Billige flybilletter til San Diego

Billige flyreiser til San Diego

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 565 kr for enveisflyvninger og 6 085 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Aeroflot-Russian Airlines
United
Lufthansa
Finnair
American Airlines
Delta
TAP Portugal
Qatar Airways
Icelandair
KLM

Fly til San Diego

Fly til San Diego

San Diego var en gang en søvnig liten marineby. Men i løpet av de siste årtiene har San Diego kvittet seg med småbypreget og vokst seg til et utrolig reisemål som passer alle typer turister. Med nesten perfekt vær, en mengde turistattraksjoner og festivaler hele året, er det lett å like San Diego. Finn selv ut hva som tiltrekker 30 millioner besøkende hvert år ved å bestille billige flybilletter til San Diego på Expedia.no i dag.

Flyplasser i San Diego

De fleste flyene til San Diego lander på San Diego Intl. Airport (SAN) som også er kjent som Lindbergh Field. Navnet «Lindbergh Field» oppsto fordi Spirit of St. Louis ble designet, bygget og testet i San Diego. SAN ble opprinnelig kalt San Diego Municipal Airport – Lindbergh Field. Navnet ble senere byttet, men Lindbergh-delen er fortsatt brukt. SAN er en utrolig flyplass. Det er den travleste flyplassen med én rullebane i USA og den nest travleste i verden. Flyselskaper med stor tilstedeværelse på SAN er blant annet Southwest Airlines og Alaska Airlines, og her ligger også 20 passasjerflyselskaper som har direkteflyvninger til 49 destinasjoner. Få mer informasjon om flyplassen i San Diego på Flights.com. Montgomery Field, Brown Field, Tijuana International Airport og McClellan-Palomar Airport er andre kommersielle flyplasser i nærheten.

Bestill flybilletter til San Diego hos Expedia

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Når bør du bestille flybilletter til San Diego?

San Diego er et flott sted å besøke hele året. Hvis du ønsker å delta på én av de mange festivalene i San Diego, f.eks. Mardi Gras i Gaslamp Quarter, Comic-Con, Rock 'n' Roll Marathon, Fleet Week eller San Diego Thanksgiving Dixieland Jazz Festival, bør du bestille billetter i god tid. Hvis du venter til det nærmer seg, kan det bli utsolgt. Hvis du er mer interessert i en stille og rolig ferie, kan du bestille flybilletter til San Diego i lavsesongen mellom november og januar. Været er mest behagelig om høsten, og selv om våren også er deilig, er det for kaldt til å bade i havet.

Fly til San Diego fra Newark

Reis fra østkysten til vestkysten ved å bestille våre billige flybilletter fra Newark (EWR) til San Diego (SAN). På mindre enn fem og en halv time passerer flyet ditt ni ulike stater og tilbakelegger en distanse på over 3800 km. Bare spør flyverten om et teppe slik at du kan krype under det å se en film eller to på flyet.

Fly til San Diego fra Dallas

På litt over to og halv time tar flyet fra Dallas (DFW) til San Diego (SAN) deg til Stillehavet. Når du flyr de over 1900 kilometerne, bør du nyte utsikten over Nord-Texas, New Mexico og Arizona før du lander i «Golden State».

Fly til San Diego fra Miami

Gjør deg klar til å sammenligne strendene i Florida med de i California når du bestiller den billige flybilletten fra Miami (MIA) til San Diego (SAN). Flyturen tar omtrent fem timer mens du svever over 3500 km over USA, så pass på å sove litt eller se noen filmer på flyet. Titt ut vinduet og se Mexico-gulfen og tre ulike stater før du lander. Ikke glem å pakke solkremen til denne ferien på vestkysten.

Fly til San Diego fra Las Vegas

Bytt ut den tørre ørkenen med surfing og saltvann ved å bestille flybilletter fra Las Vegas (LAS) til San Diego (SAN). På rett under én time har flyet passert Death Valley og landet i «America's Finest City». Denne turen på litt over 400 km går fort, så ta med deg et par blader og nyt en kopp kaffe.

Fly til San Diego fra New York

Bestill flybilletter fra New York (JFK) til San Diego (SAN) her på Expedia.no og gjør deg klar til å oppleve «America's Finest City» med stil. Det tar omtrent fem og en halv time å fly over 4000 km fra østkysten til vestkysten. Fest setebeltet og slapp av, for her har du tid til å se flere filmer eller fordype deg i en god bok.

Fly til San Diego fra Atlanta

Flyturen fra Atlanta (ATL) til San Diego (SAN) tar litt over fem timer. Fra de sørstatene til Sør-California flyr du over 3000 km. Legg setet bakover og slapp av. På reisen over USA kan du se opptil flere filmer eller lese en god bok. Bestill flybilletter her på Expedia.no i dag og benytt våre rabatter og tilbud.

