvingene. Hvis du bestiller fly og hotell i Zakynthos samtidig, kan du også finne flere gode pakketilbud for reisen din.

Informasjon om flyreiser til Zakynthos

Ankomstflyplass Zakynthos
Ankomstflyplassens IATA-kode PYR

Populære flyvninger til Zakynthos

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.