Billige flybilletter til Rørvik

Billige flyreiser til Rørvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 627 kr for enveisflyvninger og 1 051 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Flyreiser til Rørvik

Langt ute i havgapet i Nord-Trøndelag ligger den vakre bygda Rørvik. Den tiltrekker seg mange friluftsmennesker og fisketurister årlig. De aller fleste som ikke kjører privat bil eller leiebil i Rørvik, kommer hit med fly. Det finnes ikke veldig mange flyreiser til Rørvik, men noen muligheter hver dag skal du klare å finne.

Rørvik lufthavn, Ryum, ligger en knapp mil fra sentrum av byen, og det er enkelt å komme seg herfra til sentrum. Det går riktignok ikke noe kollektivtransport mellom flyplassen og sentrum, men taxier er stort sett alltid tilgjengelige, i tillegg til at det er mulig å leie bil på Rørvik lufthavn. Turen inn til sentrum tar omtrent ti minutter, og allerede på denne korte turen, vil du skjønne at dette er en perle av de helt sjeldne. Men den flotte, ramsalte naturen, er bare én av grunnene til å reise til Rørvik.

Det er ikke alltid enkelt å spore opp billige flybilletter til Rørvik. Dette kommer av at størrelsen på flyplassen ikke tillater større fly enn typer som tar rundt 20 passasjerer, sånn som de allestedsnærværende hvite og grønne Dash 8-100-maskinene du kjenner igjen fra andre kortbaneflyplasser rundt om i landet. Disse føres med nennsom hånd av noen av de mest rutinerte pilotene vi har i landet, og byr alltid på flott utsikt og imponerende utsyn – særlig på grunn av vingene som henger over flyet, slik at utsikten nedover er ubegrenset.

Natur og kultur i havgapet

Et av Rørviks mest slående kjennetegn, er hvor uatskillelig den er med fjorden. Her kommer og går båtene like naturlig som måkene og privatbilene. I den varme årstiden bor lokalbefolkningen like mye på vannet som på land. Kystmuseet Norveg, som ligger i Rørvik havn, er et umiskjennelig landmerke for tilreisende, enten de kommer med Hurtigruta eller fly til Rørvik.

Fjorden er et naturlig midtpunkt i byen om vinteren også, og når du ser etter overnatting, anbefales det at du ser etter et hotell i Rørvik som gir deg god utsikt over vannet. Den slørete vintertåken som siger inn over fjorden når vannet er varmere enn luften, er et magisk fenomen som setter en mystisk stemning – perfekt å se på fra inne i et varmt rom!

Fly billig til Rørvik

Rørvik lufthavn er en del av det norske kortbanenettverket, noe som gjør at mengden flyvninger til og fra flyplassen er begrenset til små fly, og preget av konsesjonsflyvning. Konkurransen om kundene er dermed ikke veldig sterk, og flyselskapet som holder konsesjonen er subsidiert av Samferdselsdepartementet. For tiden er det veldig rutinerte piloter og mannskaper som bemanner ruten, og det må være lov å håpe at det fortsetter slik. For den som flyr til Rørvik jevnlig, er det å anbefale å skaffe seg et bonuskort, slik at du kan samle poeng for hver flyvning du foretar. Da blir kanskje neste flytur billigere enn den forrige. Uansett har Rørvik mange flotte opplevelser å by på, og så hyggelige mennesker, at du gjerne reiser tilbake, billige flybilletter eller ikke.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Rørvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 627 kr for enveisflyvninger og 1 051 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe