Billige flybilletter til Szczecin

Billige flyreiser til Szczecin

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 51 kr for enveisflyvninger og 348 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Wizz Air
LOT-Polish Airlines

Fly til Szczecin

Szczecin som ligger nær Østersjøen, er en av de største og eldste byene i Polen. Byen ligger på begge sider av elven Oder, og inkluderer også flere øyer. Har du bestilt flybilletter til Szczecin får du oppleve en av de største havnebyene i Polen. Byen er en relativt ny turistdestinasjon, men med en mektig historie. Du kan finne billige reiser til Szczecin ved å søke på blant annet Expedia på nettet.

Flyreiser til Szczecin

Når du velger å fly til Szczecin lander du på Szczecin-Goleniów lufthavn. Flyplassen ble bygget på 1950-tallet som en militær flyplass. Først på slutten av 1960-tallet ble det kommersiell aktivitet her.

Ting å gjøre i Szczecin

Med et par billige flybilletter til Szczecin kan du oppleve byens lang historie og arkitektur, preget av forskjellige tidsepoker. Selv om store deler av byen ble ødelagt under andre verdenskrig, har mye blitt restaurert. Her kan du blant annet besøke Jakobskirken fra 1100-tallet og det gotiske rådhuset fra 1200-tallet. Det er et stort utvalg av forskjellige hoteller i Szczecin, her finner du både eksklusive og rimelige alternativer.

I Szcezcin kan du handle i små koselige butikker og på markeder. Her kan du gjøre gode kjøp for prisnivået er nemlig generelt mye lavere i Polen enn i Norge. Du finner store kjøpesenter her og velkjente merkevarer. Det offentlige transportsystemet er godt utbygget, og du kan benytte både trikk og buss for å komme deg rundt i byen. Det er også godt mulig å leie bil i Szczecin.

Billige fly til Szczecin

Selv om Szczecin er en relativt ny turistdestinasjon, er det flere operatører som betjener flyplassen. Og en flyreise til Szczecin tar ikke mer enn en og en halv time fra for eksempel Oslo.

Det er et lite utvalg av butikker på flyplassen, og her finner du også noen få spisesteder som serverer enkel mat og drikke. Ellers har flyplassen utsiktsvinduer over flyplassen hvor du kan betrakte avganger og ankomster.

Det er gratis trådløst Internett til alle passasjerer her, og tilgang på førstehjelpsutstyr og stellerom for deg som reiser med små barn. I tillegg har flyplassen et kapell, minibanker og en informasjonsskranke som hjelper deg ved behov.

Flyplassen ligger omtrent 38 km nordøst for Szczecin. Har du egen leiebil, kan du følge riksvei A6 (som er en del av E28) til Szczecin. Dette tar omtrent en halv time. Du kan også ta toget direkte fra flyplassen, og dette tar omtrent 40 minutter. I tillegg kan du leie både taxi og minibuss, som tar deg med til hotellet ditt.

Det finnes totalt 13 andre flyplasser i Polen. De som ligger nærmest finner du i Poznan og Zielona Gora. Begge disse ligger mellom to og tre timer unna Szczecin med bil. Byen ligger også helt på grensen til Tyskland, og det er ikke mer enn to timer å kjøre hit fra Berlin. Så det er også et alternativ å ta en tur hit i samme slengen!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Szczecin

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 51 kr for enveisflyvninger og 348 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Wizz Air