Billige flybilletter til Phoenix

Billige flyreiser til Phoenix

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 8 162 kr for enveisflyvninger og 5 242 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM
KLM
KLM
Air France
Delta

Fly til Phoenix

Besøk Valley of the Sun

Mange ser på Phoenix som en varm liten by midt i ingenmannsland. Men de tar helt feil. Phoenix er den sjette største byen i USA og et svært ettertraktet reisemål for turister på grunn av beliggenheten i et vakkert ørkenlandskap og utmerkede attraksjoner. Besøkende til Phoenix vil særlig glede seg over nasjonalparkene, golfbaner i verdensklasse, flotte museer og solrike dager. Gjør deg klar til å ta fatt på din Phoenix-ferie og bestill billige flyreiser til Phoenix på Expedia.no i dag.

Fly til Phoenix

De fleste fly til Phoenix lander på Sky Harbor Intl. Airport (PHX), øst for sentrum av Phoenix. Sky Harbor er den 9. travleste flyplassen i USA og den 24. travleste i verden målt etter passasjertrafikk. Flyselskapene Ameriflight, Great Lakes Airlines, US Airways og Southwest Airlines har mange flyreiser til og fra Sky Harbor. Noen av flyene til Phoenix lander på Phoenix-Mesa Gateway Airport (AZA), som ligger i nabobyen Mesa. Phoenix-Mesa er en tidligere flybase som nå fungerer som flyplass for Phoenix-området. Bare to flyselskaper flyr til Phoenix-Mesa: Allegiant Air og Spirit Airlines. Blant de andre flyplassene i området finner vi Phoenix Deer Valley Airport, Glendale Municipal Airport, Falcon Field Airport og Phoenix Goodyear Airport.

Bestill flybilletter hos Expedia.no

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Tips ved bestilling av flybilletter til Phoenix

En av tingene som er så flott med Phoenix, er at det er svært lav luftfuktighet hele året rundt. Mange elsker å besøke Phoenix i høysesongen fra desember til mars; det er deilig og varmt i Phoenix når det er kjølig vinter de fleste andre steder i USA, og flere store sportsbegivenheter finner sted i løpet av våren og vinteren. Lavsesongen er fra juni til september; hvis du er villig til å trosse varmen, vil du finne mange gode tilbud på billetter, hotellrom og golfbaner. Mange liker å besøke Grand Canyon i løpet av sommeren og stoppe innom Phoenix etterpå. Mellomsesongen varer fra april til mai og fra oktober til november.

Aktiviteter i Phoenix

Ta turen til Pueblo Grande Museum og Archaeological Park i sentrum av Phoenix for det årlige Pueblo Grande Indian Market. Dette arrangementet holdes i desember hvert år, og byr på mat, kunst, smykker og forestillinger. Beundre håndverksutstillingene til forskjellige selgere og finn morsomme aktiviteter for hele familien. Hvis du ikke skal reise i desember, kan du se nettsidene våre for forslag til flere aktiviteter i Phoenix her på Expedia.no.

På det årlige Arizona Home and Garden Show, som arrangeres i Phoenix i mars hvert år, kan alle med grønne fingre komme sammen. Denne messen, som finner sted i Phoenix Convention Center, er verdt et besøk hvis du mangler inspirasjon til hagen din. Her kan du lære om hagebruk og få ideer til installasjoner og planter til din egen hage, så her viser Phoenix seg fra sin kreative side. Bare sørg for å pakke med deg hagehanskene!

