Billige flyreiser til Stuttgart

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 779 kr for enveisflyvninger og 1 349 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Stuttgart

Flyvninger til Stuttgart

Stuttgart er perfekt som reisemål for en helgetur, siden du rekker å få sett en god del av byen på noen dager. Det er mye spennende du kan gjøre i byen som turist når du reiser til Stuttgart, og nedenfor kan du lese litt mer om byens mest interessante attraksjoner og severdigheter. Når du har bestemt deg for dine reisedatoer og er klar for å kjøpe flybillett, bør du benytte deg av Expedia.no sitt søkeverktøy. Det gjør det enkelt for deg å finn et billig fly til Stuttgart, siden du får opp en oversiktlig liste over alle billige flybilletter til byen. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Stuttgart samtidig som du bestiller fly, kan du spare enda mer!

Attraksjoner og severdigheter i Stuttgart

Det er mye å se i Stuttgart, men noe du må få med deg i løpet av oppholdet, er det storslåtte slottsanlegget. Det dominerer virkelig bybildet, og dette slottet, med tilhørende slottspark, er det perfekte møtestedet i byen. Slottet ble bygd mot slutten av 1700-tallet, av hertugen av Württemberg. Målet var at slottet skulle bli et nytt Versailles, et fantastisk slott i Frankrike. Kunstinteresserte bør ta turen innom det store kunstmuseet på slottsplassen, hvor det stilles ut hele 15 000 verker. Det er stort sett samtidskunst og moderne kunst som stilles ut, så det kan være interessant også for de som ikke er spesielt opptatt av kunst. Byens nasjonalmuseum, som ligger i det game slottet i Württemberg, er også verdt et besøk.

Flyreiser til Stuttgart fra flyplasser i Norge

Det er mange flyvninger til Tyskland fra Norge, men ingen flyr direkte til Stuttgart. Siden du må mellomlande, har du et godt utvalg av flyselskaper og ruter å velge mellom når du skal på ferie til Stuttgart. Hvis du flyr fra Oslo og har maksimalt flaks med tiden mellom flyene når du mellomlander, ender du opp med en flyreise som tar omtrent 3 timer og 30 minutter, men de de fleste flyreisene har en reisetid på mellom fire og fem timer. Det er avganger hele dagen lang, fra tidlig morgen til sent på kveld.

Både Norge og Tyskland er en del av Schengen-samarbeidet, så du trenger derfor ikke i utgangspunktet pass eller visum for å fly til Stuttgart. Pass er imidlertid eneste godkjente ID-bevis for nordmenn i Tyskland, så det er derfor viktig at du uansett tar med deg passet ditt.

Stuttgart flyplass

Flughafen Stuttgart, som flyplassen heter på tysk, er byens internasjonale flyplass. Omtrent ti millioner passasjerer er innom flyplassen årlig. Den sto ferdig i 1939, og det var ikke før i 2004 at den opprinnelige terminale endelig ble erstattet. Totalt består flyplassen nå av fire terminaler, og den har det meste du forventer av restauranter, butikker og andre tjenester tilgjengelig. Inn til Stuttgart sentrum er det 13 kilometer, og du kan ta både buss og tog for å komme deg inn til sentrum. Tyskland er et kjent for sine mange store bilmerker, så hvis du har tenkt å ha leiebil i Stuttgart, kan du jo avtale å hente en BMW eller Mercedes på flyplassen når du lander.

Populære flyvninger til Stuttgart

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 779 kr for enveisflyvninger og 1 349 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.