Billige flybilletter til Ocean City

Billige flyreiser til Ocean City

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på for enveisflyvninger og 4 804 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

American Airlines
American Airlines
American Airlines
British Airways
British Airways
American Airlines
American Airlines
British Airways
Lufthansa
Lufthansa

Fly til Ocean City

Skal du fly til Ocean City eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Ocean City. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Ocean City eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Ocean City eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Ocean City?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, og det er Salisbury, Maryland (SBY-Salisbury - Ocean City Wicomico regionale flyplass).
Hvor langt er det til SBY fra sentrum av Ocean City?
Salisbury, Maryland (SBY-Salisbury - Ocean City Wicomico regionale flyplass) ligger 40 km fra sentrum av Ocean City, så du kan forvente litt reisetid videre til sentrum.
Kan jeg fly til Ocean City nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om reiserestriksjonene som gjelder for Ocean City, før du setter deg på flyet. Der legges det ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Ocean City?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Ocean City, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Ocean City med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Ocean City, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Ocean City?
Når du går gjennom dørene på Salisbury, Maryland (SBY-Salisbury - Ocean City Wicomico regionale flyplass), begynner opplevelsen i Ocean City. Byens hovedflyplass ligger 40 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Ocean City?
Det er bare ett flyselskap som betjener ruten til Ocean City, så det er begrenset med alternativer. Det kan derfor være en god idé å bestille billetter god tid i forveien.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Ocean City?
American Airlines betjener mesteparten av flyvningene til Ocean City. De fleste velger å fly med American Airlines fra Myers Park.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Ocean City?
Det er svært enkelt å arrangere en opplevelsesrik ferie til Ocean City når du kan velge fra 20 direkteflyvninger i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Ocean City avreise fra?
Mange har avreise fra flyplasser i Myers Park, Villa Heights og North Belmont når de flyr til Ocean City.
Hvor lang er flyturen til Ocean City?
Hvis du skal fly til Ocean City fra Myers Park, kan du forvente å være i luften i ca. 1 t og 38 min. De som tar av fra Villa Heights, kan regne med å være på flyet i 1 t og 38 min. Fra North Belmont tar det rundt 1 t og 38 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Ocean City så rimelig som mulig?
Ikke vent med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene erfarne reisende bruker for å finne gode priser. Hvis du bestiller tidlig, er valgmulighetene flere, og flyreisene er rimeligere. Ikke stopp der. Du bør også undersøke om reisemålet har flere flyplsser. Billettprisene kan nemlig variere avhengig av flyplassen du går for. Sørg dessuten for at du sammenligner priser hos forskjellige flyselskaper. Og sist, men ikke minst: Kjøp billetter tidlig hvis du snubler over et skikkelig kupp. Billettprisene kan nemlig endres når som helst! Med litt kunnskap og litt flaks kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Ocean City?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en god flytur hvis du har planlagt bra. Ta en titt på noen av våre tips, slik at du kan få en bra start på ferien til Ocean City.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Hemmeligheten bak en knallbra flytur er å legge en plan for håndbagasjen. Begynn med det viktigste: pass, reisedokumenter, penger og daglige medisiner. Deretter bør du pakke noe som får tiden til å gå, som PC eller en spennende bok. Du bør heller ikke glemme ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, deodorant og rene klær er også lurt å ha med på flyet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør sjekke at du ikke har en skarp gjenstand nederst i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt å ta med på flyet, er eksplosive eller lett antennelige produkter som aerosolbokser og brennstoff samt gelé og væske i beholdere med plass til med enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør være hovedmålet når du skal bestemme deg for hva du skal ha på om bord. Det er også lurt å ha på gode sko ettersom hovne føtter og ankler er ganske vanlig. Flate, romslige sko er det smarteste valget.
  • Den alvorlige tilstanden som kalles dyp venetrombose (DVT), kan være en potensiell risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodpropper som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å forhindre at dette skjer, er det smart å gjøre fot- og benøvelser mens du sitter i setet. Du kan også redusere risikoen ved å ha på gode kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Ocean City?
Hvis du forbereder deg før du drar til flyplassen, er det større sjanse for at turen til Ocean City går av stabelen uten problemer. Du bør ta en titt på tipsene våre for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • I kontrollen sjekker de først at du har gyldig legitimasjon og tilhørende ombordstigningskort før du kan gå videre. Derfor bør du ha dette klart på forhånd.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som belte, yttertøy og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i et par minutter. Telefon, laptop og annen elektronikk skal også gjennomlyses.
  • Gelé og væske du vil ha med på flyet, som sjampo og hårspray, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Beholderne må også få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Det er mulig at du må ta av skoene og sende dem gjennom maskinen, så det er lurt å ha på lette joggesko.
  • Flyselskapene tillater ikke at du pakker med skarpe eller spisse gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ta med deg slike ting, må du legge dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Ocean City
Ankomstflyplass
Ocean City
Ankomstflyplassens IATA-kode
SBY

Populære flyvninger til Ocean City

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på for enveisflyvninger og 4 804 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

American Airlines
Lufthansa