Fly til Phoenix

Besøk Valley of the Sun

Mange ser på Phoenix som en varm liten by midt i ingenmannsland. Men de tar helt feil. Phoenix er den sjette største byen i USA og et svært ettertraktet reisemål for turister på grunn av beliggenheten i et vakkert ørkenlandskap og utmerkede attraksjoner. Besøkende til Phoenix vil særlig glede seg over nasjonalparkene, golfbaner i verdensklasse, flotte museer og solrike dager. Gjør deg klar til å ta fatt på din Phoenix-ferie og bestill billige flyreiser til Phoenix på Expedia.no i dag.

Fly til Phoenix

De fleste fly til Phoenix lander på Sky Harbor Intl. Airport (PHX), øst for sentrum av Phoenix. Sky Harbor er den 9. travleste flyplassen i USA og den 24. travleste i verden målt etter passasjertrafikk. Flyselskapene Ameriflight, Great Lakes Airlines, US Airways og Southwest Airlines har mange flyreiser til og fra Sky Harbor. Noen av flyene til Phoenix lander på Phoenix-Mesa Gateway Airport (AZA), som ligger i nabobyen Mesa. Phoenix-Mesa er en tidligere flybase som nå fungerer som flyplass for Phoenix-området. Bare to flyselskaper flyr til Phoenix-Mesa: Allegiant Air og Spirit Airlines. Blant de andre flyplassene i området finner vi Phoenix Deer Valley Airport, Glendale Municipal Airport, Falcon Field Airport og Phoenix Goodyear Airport.

Bestill flybilletter hos Expedia.no

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Tips ved bestilling av flybilletter til Phoenix

En av tingene som er så flott med Phoenix, er at det er svært lav luftfuktighet hele året rundt. Mange elsker å besøke Phoenix i høysesongen fra desember til mars; det er deilig og varmt i Phoenix når det er kjølig vinter de fleste andre steder i USA, og flere store sportsbegivenheter finner sted i løpet av våren og vinteren. Lavsesongen er fra juni til september; hvis du er villig til å trosse varmen, vil du finne mange gode tilbud på billetter, hotellrom og golfbaner. Mange liker å besøke Grand Canyon i løpet av sommeren og stoppe innom Phoenix etterpå. Mellomsesongen varer fra april til mai og fra oktober til november.

Aktiviteter i Phoenix

Ta turen til Pueblo Grande Museum og Archaeological Park i sentrum av Phoenix for det årlige Pueblo Grande Indian Market. Dette arrangementet holdes i desember hvert år, og byr på mat, kunst, smykker og forestillinger. Beundre håndverksutstillingene til forskjellige selgere og finn morsomme aktiviteter for hele familien. Hvis du ikke skal reise i desember, kan du se nettsidene våre for forslag til flere aktiviteter i Phoenix her på Expedia.no.

På det årlige Arizona Home and Garden Show, som arrangeres i Phoenix i mars hvert år, kan alle med grønne fingre komme sammen. Denne messen, som finner sted i Phoenix Convention Center, er verdt et besøk hvis du mangler inspirasjon til hagen din. Her kan du lære om hagebruk og få ideer til installasjoner og planter til din egen hage, så her viser Phoenix seg fra sin kreative side. Bare sørg for å pakke med deg hagehanskene!

Sving golfkøllen i Phoenix, og delta på en av de største golfturneringene i verden. Phoenix Open arrangeres ved TPC Scottsdale hvert år i slutten av januar eller begynnelsen av februar og tiltrekker seg flere tilskuere enn noe annet golfarrangement i verden. Kom deg ut på banen og finn ut av hvordan du kan forbedre svingteknikken når du er på Phoenix Open.

Informasjon om flyreiser til Phoenix

Ankomstflyplass Phoenix
Ankomstflyplassens IATA-kode PHX