Fly til San Diego fra Phoenix

Reis fra den tørre ørkenen og dra vestover til kysten og San Diego. Når du flyr fra Phoenix (PHX) til San Diego (SAN), er flyet i luften i rett under én time. I løpet av denne raske flyturen kan du ta deg en drink eller bla gjennom noen blader mens flyet tilbakelegger nesten 500 km ørkenlandskap. Bestill nå for å komme til strendene og benytte de lave prisene her på Expedia.no.

Fly til San Diego fra Detroit

På litt over fem timer tar flyet deg fra Detroit (DTW) til San Diego (SAN). Ut av vinduet kan du se sju ulike stater før du ankommer «America's Finest City». På de over 3000 km har du tid til å se to filmer eller lese en god bok. Begynn å spare og drøm om å svømme i bølgene etter at du har bestilt flybilletter her på Expedia.no i dag.

Fly til San Diego fra Seattle

Se ut av vinduet mens flyet svever over Sør-Washington, Oregon og California-kysten. Hvis du sitter på høyre side av flyet, bør du få med deg utsikten over Stillehavet når du flyr fra Seattle (SEA) til San Diego (SAN). Flyturen tar omtrent to og en halv time og du tilbakelegger over 1600 km av vestkysten. Bestill rimelige flybilletter her på Expedia.no i dag, og husk å pakke solkremen.

Fly til San Diego fra Philadelphia

På rett under fem timer tar flyet deg fra Philadelphia (PHL) til San Diego (SAN). Selv om flyet tilbakelegger over 3800 km av amerikansk terreng, får du en rolig flytur. Sett deg tilbake og slapp av mens du flyr over åtte ulike stater før du lander på bestemmelsesstedet på vestkysten. Start ferien tidlig og sov litt på flyet etter at du har sett en film. Da kan du føle deg uthvilt og klar til å utforske «America's Finest City» når du lander.

Fly til San Diego (SAN) fra Houston (IAH)

Gi grillmaten en pause og gjør deg klar for fisketaco når du reiser fra Houston (IAH) til San Diego (SAN). Spar penger til denne krydrede retten ved å bestille flybilletter her på Expedia.no, hvor du alltid får lavest mulig pris. Fra du går ombord i flyet til Sør-California tar flyturen omtrent tre timer og tilbakelegger over 2000 km. På denne tiden kan du bla gjennom noen blader eller se en film.

Fly til San Diego fra Orlando

Det tar litt over fire timer å reise hele veien fra Orlando (MCO) til San Diego (SAN). På turen svever flyet over Mexico-gulfen, Louisiana, Texas, New Mexico og Arizona før det lander på bestemmelsesstedet. Men du trenger ikke kjede deg mens du reiser over 3300 km. Du kan se en film eller to eller lese en god bok. Og når du bestiller her på Expedia.no, får du alltid de laveste prisene på flybillettene.

Fly til San Diego fra San Francisco

Etter omtrent en time og femten minutter lander flyet fra San Francisco (SFO) i San Diego (SAN). Det er opp til deg om du vil legge en kabal eller se ut vinduet for å få et glimt av Stillehavet og Los Padres National Forest. Mens flyet tilbakelegger over 720 km av California, kan du sove litt slik at du er uthvilt når du lander i «America's Finest City». Start nytelsen allerede nå og benytt tilbudene og rabattene her på Expedia.no.

Fly til San Diego fra Los Angeles

Flyturen fra Los Angeles (LAX) til San Diego (SAN) tar bare 31 minutter. Det tar enda kortere tid å søke etter og bestille billige flybilletter her på Expedia.no. Når du er i luften, kan du se det store, blå Stillehavet mens du suser over 177 km av Californias kystlinje. Denne korte turen er perfekt for å lese en avis eller bla gjennom noen magasiner mens du tygger på noen saltkringler.

Fly til San Diego fra Chicago

Ta en pause fra vinden i Chicago og nyt solskinnet i San Diego. Flyturen fra Chicago til San Diego tar rett over fire timer, og det betyr at du endelig har tid til å lese litt. Nyt de romslige setene og det vennlig kabinpersonalet hjelper deg hvis det er noe du trenger mens flyet tilbakelegger over 2700 km av Amerika. Se gjennom vårt utvalg av billige flybilletter til San Diego og velg den som passer deg best.

Fly til San Diego fra Denver

Se gjennom vårt omfattende utvalg av billige flybilletter fra Denver International til San Diego International, og velg det alternativet som passer deg best. Når du har sikret deg en av våre billige flybilletter, er du bare en to timer og ti minutters flytur unna opplevelsene i San Diego. Og mens flyet flyr over 1300 km, kan du få et glimt av Rocky Mountains før Stillehavet ønsker velkommen når du lander i California.

Populære flyvninger til San Diego

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 565 kr for enveisflyvninger og 6 085 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Aeroflot-Russian Airlines
United