Billige flyreiser til Osaka

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Osaka

Osaka er Japans nest største by, og har vært landets viktigste sentrum for handel gjennom flere generasjoner. Stadig flere nordmenn blir fascinert av Japan, og selv om de fleste tar for seg Tokyo først, har reiser til Osaka også blitt veldig populære. For den som er fristet til å utforske en spennende del av landet på egen hånd, er et godt utgangspunkt de mange billige flyreisene til Osaka som er å finne.

Det finnes et enormt utvalg av hoteller i Osaka, og du skal være en usedvanlig kresen turist om du ikke finner noe som gir deg den perfekte miksen av pris og fasiliteter. Overnattingsstedene som tiltrekker seg flest turister, ligger naturligvis langs nære sentrum, og gjerne i nærheten av byens to hovedbanestasjoner: Osaka, og den nyere Shin-Osaka. Det er ikke så mange hoteller å finne ved byens hovedflyplass, Osaka Kansai lufthavn (KIX), rett og slett fordi denne befinner seg på en kunstig øy i Osaka-bukta.

Osaka er en stor by, og den beste måten å komme seg rundt på, er med kollektivtrafikk. Hvis du ønsker de aller billigste flybillettene til Osaka, kan du regne med å måtte mellomlande to ganger på veien, gjerne én gagn i Europa og én gang i Asia, for eksempel Beijing eller Tokyo Et alternativ hvis du leter etter ekstra billige flyreiser til Osaka innebærer at du tilbringer litt lengre tid på veien, men flyr til Tokyo i stedet. Herfra kan du reise med det japanske hurtigtoget Shinkansen, som bruker litt i overkant av tre timer Osaka, men til gjengjeld kan du finne en lang rekke ekstra flyvninger fra Europa. Med mindre du snakker – og leser – språket, anbefales det å unngå å leie bil i Osaka, til tross for at veiene er gode og utvalget av kjøretøy er stort.

Hvordan fly billig til Osaka

For den som er villig til å lete litt etter de gode tilbudene, er det alltid lett å finne billige flybilletter til Osaka. Du kan bestemme de aller fleste forholdene rundt flyturen din når du søker på nettet. Enten du vil ha raskest mulig tur, billigst mulig billett, eller kanskje du har lyst på litt ekstra service med business-klasse?

Når går det lavprisfly til Osaka?

Osakas status som et internasjonalt handelssentrum gjør det til et reisemål der billettprisene er nokså jevne året igjennom. Men samtidig kjører reiseselskaper ofte sjokksalg og superrabatter, så det sterkeste stalltipset er å følge med i vår søkemotor med jevne mellomrom, og slå til når billettene er på sitt billigste for det tidspunktet som passer deg best. De aller beste flyrutene er tross alt de som dekker dine behov for å nyte ferien aller best, enten det er ved å spare deg tid eller penger – eller begge deler.

Enten du liker sushi eller biff, er maten i Osaka er blant den beste du får tak i i Japan. Her finner du mye deilig sjømat, tilberedt av fantastiske kokker som virkelig kan sakene sine. Nabobyen Kobe er verdenskjent for å ha den beste og møreste biffen som finnes. Det er bare å slå seg løs!

Informasjon om flyreiser til Osaka

Ankomstflyplass Osaka
Ankomstflyplassens IATA-kode OSA

Populære flyvninger til Osaka

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.