Billige flybilletter til Växjö

Fly til Växjö

Flyvninger til Växsjö

Växjö er en trivelig mellomstor by sørvest i Sverige. Det er omtrent 80 000 innbyggere i byen, noe som gir den en rolig puls, men det er fortsatt mange ting å se og gjøre der. Siden den ligger sør i Sverige, er det mange fine grøntområder å besøke, og byen er spesielt kjent for sine strender og nærhet til nettopp Växjöen. Når du vil fly til Växjö, må du først innom Stockholm. Derfra går det et litt mindre fly til Växjö. Når du har bestemt deg for å reise til Växjö, og du er klar for å kjøpe flybilletter, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Med verktøyet vårt finner du enkelt flybilletter til Växjö, det viser deg nemlig alle flybillettene i en oversiktlig liste. Du kan også sortere listen for å vise billige flybilletter til Växjö. Bestill leiebil og hotell i Växjö samtidig som fly, og du kan spare enda mer.

Opplevelser i byen

Växjö er stedet man drar for å nyte den herlige svenske naturen. Sjøen rett ved byen har en fire kilometer lang sti rundt seg, som det er populær å jogge eller gå langs. Et rolig tempo er egentlig å anbefale, for da kan du få med deg en del ting på veien. Du kan slå deg ned på en benk, se på blomster, besøke fuglereservatet eller se kunst langs stien. Teleborg slott er også verdt et besøk. Det kan lønne seg å leie bil i Växjö, så du kan kjøre til slottet, og til de andre attraksjonene.

Flyreiser til Växjö fra flyplasser i Norge

Selv om byen ikke er så stor, har den en egen flyplass. Du må dog mellomlande i Stockholm, men dit flyr jo både SAS og Norwegian. Fra Stockholm går det et noe mindre fly fra Braathens Regional eller Malmö Aviation. Totalt vil en flyreise til Växjö ta i underkant av seks timer, litt avhengig av hvilke fly som går når og hvordan mellomlandingen blir.

Siden Sverige er en del av Schengen-samarbeidet, trenger du i utgangspunktet verken pass eller visum for å komme deg over grensen. Husk imidlertid på at pass er det eneste godkjente ID-beviset for nordmenn i Sverige, så det er viktig at du tar det med, spesielt om du skal leie bil.

Växjö flyplass

Flyplassen i Växjö ligger et lite stykke utenfor sentrum av byen, men du vil finne flere alternativer for å komme deg inn til sentrum. Når du lander vil du finne alt av moderne fasiliteter som du forventer av en flyplass, som restauranter, butikker, kaféer og taxfree. Muligheter for å leie konferanserom finnes også. Hvis du booker leiebil på forhånd her på Expedia.no, kan du hente den på flyplassen og kjøre selv det lille stykke til hotellet ditt. Har du bil, står du også fritt til å oppleve resten av fylket Kronoberg i hjertet av Sverige uten å være bundet at buss eller togruter.

Ofte stilte spørsmål