Sving golfkøllen i Phoenix, og delta på en av de største golfturneringene i verden. Phoenix Open arrangeres ved TPC Scottsdale hvert år i slutten av januar eller begynnelsen av februar og tiltrekker seg flere tilskuere enn noe annet golfarrangement i verden. Kom deg ut på banen og finn ut av hvordan du kan forbedre svingteknikken når du er på Phoenix Open.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Phoenix?
Phoenix, AZ (PHX-Sky Harbor internasjonale flyplass) er den mest brukte flyplassen i Phoenix. Det er også andre flyplasser i området, så pass på at du ikke tar feil når du skal bestille fly.
Hvor langt er det til Phoenix, AZ (PHX-Sky Harbor internasjonale flyplass) fra sentrum av Phoenix?
Phoenix, AZ (PHX-Sky Harbor internasjonale flyplass) er ikke langt unna bykjernen. Den ligger bare 6 km fra sentrum av Phoenix.
Kan jeg fly til Phoenix nå?
Sørg for at reisen til Phoenix går knirkefritt ved først å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Phoenix?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Phoenix, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Phoenix med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Phoenix, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Phoenix?
Skal du fly til Phoenix, ankommer du Phoenix, AZ (PHX-Sky Harbor internasjonale flyplass) eller AZA. Den første ligger 6 km fra bykjernen, mens den andre ligger 40 km unna.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Phoenix?
Det er 21 flyselskaper som forbinder Phoenix med 139 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Phoenix?
Southwest Airlines, American Airlines og Delta Air Lines har de fleste flyvningene til Phoenix. De fleste av flyvningene går fra Los Angeles, med Southwest Airlines.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Phoenix?
Med rundt 3369 flyvninger uten mellomlandinger hver uke, vil du være i Phoenix før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Phoenix avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Phoenix har avreise fra flyplasser i Aurora, Glendale og Clinton.
Hvor lang er flyturen til Phoenix?
Hvis du reiser fra Aurora, får du en flytur på omtrent 3 t og 6 min før du ankommer Phoenix. Fra Glendale tar det rundt 2 t og 41 min, og fra Clinton 3 t og 32 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Phoenix så rimelig som mulig?
Vi kjenner alle noen som alltid klarer å finne grisebillige billetter hver gang de skal på tur. Har du lyst til å vite hvordan de klarer det? De er tidlig ute med å bestille. En annen måte å få gode tilbud på er å undersøke litt nærmere. Hvis reisemålet har flere flyplasser, bør du finne ut hva det koster å lande på en av de mindre. Og til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være først ute. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å ha betalingskortet klart når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Phoenix?
Hvis du ikke planlegger, kan det være slitsomt å fly. Men det er ingen grunn til panikk. Følg disse tipsene for å få en problemfri start på reisen til Phoenix.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Å reise med fly kan gå som en drøm hvis du tar med de riktige tingene i håndbagasjen. Først og fremst trenger du grunnleggende toalettsaker som deodorant og tannbørste samt rene klær og noe å lese. Så kan du finne en lomme i kofferten eller bagen til eletronikk, ladere, viktige medisiner og for eksempel en komfortabel nakkepute. Og sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisepapirer og betalingskort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over hva som er forbudt, varierer fra flyselskap til flyselskap, kan det være lurt å ikke pakke med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet skrutrekkere, kniver, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som golfkøller og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Skytevåpen og sverd, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Målet ditt er så god komfort som mulig. Du bør kle deg lagvis i naturlige klær og ha med en genser i tilfelle du blir kald. Det er også lurt å velge et par behagelige, flate sko ettersom føttene kan hovner opp litt i løpet av reisen. Pakk heller de høye hælene og de tunge fjellskoene i bagasjen du sjekker inn.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyreiser utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. For å unngå at dette skjer, bør du gå rundt i kabinen når du kan. Kompresjonsstrømper og -sokker kan også redusere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Phoenix?
Hvis du har alt klart før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at turen til Phoenix blir enkel og problemfri. Gå gjennom tipsene våre for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I kontrollen sjekkes det først at du har gyldig pass og tilhørende reisedokumenter før du får gå videre. Derfor bør du ha dette klart på forhånd.
  • Så er det røntgenmaskinen sin tur. Tøm lommene og fjern alt som kan pipe i metalldetektoren. For eksempel øretelefoner eller hodetelefoner samt tykkere jakker og kåper. Alt dette må gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske duppeditter som telefoner og laptoper må også legges i en kasse for å gjennomlyses. Ikke vær redd – du er på nettet igjen før du vet ordet av det.
  • Har du med deg eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge den er i en beholder på maks. 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, er det lov å ha den med seg om bord.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare flere verdifulle minutter. Fjellsko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lette joggesko, slipper du ofte dette.
  • Ta ut alle forbudte gjenstander av håndbagasjen. Hvis du har skarpe gjenstander som lommekniver eller verktøy, bør du legge dem i den innsjekkede bagasjen. Slike ting er ikke tillatt å ta med om bord og vil bli konfiskert.

Informasjon om flyreiser til Phoenix
Ankomstflyplass
Sky Harbor internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
PHX
Ankomstby
Phoenix
Pris tur-retur
2 862 kr

Populære flyvninger til Phoenix

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 8 162 kr for enveisflyvninger og 5 242 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM