Billige flybilletter til Roskilde

Billige flyreiser til Roskilde

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 359 kr for enveisflyvninger og 748 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Widerøe
Norwegian Air Shuttle

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Fly til Roskilde

Flyvninger til Roskilde

Roskilde er nok for de fleste av oss kjent som hjemstedet for en av Europas heftigste musikkfestivaler. Likevel er det mer til den sjarmerende byen i Midtsjælland enn festivalen. Arkitektur, kultur, historie og uteliv – Roskilde er en flott destinasjon uavhengig av sin verdenskjente festival. En ferie til Roskilde, Danmarks tiende største by, kommer garantert til å overraske deg positivt. Når du er klar for å kjøpe flybilletter til Roskilde, bør du benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Med dette verktøyet er det enkelt å finne et billig fly til Roskilde. Den oversiktlige listen du får opp med alle flyvningene kan sorteres etter en rekke kriterier, blant annet pris, noe som gjør det enkelt å se alle billige flybilletter til Roskilde. Hvorfor ikke bestille hotell i Roskilde samtidig som fly? Du kan spare penger på å bestille flere produkter samtidig.

Opplevelser i Roskilde

For dem som aldri har deltatt: hvert år i begynnelsen av juli, tiltrekker Roskilde seg et knippe av verdens fremste artister og over 100 000 mennesker. Festivalen tilbyr innkvartering for absolutt alle, og du skylder deg selv å oppleve denne folkefesten minst én gang i ditt liv. Ellers kan du besøke Roskildes mange museer, for eksempel Museet for Samtidskunst, Vikingmuseet eller Domkirkemuseet. Vigen strandpark er også populær, for ikke å nevne utelivet i den sjarmerende byen. Utenom mange hyggelige kneiper og utesteder, bør du holde øynene åpne for forskjellige markeder som dukker opp med jevne mellom i byen. Da våkner byen ekstra til liv!

Flyreiser til Roskilde fra flyplasser i Norge

Selv om mange nordmenn reiser til Roskilde, enten på festival eller ferie, er det ikke noen direkteflyvninger til byen. Byens lille flyplass er privat, og det er ingen kommersielle flyvninger til den. De gode nyhetene er at du enkelt finner flybilletter til Københavns lufthavn fra de fleste store norske flyplasser. Du kan velge mellom mange flyselskaper og være sikker på at billettene er konkurransedyktig priset. En flyreise til Roskilde, der du lander i København og reiser resten av strekningen med tog, tar deg bare omtrent to timer, noe som bør være overkommelig for de aller fleste.

Danmark er en del av Schengen-samarbeidet, noe også Norge er. Dette betyr at du i utgangspunktet trenger verken pass eller visum for å ta deg over grensen til Danmark og Roskilde. Du må imidlertid huske på å ta med deg passet ditt, siden passet er eneste godkjente ID-beviset for nordmenn i Danmark.

Københavns lufthavn

Københavns lufthavn er en fin og moderne flyplass som har alt du kan tenke deg av fasiliteter. Det er blant annet flere restauranter, puber, barer, forskjellige butikker og banktjenester i terminalene. Fra flyplassen inn til Roskilde er det bare en halvtimes tur, litt avhengig av transportmiddel. Dersom du har tenkt å ordne deg med leiebil i Roskilde, kan det være lurt å bestille den på forhånd og avtale at den skal hentes på flyplassen når du lander. Slik kan du utforske det nydelige området rundt Roskilde på egenhånd eller pendle til og fra København hvis du ønsker skikkelig storbypuls!

Populære flyvninger til Roskilde

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 359 kr for enveisflyvninger og 748 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle