Fly til Toulouse

Flyvinger til Toulouse

Er du ute etter en storbyferie i vakre omgivelser med mange spennende aktiviteter og flotte severdigheter? Toulouse et fantastisk reisemål for en rekke forskjellige behov, og kan i tillegg skryte av nær beliggenhet til Pyreneene for flotte friluftsopplevelser. Hvis du bestiller på Expedia, kan du enkelt finne billige flybilletter til Toulouse.

Toulouse er Frankrikes fjerde største by, og ligger i regionen Midi-Pyrénées sør i Frankrike. Elven Garonne og kanalen canal du Midi strømmer gjennom byen, som er en del av de to kanalene som danner vannveien mellom Atlanterhavet og Middelhavet. Toulouse er Frankrikes senter for høyteknologi for luft- og romfart, men byens teknologiske vekst har likevel ikke påvirket den vakre historiske byens preg. Du finner fortsatt bygg i teglstein, brolagte gater i gammel romersk stil og sjarmerende åpne plasser.

Aktiviteter og severdigheter

I Toulouse finnes det en rekke spennende aktiviteter og interessante severdigheter å få med seg. Ta for eksempel en spasertur langs Garonne-elven og se klassisk europeisk arkitektur. Toulouse har et relativt lite bysentrum, og du kan nå de fleste severdighetene til fots, blant annet Basilique Saint Sernin fra 1000-tallet, Pont-Neuf, bygget på 1500-tallet, og Kapitolen i Toulouse, som inneholder operahuset Théâtre du Capitole.

Toulouse kan også by på spennende uteliv. Bli for eksempel med på en fest ved Place Saint Pierre, som er svært populær blant byens mange studenter. Det finnes også en rekke sjarmerende puber og restauranter, og prøv lokale spesialretter som and, Saucisse de Toulouse og Cassoulet.

Flyreise til Toulouse

Hvis du vil reise til Toulouse, kan du raskt finne en oversikt over flyreiser til Toulouse her på Expedia. Anerkjente flyselskaper som Lufthansa, KLM og Brussels Airlines tilbyr flybilletter til Toulouse fra Oslo Lufthavn, som er enkelt tilgjengelig med gode buss- og togforbindelser fra flere steder i Norge. Med mellomlandinger i byer som Paris, Amsterdam og Frankfurt får du gyllen anledning til å gjøre ferien din enda mer opplevelsesrik ved å finne på morsomme opplevelser i byene du besøker på vei til reisemålet. Ta for eksempel en dagstur i Paris, og spis en rolig lunsj ved Eiffeltårnet før turen går videre til Toulouse. Fra Toulouse-Blagnac lufthavn, som ligger ca. 11 km vest for Toulouse sentrum, kan du ta deg videre med shuttlebuss eller offentlig buss til byens største buss- og togstasjoner. Du kan også ta taxi fra flyplassen hvis du heller ønsker dette. Hvis du planlegger å holde deg i sentrum av byen, er det enkelt å ta seg videre til fots, men byen har også et godt kollektivtrafikktilbud hvis du skal lenger unna. Her på Expedia kan du også finne informasjon og tilbud for bilutleie i Toulouse, hvis du vil ha friheten til å ta deg rundt på egenhånd eller utforske de nærliggende områdene.

Hvis dette høres fristende ut, kan Expedia hjelpe deg med å finne alt du trenger når du skal fly til Toulouse. Bare angi reisedatoene dine, så lager vi en komplett oversikt over flyvingene. Hvis du bestiller fly og hotell i Toulouse samtidig, kan du også finne flere gode pakketilbud for reisen din.

Informasjon om flyreiser til Toulouse

Ankomstflyplass Toulouse
Ankomstflyplassens IATA-kode TLS