Billige flyreiser til Rio de Janeiro

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 858 kr for enveisflyvninger og 5 735 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Rio de Janeiro

Flyvninger til Rio de Janeiro

En ferie til Rio de Janeiro er noe mange nordmenn drømmer om. Strandliv, fotball og samba er bare noen stikkord som går hånd i hånd med byen. Rio de Janeiro er hovedstad i Brasil og ligger sørøst i landet, ved Atlanterhavet. Det er tre flyplasser i byen, men det er bare Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn som tar imot fly fra utlandet. Blant byens største attraksjoner er statuen Christ the Redeemer, som ruver over byen, og den populære bystranden Copacabana. I 2014 arrangerte Brasil fotball-VM, noe som bidro til at byen ble mer turistvennlig, blant annet gjennom bedre merking på engelsk. Når du har funnet en dato for avreise og er klar for å kjøpe flybilletter, er søkeverktøyet her på Expedia.no til god hjelp. Bruk dette verktøyet for å finne et billig fly til Rio de Janeiro. Det gir deg en oversiktlig liste over billige flybilletter til Rio de Janeiro for datoene du velger. En annen fordel med å bestille fly på Expedia.no, er at du kan spare enda mer ved å bestille leiebil og hotell i Rio de Janeiro samtidig.

Flyreiser til Rio de Janeiro fra flyplasser i Norge

Rio de Janeiro er en ordentlig storby, og det er selvfølgelige en rekke flyvninger til byen hver dag. Det er ikke mulig å bestille en flyreise fra Norge til Rio de Janeiro direkte, til det er avstanden i lengste laget, men du kan komme unna med én mellomlanding. Du må regne med at reisen totalt tar rundt 15 timer, så fremt du ikke er uheldig med mellomlandingen.

Det er ikke nødvendig for nordmenn å skaffe visum når de skal på ferie til Brasil, så fremt du ikke skal være i landet lenger enn 90 dager. Dersom du bestemmer deg underveis i oppholdet at du vil forlenge det over 90 dager, kan du ta kontakt med det føderale politiet for å søke om en forlengelse. Det er ikke bestandig denne søknaden innvilges, men som oftest vil den gjøre det.

Rio de Janeiro-Galeão internasjonale lufthavn

Dette er den største flyplassen i Brasil, og hovedflyplassen til Rio de Janeiro. De to andre flyplassene tilhørende byen har bare innenriksflyvninger. En flyplass av denne størrelsen har selvfølgelige en rekke fasiliteter å tilby passasjerene som er innom, blant annet restauranter og butikker hvor du kan handle taxfree. Det er også et eget senter for skjønnhet og avslapning på flyplassen, noe som kan være deilig å benytte seg av hvis du har litt ekstra tid.

Hvis du skal ha leiebil i Rio de Janeiro, er det flere selskaper som driver med bilutleie på flyplassen. Det er lurt å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen, så du ikke trenger tenke på hvordan du skal komme deg til hotellet ditt. Fra flyplassen inn til sentrum er det i overkant av ti kilometer, en tur du bruker rundt 15 minutter på. Hvis du ikke har tilgang til bil, kan du ta flybussen eller drosje inn til sentrum.

Populære flyvninger til Rio de Janeiro

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 858 kr for enveisflyvninger og 5 735 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.