Billige flybilletter til Portofino

Billige flyreiser til Portofino

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 139 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS
Air Baltic
SAS
SAS
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Fly til Portofino

En liten times kjøring øst for Genova, finner du den idylliske fiskerlandsbyen Portofino. Reiser til Portofino er blitt mer og mer populære blant solhungrige nordmenn, særlig fordi byen ligger litt isolert til og ikke blir overfylt av tilreisende, selv i den travleste sesongen. Portofino betjenes ikke av en egen flyplass, så den som vil reise hit, må belage seg på en leiebil eller kollektivtransport. Allikevel, for den som er villig til å undersøke på egen hånd, er det mange billige flyreiser til Portofino å finne.

Det finnes et godt utvalg av hotell i Portofino, til tross for at området hittil har vært fritatt for de største innrykkene av nordiske turister. De aller fleste hotellene ligger nære vannet, rett og slett fordi Portofino er en kystby som klynger seg til bratte klipper. Overnattingsstedene som tiltrekker seg flest turister, ligger naturligvis langs kysten.

Portofino er en bitte liten by, og det er lett å komme seg rundt til fots. Hvis du ønsker billige flybilletter til Portofino, kan du regne med å fly til den nærmeste flyplassen som ligger i Genova, og som er omtrent en times kjøring fra byen. Et alternativ hvis du leter etter ekstra billige flyreiser til Portofino innebærer at du tilbringer litt lengre tid på veien, og flyr inn til Pisa. Herfra kan du regne med å bruke omkring to til to og en halv time på å kjøre til Portofino, men til gjengjeld kan du finne direkteflyvninger hit fra Norge. Det finnes en rekke anerkjente firmaer som driver bilutleie i Portofino og de fleste har kontor på begge flyplassene.

Hvordan fly billig til Portofino

For den som er villig til å lete litt etter de gode tilbudene, er det alltid lett å finne billige flybilletter til Portofino. Du kan bestemme de aller fleste forholdene rundt flyturen din når du søker på nettet. Enten du vil ha raskest mulig tur, billigst mulig billett, eller kanskje du har lyst på litt ekstra service med business-klasse?

Når går det lavprisfly til Portofino?

Det kan noen ganger være lettere å finne flere og bedre billetter til Portofino i høysesongene, særlig skoleferiene. Men det er samtidig disse billettene som blir fortest utsolgt, så det sterkeste stalltipset, er å følge med med jevne mellomrom, og slå til når billettene er på sitt billigste for det tidspunktet som passer deg best. De aller beste flyrutene er tross alt de som dekker dine behov for å nyte ferien aller best, enten det er ved å spare deg tid eller penger – eller begge deler.

Maten i Portofino er blant den beste du får tak i i denne delen av Italia, med en overflod av deilig sjømat, tilberedt av fantastiske kokker som virkelig kan sakene sine. Her bugner det over av de lekreste retter, og selv den mest kresne vil med stor sannsynlighet finne noe han eller hun liker. Prøv noen av de lokale favorittene som hummer. Barna setter også pris på det store utvalget av deilige pastaretter og, ikke minst, de lokale pizzaene. Det blir helt sikkert en ferie som de også vil snakke om i lang tid fremover!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Portofino

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 139 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS