Billige flyreiser til Vejle

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 691 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Vejle

Flyvninger til Vejle

Vejle er Danmarks niende største by, og den ligger på Syd-Jylland. Den er veldig sjarmerende og typisk dansk. Like i nærheten ligger Legoland, som gjør byen til et yndet reisemål for alle som har lyst til å oppleve en av Danmarks største attraksjoner. Vejle har dog ingen egen flyplass, så du kan ikke fly til Vejle, men du flyr til Billund flyplass, og derfra går det busser og tog resten av veien. Når du har bestemt deg for å reise til Vejle, og du er klar for å kjøpe flybilletter, anbefaler vi å bruke søkeverktøyet her på Expedia.no for å finne billetten som passer deg aller best. Med verktøyet vårt finner du enkelt flybilletter til Vejle, det viser deg nemlig alle flybillettene i en oversiktlig liste. Listen kan du sortere for å vise billige flybilletter til Vejle. Bestiller du leiebil og hotell i Vejle samtidig som fly, sparer du enda mer.

Opplevelser i byen

Vejle er dansk sjarm på sitt beste. Koselige smågater, hyggelige spisesteder og flere muligheter for shopping. Danskene er kjente for å være gode på design, så her kan du gjøre noen kupp. I området er det også fantastisk natur, Danmark viser seg fra sin beste side her på østkysten. Du befinner deg like ved sjøen og har gode muligheter til å både padle og ro langs den idylliske kysten. Det en en god idé å leie bil i Vejle for å fritt kunne reise til og fra Legoland når du ønsker det. Det er en tur på litt under 30 kilometer.

Flyreiser til Vejle fra flyplasser i Norge

Selv om Vejle ikke har en egen flyplass, kommer du deg enkelt til byen via Billund flyplass. Norwegian flyr direkte til Billund fra Oslo og det er en grei flytur på rett over en time. Hvis du vil fly fra Rygge med Ryanair, mellomlander du i London. Du kan også fly med SAS, og da vil mellomlandingen bli i København.

Siden Danmark er en del av Schengen-samarbeidet, trenger du i utgangspunktet verken pass eller visum for å komme deg over grensen. Husk imidlertid på at pass er det eneste godkjente ID-beviset for nordmenn i Danmark, så det er viktig at du tar det med, spesielt hvis du planlegger å leie en bil.

Billund flyplass

Flyplassen i Billund er en av Danmarks mest travle. Det er så enkelt å komme seg videre derfra til mindre danske byer på Jylland at det er denne flyplassen som er mest trafikkert etter København. Jernbanenettverket er godt utviklet, og det er i tillegg gode mulighetene for å ta buss fra flyplassen. Billund er en moderne flyplass med alt du kan tenke deg av fasiliteter, inkludert butikker, taxfree og restauranter. Hvis du har tenkt å ordne deg med leiebil, er det et godt tips å bestille leiebilen på forhånd her på Expedia.no. Da kan du hente bilen på flyplassen, og kjøre de knappe 30 kilometerne til Vejle for egen maskin.

Populære flyvninger til Vejle

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 691 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.