Billige flyreiser til Rognan

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Rognan

Flyvninger til Rognan

Rognan er et koselig tettsted i Nordland, som blant annet har mye spennende natur å by på. Det er hovedsakelig naturopplevelser turistene reiser til Rognan for, og like ved Rognan går den nordlige polarsirkelen. Byen har også mye annet å by på, så du kommer helt sikkert til å kose deg. Rognan har sin egen flyplass, Rognan flyplass, men denne brukes ikke til kommersielle flyvninger. Den holder kun åpent om sommeren og brukes blant annet i forbindelse med fallskjermhopping. Når du skal fly til Rognan, er det derfor Bodø lufthavn du må fly til. Når du skal bestille flybillettene, bør du benytte deg av Expedia. Hos Expedia finner du billige flybilletter til Rognan, og bestiller du leiebil og hotell i Rognan samtidig kan du spare enda mer.

Når du skal reise til Rognan, kan det være fint å vite at det er svært mange flyvninger til flyplassen. Enten du bor i Oslo, Trondheim, Tromsø eller Bergen, for å nevne noen steder, kan du fly direkte til Bodø. Flytiden er omtrent én og en halv time, uansett hvilken av de større flyplassene du reiser fra. At det er så mange flyvninger til flyplassen daglig bidrar også til å presse ned prisene. Når du starter innflygningen til Bodø kan du se den spektakulære naturen ut av vinduet på flyet – vel og merke hvis du er heldig med været. Den flotte naturen du ser er en fin forsmak på opplevelsene du har i vente når du kommer til Bodø.

Polarsenteret ved Rognan

Polarsirkelsenteret er svært populært å besøke når man er i Rognan. Dette er et turistsenter som har mer enn 160 000 besøkende årlig, noe som sier sitt. Det ligger et lite stykke utenfor Rognan, nærmere bestemt på Saltfjellet, men det går jevnlig busser. I senteret er det en kafé, så du trenger ikke tenke på at du må pakke med deg mat.

Fly til Rognan fra flyplasser i Norge

Det er flere forskjellig flyselskaper som flyr til Bodø, blant annet Norwegian, Widerøe og SAS. Dersom du kommer flyvende fra en av de andre flyplassene i Nord-Norge, er det stort sett Widerøe som flyr rutene. Norwegian og SAS flyr de lengre rutene til Sør- og Midt-Norge. Uansett hvor du flyr fra, må du huske å bruke Expedia når du bestiller flybilletten.

Bodø lufthavn

Bodø lufthavn ligger på Hernes, like sørvest for Bodø sentrum. Flyplassen er ganske stor, og har årlig rundt 1,7 millioner passasjerer – noe som gjør den til den sjette største flyplassen i Norge. Det er godt med fasiliteter på flyplassen, blant annet flere kiosker og andre steder hvor du kan kjøpe mat. Det er også butikker hvor du kan shoppe.

Fra flyplassen til Rognan er det er det omtrent 85 km, en strekning som tar 1 time og 20 minutter med bil. Dersom du skal ha leiebil i Rognan, kan det være lurt å hente leiebilen på flyplassen. Da kan du kjøre til hotellet ditt i Rognan for egen maskin. Det er også mulig å ta buss til Bodø, for deretter å ta buss videre til Rognan.

Informasjon om flyreiser til Rognan

Ankomstflyplass Bodø
Ankomstflyplassens IATA-kode BOO
Ankomstby Bodø

Populære flyvninger til Rognan

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.