Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Rarotonga

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Rarotonga

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Rarotonga

Flyvninger til Rarotonga

Rarotonga er den største av Cookøyene og et perfekt reisemål hvis drømmeferien din består av å slappe av i solen omgitt av storslått natur. Hvis du imidlertid er ute etter noe mer spenningsfylt etter en lang lur i den hvite sanden, har denne øya mye å by på. Det omkringliggende turkise vannet er for eksempel fantastisk godt for dykking og snorkling, mens de omfattende grønne turløypene bare venter på å bli utforsket. Ettersom dette reisemålet fortsatt er relativt rolig med hensyn til turisme, er det som regel enkelt å finne billige flybilletter til Rarotonga.

De beste tidspunktene å reise til Rarotonga på

Høysesong:

Høysesongen på Rarotonga varer fra desember til februar. Turister fra hele verden samles på denne vakre øya for å sole seg i varmen og utforske dens mange naturperler. Overnatting og fly til Rarotonga har en tendens til å være noe dyrere i denne perioden, så det er en god idé å bestille i god tid.

Mellomsesong:

Mellomsesongen på Rarotonga er fra slutten av mars til begynnelsen av april, og deretter fra september til november. Selv om mange turister velger bort Rarotonga i disse periodene, er øya fortsatt verdt et besøk; du kan besøke Beachcomer Gallery, ta en kort tur til en av de andre øyene i nærheten eller bare mingle med den vennlige lokalbefolkningen i fred og ro.

Lavsesong:

Flybillettene er på sitt billigste fra midten av april til august. Selv om det ikke er altfor regnfullt på Rarotonga, er det likevel fuktig og litt regn i denne perioden. Mange turister reiser derfor heller til steder med et tørrere klima. Hvis du ikke har noe imot fuktighet, er dette en fin tid for å spasere langs strendene, utforske Sir Geoffrey Henry National Cultural Centre eller bare slappe av ved et av de mange fantastiske lokale overnattingsstedene.

Informasjon om Rarotonga Airport og transport

Rarotonga International Airport (RAR)
Beliggenhet: 3 km vest for sentrum
Et av de mest økonomiske og praktiske bakketransportalternativene er med den lokale bussen; det kan imidlertid hende at du må reise litt bort fra flyplassen for å finne en bussholdeplass. Taxier er også tilgjengelig, men til en mye høyere pris. Alternativt kan du leie en bil. Hvis du foretrekker dette, er du pålagt å skaffe deg et lokalt førerkort.

Informasjon online før turen til Rarotonga

Det offisielle turistnettstedet for Cook Island gir informasjon om attraksjoner, overnatting, spisesteder og arrangementer. National Weather Service gir informasjon om vær og klimaforhold med jevnlige oppdateringer.

Informasjon om flyreiser til Rarotonga

Ankomstflyplass Rarotonga internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode RAR
Ankomstby Rarotonga