Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Ottawa

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Ottawa

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Ottawa

Om Ottawa

Si "Hei!" til Canadas hovedstad med billige flyreiser til Ottawa. Ottawa er stedet å dra til hvis du er ute etter den ultimate kanadiske opplevelsen – og med utvalg av billige flyreiser på Expedia.no kommer du deg dit på en enkel måte. Bruk bare vår profesjonelt utformede søkemotor til å søke etter billige billetter til Ottawa, feriepakker og de beste prisene. En flott måte å planlegge en familieferie eller bestille din neste forretningsreise på.

Flyselskap og destinasjoner

Noen reisende foretrekker å fly med et bestemt flyselskap. Ikke noe problem; når du har skrevet inn reisedatoene dine, lar vi deg kjøpe flybilletter til Ottawa med ditt foretrukne flyselskap. I tillegg kan vi hjelpe deg å avgjøre hva du skal gjøre når du kommer dit. Har du lyst til å utforske den lokale kulturen? Sjekk ut Canadian Museum of Civilization eller Canadian War Museum. Trenger du å slappe av etter en lang dag på flyet? Slapp av med et av våre gavekort på billige spabad. Uansett hvor i Ottawa du ønsker å dra til – og hvordan du ønsker å komme deg dit – er Expedia.no der for å oppfylle dine behov.

Bestilling, priser og tilbud for Ottawa

Klar til å planlegge turen? Prosessen er enkel; bare fortell oss hvilken dato og hvilket klokkeslett du ønsker å reise, så tar vi oss av resten. Vi kan også hjelpe deg med å finne lavprisbilletter, lokale tilbud og spesialtilbud fra flyselskapene før du bestiller. Med Expedia.no er det like enkelt å bestille flyreise til Ottawa som å sjekke e-posten.

Informasjon om flyreiser til Ottawa

Ankomstflyplass Macdonald-Cartier internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode YOW
Ankomstby Ottawa