Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Visby

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Flyreiser til Visby

Gotlands hovedstad er et populært reisemål for alle som bor i området rundt Østersjøen, men tiltrekker seg også mennesker fra lengre unna. Sommerhalvåret er en tid som ser et økt antall billige fly til Visby, og med god grunn: Den milde, baltiske sjøbrisen komplementerer solskinnet i de vakre, trange bygatene, og gjør Visby til et ekte sommerparadis. Det er ikke uten grunn at stadig flere nordmenn velger å feriere her.

I tillegg til å være en koselig, svensk småby, har Visby mye spennende historie å vise til. Den strategiske plasseringen av Gotland i Østersjøen, har gjort at øya har skiftet eier mange ganger opp gjennom århundrene. I sentrum av byen kan det føles som om hver eneste brostein har en historie å fortelle, og at gatene og bygningene har vært kulisser i utallige filmsett. Spesielt Ingmar Bergman likte å bruke byen til akkurat dette, selv om vi ikke vet hvordan han fikk tak i billige flybilletter til Visby.

Om du er så heldig at du lander sørfra på Visby lufthavn, kan du se ringmuren i all sin prakt fra lufta. Da er det fint å vite at flere av de selskapene som tilbyr flyreiser til Visby, bruker små propellfly som kommer inn i lav høyde og lav hastighet til flyplassen. Du får sett enda mer ut av flyvinduet, og kan begynne ferien med et skikkelig panoramabilde av en fantastisk middelalderby.

Historisk, unikt og spennende i Visby

Selve tettstedet Visby har vært bebodd siden før vikingtiden, og var en av de viktige handelsstedene for hanseatene på midten av 1100-tallet. Disse handelsfolkene var ikke spesielt populære blant bøndene som bodde på øya ellers, og måtte dermed sette opp en bymur som beskyttelse. Visby Ringmur er en av byens desidert mest unike og best besøkte severdigheter. Det er få som reiser til Visby uten å få meg seg denne attraksjonen.

Byen i seg selv er aller best å utforske til fots, men hele Gotland er en landlig og idyllisk perle som bør tas i nærmere øyesyn. Det anbefales på det varmeste å leie bil i Visby og bruke noen dager på å se øya. Avstandene er ikke større enn at du kan ta inn på et hotell i Visby, og bruke dette som utgangspunkt for en rekke spennende utflukter.

Slik finner du gode flybilletter til Visby

I sommersesongen er det en rekke billige fly til Visby, enten med mellomlanding i Oslo, Stockholm eller Göteborg – litt avhengig av hvor du starter reisen din. Med vår fleksible søkemotor, kan du prøve mange forskjellige kombinasjoner av reiseruter. Det er mange kriterier å ta hensyn til når du skal booke en ferie. Pris er naturligvis et viktig moment, men det kan lønne seg å tenke på reisetid, avreisetidspunkt og ankomsttidspunkt. Kanskje har du et bonuskort med et spesielt flyselskap? Da kan det noen ganger lønne seg å ikke velge den aller billigste flybilletten til Visby. Uansett hvilken kombinasjon du ender opp med, vil en ferie i Visby stimulere de historieinteresserte, de forelskede og de badeglade.

Informasjon om flyreiser til Visby

Ankomstflyplass Visby
Ankomstflyplassens IATA-kode VBY

Populære flyvninger til Visby

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.