Billige flybilletter til St. John's

Billige flyreiser til St. John's

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 10 344 kr for enveisflyvninger og 7 307 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air Canada
Lufthansa
Air Canada
Air Canada
Air Canada
Air Canada
Air Canada
Air Canada
Air Canada
Air Canada

Fly til St. John's

Om

Fly til

Drømmer du om en kul ferie? Da kan en reise til i Newfoundland være stedet for deg. Pass på å ta en tur til Signal Hill mens du besøker . Flere festninger har blitt bygd på Signal Hill, som har utsikt over havnen. I 1901 ble det første transatlantiske trådløse signalet mottatt nettopp her. Det er ingen mange på hoteller i , så du vil helt sikkert finne et hotell som passer for deg.

Leter du etter noe å bite i eller slukke tørsten med, bør du besøke George Street. Denne gaten er to kvartal lang og består bare av restauranter, barer og puber. Her finner du garantert noe du liker. Ellers har byen mange andre spennende attraksjoner og severdigheter, som kunstgalleriet og museet The Rooms og Cabot Tower, et arkitektonisk kunstverk.

Finne flybilletter til

Det er mulig å finne billige flybilletter til fra Norge, men siden det her er snakk om en lang reise, er «billig» et relativt beløp. For å finne et så billig fly til som mulig, gjør du uansett lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på nettstedet vårt. Da får du opp en liste over alle tilgjengelige flybilletter, og denne listen kan du sortere etter pris eller reiselengde.

Flyreiser til fra norske flyplasser

Du har mange daglige ruter å velge mellom når du skal fly til fra Norge, men en del av dem har veldig lang reisetid. De raskeste rutene har bare én mellomlanding og gjør unna turen på rundt elleve timer – avhengig av lengden på mellomlandingen. Siden reisetiden kan variere fra elleve til over 30 timer, er det viktig å være oppmerksom på dette når du bestiller. Reiser du eksempelvis med små barn, kan det være veldig slitsomt å måtte vente lenge på forskjellige flyplasser mellom flyvningene.

Når du har bestilt en flyreise til , må du huske på å ordne gyldig ETA før avreise. Du trenger med andre ord ikke visum, men du må ha gyldig ETA. Dette gjør du på internett, og når du har fullført registreringen, er den gyldig i fem år.

Fly til St. John's internasjonale lufthavn (YYT)

Dette er en mellomstor flyplass som har røtter tilbake til annen verdenskrig. Flyplassen har én terminal, og i denne terminalen finner du både kafeer og spisesteder i Food Court i første etasje. Det er også en duty free-butikk og en gavebutikk i terminalen. Du vil nok også sette pris på at det er mulighet for både å surfe på Internett og lade de digitale enhetene dine gratis rundt om på flyplassen.

Det er omtrent ti kilometer fra flyplassen sørover til sentrum. Det billigste alternativet for å komme seg inn til sentrum, er å ta bussen. Det er også drosjer tilgjengelig utenfor flyplassen, og drosjeturen er ikke på mer enn 10–15 minutter. Dersom du har planlagt åleie bil i , kan du ordne det på flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til St. John's

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 10 344 kr for enveisflyvninger og 7 307 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air Canada
Air Canada