Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Toscana

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Toscana

Fly til Toscana

Du kommer deg lett med fly til Toscana fra norske flyplasser, og det tilbys mange flyvninger til og fra dette attraktive området. Expedia kan by på billige flybilletter til Toscana, og bestiller du overnatting og leie av bil samtidig, kan du spare penger.

Toscana ligger i den nordlige delen av Italia og er kjent for å være en av landets vakreste regioner. Området kan ikke bare by på god vin men også kunst- og arkitekturfylte byer som Firenze, Pisa og Siena, flotte naturområder, og sjarmerende små byer inne i landet, som San Gimignano og Montepulciano. Regionen har i tillegg en lang kyststrekning fylt med hyggelige byer, som blant annet Orbetello.

Flyvninger til Toscana fra flyplasser i Norge

Du kan komme deg til Toscana ved å fly til Pisa lufthavn (PSA) eller til Firenze lufthavn (FLR). Til Pisa tilbys det direkteflyvninger fra Oslo Lufthavn (OSL) i sommermånedene. Flyr du til Firenze, uavhengig av årstid, eller til Pisa utenom sommersesongen, må du fly via en by som Frankfurt, Amsterdam eller Paris for å komme deg til Toscana.

Mange turister bestiller flybilletter til Toscana om sommeren, når regionen kan by på det varmeste været, og når det tilbys flest direkteflyvninger hit. Denne perioden byr imidlertid også gjerne på lange køer til attraksjonene og høyere priser, så om du foretrekker færre turister og billige flyreiser, kan det lønne seg å utforske mulighetene for å reise hit om våren eller høsten i stedet.

Fly til Pisa lufthavn (PSA) eller Firenze lufthavn (FLR)

Pisa lufthavn (PSA) er noe større enn Firenze lufthavn (FLR), og det er generelt sett enklere å finne en flyvning til Pisa enn til Firenze. Har du planer om å besøke både Pisa og Firenze, spiller det liten rolle hvilken av byene du flyr til, da du uansett kommer deg lett fra den ene til den andre med toget. Vil du utforske den toskanske kysten, kan det lønne seg å fly til Pisa.

Pisa lufthavn (PSA) ligger ca. 5 kilometer sør for sentrum av Pisa, og du kommer deg lett inn til byen med buss eller droje. Et nytt, skinnegående transportalternativ fra flyplassen vil etter hvert sørge for å gjøre turen til sentrum enda raskere. Firenze lufthavn (FLR) ligger ca. 8 kilometer nordvest for Firenze sentrum, og også fra denne flyplassen kan du ta buss eller drosje inn til byen.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Toscana, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du i hyggelige Pisa, vil du ha kort vei til verdens mest berømte skjeve tårn. Velger du i stedet å overnatte i flotte Firenze, vil du befinne deg i samme område som noen av Italias viktigste kunstmuseer. Du kan også overnatte i sjarmerende Siena, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Eller hva med å overnatte i den trivelige kystbyen Orbetello?

Uavhengig av hvor i regionen vil overnatte, kan du bestille både flyvninger og overnatting på Expedia.

Informasjon om flyreiser til Toscana

Ankomstflyplass Fiumicino - Leonardo da Vinci internasjnale lufthavn
Ankomstflyplassens IATA-kode FCO
Ankomstby Roma

Populære flyvninger til Toscana

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.