Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Whistler

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Sep 1, 2018

Nei

Fly til Whistler

Flyvninger til Whistler

Som et av de største skistedene i Nord-Amerika trekker Whistler til seg både naturelskere og vintersportsentusiaster. Whistler ligger litt over 100 kilometer fra Vancouver og er det perfekte tilfluktssted for alle som søker gode utendørsopplevelser. Whistler Mountaineer er et damptog som gir passasjerene en langsom, naturskjønn tur til byen fra Vancouver. Det finnes også helikopterflyvninger til Whistler som slipper av ivrige skiløpere rett ved de mest bortgjemte skiløypene for noen virkelig unike skiturer. Besøkende kan også leie fly og oppleve den enestående utsikten over det vakre fjellområdet.

Selv om anlegget har over 200 løyper for ski eller snowboard, har Whistler mer å by på enn bare snødekte bakker. Whistler har også en terrengsykkelpark som er åpen fra mai til oktober, og noen av skiløypene gjøres om til sykkelløyper i sommermånedene. En praktisk gondolbane går til toppen av fjellet, til glede for syklistene. Fotturer er også en populær aktivitet, og det finnes en rekke løyper for både nybegynnere og eksperter i nærheten av byen. Om vinteren blir de samme turstiene flotte langrennsløyper. I sommermånedene finnes det flere profesjonelle golfbaner i nærheten av Whistler for deg som liker å tilbringe tid på greenen.

Expedia.no kan hjelpe deg med alle dine flyreisebehov, fra å finne informasjon om billige flyreiser til Whistler til å oppdage rabatter eller spesialtilbud slik at du kan spare penger når du planlegger turen. Søk etter de beste prisene på flybilletter til Whistler her på Expedia.no, og bestill hotell eller leiebil samtidig for å oppnå en lavere pris, takket være Expedias praktiske kombinasjonsmuligheter. Du kan finne, bestille og kjøpe pakketilbud som passer perfekt til akkurat den måten du liker å reise på. La Expedia.no hjelpe deg med å bestille billige flybilletter til Whistler i dag.

Informasjon om flyreiser til Whistler

Ankomstflyplass Whistler
Ankomstflyplassens IATA-kode YVR

Populære flyvninger til Whistler

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.