Billige flybilletter til Sliema

Billige flyreiser til Sliema

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 173 kr for enveisflyvninger og 1 555 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
ITA Airways
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Fly til Sliema

Skal du fly til Sliema eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Sliema. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Sliema eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Sliema eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Sliema?
Hvis du tenker å fly, trenger du ikke å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har nemlig bare én – og det er Luqa (MLA-Malta Intl.).
Hvor langt er det til MLA fra sentrum av Sliema?
Luqa (MLA-Malta Intl.) er bare en kort kjøretur fra det yrende livet i sentrum av Sliema. Du finner den 7 km fra bykjernen.
Kan jeg fly til Sliema nå?
For å få den nyeste informasjonen om fly til Sliema kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om gjeldende reiserestriksjoner og om du må i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Sliema?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Sliema, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Sliema med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Sliema, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Sliema?
Planlegger du å fly til Sliema, lander du på MLA. Når du ankommer, vil du være 7 km fra bykjernen.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Sliema?
Det finnes totalt 20 flyselskaper som forbinder Sliema med 91 flyplasser.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Sliema?
De fleste reisende velger å fly med easyJet, Air Malta og British Airways når de skal reise til Sliema. De fleste av disse flyvningene kommer fra London, og ruten betjenes vanligvis av easyJet.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Sliema?
Det er mye enklere å fly til et nytt sted uten lange stopp underveis. Hvis du planlegger å dra til Sliema, så er det ca. 437 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Sliema avreise fra?
Flyvninger til Sliema fra flyplasser i London, Newport og Ashford, blir fort utsolgt.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Sliema?
Hvis det er London du reiser fra, får du en flytur på omtrent 3 t og 10 min før du ankommer Sliema. Reiser du fra Newport, tar det rundt 3 t og 20 min, og fra Ashford tar flyturen i snitt 3 t og 20 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Sliema?
Ikke vent for lenge med å kjøpe billetter. Dette er et av triksene erfarne jetsettere bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller i god tid, er valgmulighetene flere, og flybillettene er rimeligere. Ikke nok med det. Du bør også sjekke om reisemålet har flere enn én flyplass. Flyprisene kan variere avhengig av hvilken flyplass du flyr til. Ikke glem å sammenligne billettpriser hos forskjellige flyselskaper. En annen måte du kan spare litt på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du snubler over et godt tilbud, er det bare å kjøre på. Grip muligheten når den er der!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Sliema?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en komfortabel flytur hvis du planlegger før du drar. Her har du en liste med gode reisetips, slik at du kan få en pangstart på ferien til Sliema.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Først og fremst bør du ta med pass, viktige dokumenter, lommebok og medisiner. Deretter tar du med noe som får tiden til å gå på flyet. Noen bra forslag er en god bok og en smarttelefon med filmer du kan se. Satser du på å lade opp med en lur, er en støttende nakkepute og støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du ta med deg noen toalettsaker, så du føler deg bra når du lander.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør sjekke at du ikke har skarpe eller spisse gjenstander nederst i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt å ta med på flyet, er eksplosive eller lett antennelige produkter som aerosolbokser og brennstoff samt væske og gelé i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Komfort bør være førsteprioritet når du skal velge hva du skal ha på deg under flyreisen. Det er også lurt å ha på behagelige sko ettersom hovne føtter og ankler er ganske vanlig. Romslige, flate sko er et bra valg.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyturer å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand forårsaket av inaktivitet over lengre tid. For å forhindre dette bør du gå litt opp og ned midtgangen hvis du kan. Kompresjonssokker og -strømper bidrar også til å redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Sliema?
Erfarne reisende vet at hemmeligheten er å være forberedt før man kommer til kontrollen på flyplassen. På den måten går du om bord på flyet til Sliema før du rekker å blunke. Følg disse tipsene for å få en knallbra start på ferien:

  • Ha ombordstigningskort og ID i nærheten. Dette er det første du blir spurt om i kontrollen.
  • Så er det på tide å strippe. På en måte. Du må legge belte, ytterklær, nøkler og andre ting som øretelefoner i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Det hele går raskere hvis du kler av deg før din tur nærmer seg.
  • Elektronikk som PC-er og mobiler må også legges i en kasse for å gjennomlyses. Ikke vær redd – du er raskt tilbake på nettet.
  • Gelé og væske du vil ha med om bord, som sjampo og hårspray, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Det er en god idé å ha på joggesko ettersom det reduserer sjansen for at du må ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Fjellsko og tyngre sko må ofte sjekkes.
  • Det er ikke tillatt å ha med skarpe gjenstander som kniver og sakser på flyet. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i kofferten du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Sliema
Ankomstflyplass
Malta int.
Ankomstflyplassens IATA-kode
MLA
Ankomstby
Luqa
Pris tur-retur
957 kr

Populære flyvninger til Sliema

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 173 kr for enveisflyvninger og 1 555 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa